Hvordan bruke Volume HUD på iPhone og iPad

IOS 13 har stått mye til alles forventning sammen med få skjulte overraskelser. Men iPadOS 13 var noe helt fra det blå for alle. Vi er uansett ikke her for å snakke om det; vi er her for å snakke om bindet HUD som gikk rykter fra ganske lang tid.

IPhone og iPad er et kraftig apparat, og høyttalerne er gode. Men den klumpete volumjusteringen er noe som ble hatet av de fleste av iOS-brukerne. Heldigvis la Apple merke til det og oppusset det fullstendig i iOS 13 og iPadOS 13. Nå trenger du ikke å trykke på volumknappene igjen og igjen for å justere volumet. I stedet kan du enkelt klikke på den en gang og deretter justere lyden ved å bruke den nye HUD-en.

Det er ikke vanskelig å bruke, men vi tenkte å gjøre en rask bit av leserne våre for å lære å bruke denne nye funksjonen. Så bare fortsett å lese gjennom denne korte guiden og bruk din iPhone eller iPad som en proff.

Hvordan bruke Volume HUD i iOS 13 og iPadOS 13

I motsetning til de fleste av veiledningsveiledningene, vil ikke denne be deg om å gå til Innstillinger-appen, fordi det ikke er noe å konfigurere. I stedet er det bare å trykke og slippe Volum opp eller ned- knappen på iPhone eller iPad.

Du vil legge merke til det nye bindet HUD. Du kan nå justere volumnivåene med berøringen. Hvis du så det, er volumindikasjonen mindre påtrengende sammenlignet med tidligere iOSer. Og ja, den krymper ytterligere i størrelse hvis du trykker på volumknappen igjen.

Det var alt folkens! Som tidligere sagt er det uanstrengt å bruke funksjonen. Så gå og prøv det ut.

Pakk inn ...

IOS 13 har kommet med så mange nye funksjoner; det er også en mengde skjulte funksjoner. Vi fortsetter å legge det ut så snart vi finner noe interessant, så bokmerke oss og besøk oss for nytt innhold. Inntil da fortsetter jeg min "funksjonerjakt" -oppgave.

Du kan også gjerne utforske:

  • Slik lukker du Safari-faner automatisk i iOS 13 og iPadOS 13
  • Slik laster du ned apper som er større enn 200MB over mobildata i iOS 13 på iPhone
  • Slik aktiverer du mørk modus i iOS 13 eller iOS 12 på iPhone og iPad
  • Hvordan installere iOS 13 Beta på iPhone uten utviklerkonto ved bruk av Windows

Hva er tankene dine om det nye bindet HUD? Del den i kommentarene og ikke glem å dele denne informasjonen på Facebook, Twitter og Telegram.