Beste iPad Pro 10,5-tommers ermer i 2020: Ultratynn design forbedret med rik utførelse

En erm av høy kvalitet er alltid etterspurt, takket være dets evne til ikke bare å gi den nødvendige beskyttelsen mot dråper, men også tilby den ønskede komforten å bære enheten. Med ytterligere lommer, lar den deg også ta med andre små ting som lader, smarttelefon og mer. Når jeg husker forskjellige smaker og behov, har jeg plukket ut de beste 10.5 iPad Pro-ermene som er utstyrt med utmerket håndverk.

Disse koffertene er tilberedt med det fineste materialet og toppet av det rike utførelsen. Til tross for at de er ganske slanke og lette, gir de kompromissløs beskyttelse til iPad-en din. Den glatte finishen gir forbedret grep som reduserer sjansen for eventuell slip-up. Dessuten er de svært holdbare. Vil du fange dem alle? La oss dykke over for å bla gjennom de 10 beste 10, 5-tommers iPad Pro-ermene!

Beste 10, 5-tommers iPad Pro-ermer fra 2019

Rask tilgang:

 • Tomtoc
 • ProCase
 • NXLFH
 • ProCase
 • Moko
 • eple
 • Moko
 • Evecase
 • Tomtoc
 • TOOVREN

#1. Tomtoc

Tomtoc-ermet er pent laget for å få et profesjonelt utseende. Minikofferten har støtdempende polstring laget av mykt fleece-materiale for å sikre at den har styrke nok til å motstå påvirkningen av dråper. Den magnetiske lukkingen sørger for at nettbrettet ditt forblir sikkert inne.

Ermet har ekstra lagring slik at du kan bære smarttelefonen, øretelefonene og kontantene komfortabelt. Siden den er lett og slank, vil du føle deg komfortabel mens du holder den i hendene. Dessuten er denne høykvalitetshylsen tilgjengelig i fire farger, for eksempel en svart, grå, lysegrå og tropisk plante.

USP: Støtdempende polstring

Sjekk ut på Amazon

# 2. ProCase

ProCase-ermet er den absolutte klassen. Det kan være et ideelt valg for deg som foretrekker estetisk design. Det ytre filtens ytre er sterk nok til å gi den nødvendige beskyttelsen til enheten din mot fall, mens det myke flanellinnredningen sikrer at riper ikke blir skadet av nettbrettet.

Ermet veske har en stor lomme på fronten og to ekstra spor på baksiden slik at du enkelt kan bære små ting. Det er også en pennholder for å holde Apple Pencil trygt. Denne offisielle kofferten er tilgjengelig i bare to farger svart og grått.

USP: Innvendig filt og flanell av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 3. NXLFH

Hvilke overskrifter for NXLFH er den formtilpassede, slanke designen som knipser rundt iPad Pro din ulastelig. Integrasjonen av PU skinn utvendig og mykt filt interiør gjør det holdbart nok til å tilby den essensielle beskyttelsen mot skraping og også mindre fall.

På grunn av den myke strukturerte overflaten, vil du ha forbedret grep. Med pennholderen ombord, kan du lagre Apple Pencil sikkert. Det er ikke alt; du kan velge NXLFH tabletthylse i åtte bedårende fargevarianter som, sort, blått og brunt og mer.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 4. ProCase

Hvis du er ute etter en ermet med et raffinert utseende, vil ProCase være verdt å vurdere alvorlig. Det som står i godt hold er det bedårende utførelsen. Med et polstringlag av neopren-skum er det ytre designet for å tåle utilsiktet fall.

Interiøret med mykt stofffôr beskytter enheten din fra bunnen av. Det er en frontlomme for å sikre at du beholder små ting som en lader, hodetelefoner osv. Med glidelåsen kan du åpne og lukke kofferten komfortabelt.

USP: Mykt stofffor

Sjekk ut på Amazon

# 5. Moko

Jeg er virkelig sjarmert av det polerte utseendet på denne ermet saken fra MoKo. Laget av topp-PU-skinn, ermet ermet veldig glatt og har en fin følelse. Det myke filtinteriøret forsterker styrken for å avverge riper og gir den essensielle beskyttelsen til iPad-en din.

Den har innvendige spor der du kan holde kort, kontanter og andre små ting. Den magnetiske tetningen lar deg enkelt feste og åpne kofferten. Til slutt kommer MoKo iPad Pro-ermet i syv attraktive fargevarianter som svart, brun, grå, lilla, etc.

USP: Myk-strukturert PU-lær

Sjekk ut på Amazon

# 6. eple

Hvis du er villig til å gå noen ekstra kilometer for å ha et hylse av høy kvalitet, kan denne fra Apple være et førsteklasses spill - fra alle aspekter. Med suave-profilen ser den ganske tiltalende ut.

Ermens veske er ultra-slank, og tilbyr akkurat den komforten du ønsker å bære iPad Pro med stil. Det myke mikrofiberforet forbedrer både holdbarheten og hjelper dekselet med å forsvare nettbrettet fra bunnen av. Fremfor alt er det fire flotte farger å velge mellom: sort, midnattblått, salbrunt og taupe.

USP: Beskyttende mikrofiberfor

Sjekk ut på Amazon

# 7. Moko

Dette er nok en imponerende ermet fra MoKo som har fanget øynene mine. Det som gjør det til et fornuftig valg er den pene oppbyggingen.

Det ytterste filtets ytre sikrer at enheten din kan overleve fall, mens det myke flanellinnretningen fortsetter å skrape i sjakk. Den syntetiske skinnborrelåsen gjør oppgaven med å åpne og lukke hylsen super praktisk. Dessuten har den et par baklommer som lar deg lagre ting som hodetelefoner, kontant sikkert.

USP: Flere lommer

Sjekk ut på Amazon

# 8. Evecase

Den viktigste grunnen til at jeg har valgt dette attraktive ermet er at det kan slå et riktig akkord med folk som er veldig glad i mørke farger. Denne er tilgjengelig i flere farger med et fengslende mønster, og gir din iPad mye lykke.

Kofferten er veldig myk og har en minimalistisk profil. Glidelåsen lar deg raskt lukke og åpne kofferten. Ditto, du kan stole på at den gir nødvendig beskyttelse til enheten din mot fall.

USP: Vannbestandig

Sjekk ut på Amazon

# 9. Tomtoc

I motsetning til beskyttelseshylsen (nevnt over i denne listen), er denne skulderhylsen mer praktisk å bære. Bare heng vesken nedover skulderen og beveg deg rundt uten å måtte bekymre deg for din 10, 5-tommers iPad Pro.

Kontroller de nederste hjørnene av posen; gummimaterialet beskytter iPad-en din. Du kan enkelt skyve inn og ut enheten. Vil du ikke bruke skulderremmen? Du kan bruke den innebygde stroppen og bære vesken i hendene.

USP: Ekstra skulderstropp

Sjekk ut på Amazon

# 10. TOOVREN

Toovren presenterer en iPad-erme som er kompatibel med tastaturet. For beskyttelse har Toovren brukt førsteklasses skinn PU og mykt mikrofiber. Ikke gå glipp av den Apple blyantholderen som lagrer pennen din trygt.

Enten du er på en kaffebar, på biblioteket eller på forretningsreise, denne saken med en blyantholder er perfekt for luksusbrettet ditt. Du kan skyve iPad Pro i ermet selv om nettbrettet ditt er dekket med en ultratynn ryggveske.

USP: Premium skinn

Sjekk ut på Amazon

Hvilken er din favoritt erme?

Så, hvilken erme kommer til å gi den essensielle pleien til iPad Pro? Er det den som har et polert design eller den som flaunts et attraktivt mønster? Jeg ville være veldig glad for å vite navnet på ermet som har vunnet deg! La oss dessuten kjenne til de beste egenskapene du aldri går på akkord med mens du kjøper en god ermetetui til nettbrettet.

Når vi snakker om 10, 5-tommers iPad Pro, vil du gjerne også sjekke ut disse tilbehørslistene:

 • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-tilfeller
 • Beste 10, 5-tommers iPad Pro lærvesker

Hvis du vil lese flere slike topplister for iPad-tilbehør, kan du laste ned appen vår og holde kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar