AirPods ladetilfelle Batteriavløpsproblem: Hvordan fikser jeg det

AirPods ladetilfelle tappes angivelig uventet batteri for noen brukere. I henhold til rapporter, faller 30-50% batteri av ladesaken på kort tid, selv når den ikke brukes.

AirPods ladesak sies å vare opptil 24 timer. Det mest interessante er at den er i stand til å gi en god tre timers lyttetid med bare 15 minutters lading og fem timers batterilevetid på en enkelt lading. Men den uheldige raske batteriladingen av ladesaken ser ut til å ha blitt en bekymring for noen brukere.

Slik løser du AirPods Case Batteriavløp

Ifølge en Reddit-bruker løste problemet med tapping av batteriet ved å tilbakestille AirPods-saken. Selv om det ikke klikket for mange brukere, var noen heldige med det. Derfor vil jeg anbefale deg å prøve dette trikset.

Løsning 1: Tilbakestill AirPods

Trinn 1. Bare trykk og hold nede oppsettknappen i omtrent 15 sekunder til statuslampen begynner å blinke gult noen ganger og deretter blinker hvitt.

Steg 2. Deretter må du koble AirPods til enhetene dine på nytt. (Gå gjennom denne komplette guiden for å sette opp AirPods med din iPhone, iPad, Apple Watch, Mac og Apple TV. For å koble øretelefonene til din Windows og Android-enhet, sjekk ut dette innlegget.)

Merk: Hvis du har satt opp dobbelttrykket for å pause funksjonen, må du sette den opp igjen.

Løsning 2: Tøm AirPods og ladetaske helt, og lad dem deretter opp igjen

Hvis tilbakestilling ikke har løst problemet, tøm batteriet fra AirPods og etuiet helt. Så lad dem opp. Det har gjort susen for noen få brukere. Forhåpentligvis kan det fungere også for deg.

Kontakt Apple

Hvis de ovennevnte løsningene ikke har klart å løse batteriets tømming av saken, bør du kontakte Apple for å få hjelp.

Det er det!

Du kan sjekke batterilevetiden til AirPodene dine ved å bruke iPhone og Mac. Det vil hjelpe deg å holde ting under kontroll.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus. Last ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar