VideoSound iPhone-app: Krydre Instagram- og Facebook-videoer med din favorittmusikk

Musikk har alltid vært et topp valg for moro skyld. Og når du blander det sammen med minneverdige videoer og bilder, begeistrer det hjertet ditt med uslåelig glede. Ingen bedre tider enn å se videoene / bildene dine med mordermusikk på showet.

VideoSound fra Bits & Coffee lar deg krydre Instagram- og Facebook-videoer med din eksklusive musikk øyeblikkelig. Med muligheten til å tillate deg å tilpasse Instagram-videoer så elegant som ønsket, har den blitt oppgradert for å glede musikken din med absolutt perfeksjon.

Legg Tilpass musikk til videoen din

Med VideoSound kan du legge til musikk til Facebook- og Instagram-videoene dine. Med den innebygde mikrofonen kan du legge til kommentarer, beskrive videoer som du vil og mer synlig gi dem et personlig preg.

Å lage lysbildefremvisning av videoer vil ha en intuitiv opplevelse siden du kan redigere dem etter ønske. Med lydfade inn / ut-effekt har du muligheten til å designe videoene dine attraktivt. Full HD, HD eller VGA-oppløsning gir videoene dine fantastiske effekter.

Appen holder ikke bare kvaliteten på videoene intakt, men hjelper også med å gi dem et helt spennende utseende.

Lag foto med musikk

Du kan lage et bilde med musikk bare ved å knytte en sang til den. Gleden ved å lage noe helt spesielt med bildet du er glad i er fantastisk. Den lar deg lage lysbildefremvisning rett inne i appen. Du kan importere bilder direkte fra kamerarulle.

Velg noen av de beundringsverdige bildene dine for å lage en strålende lysbildefremvisning med noen fine bilder og musikk gjennom kjøp i appen.

Alternativer for å dele kreativiteten din på sosiale nettsteder

Dette er alderen på sosiale nettsteder da dagens verden lever av den. Appen gir deg antall alternativer som Instagram, Facebook, Vine. Du kan dele det selv via e-post.

Gazillion av alternativer for å tilpasse favorittene dine

Med denne appen vil du ha et stort antall problemer, da det er en gazillion alternativer som, velge den resulterende videohastigheten, en innebygd lydopptaker for å spille inn lyd, velge startposisjonen til sangen din, alternativet for å velge full HD eller VGA-oppløsning og mye mer for å designe tingene dine akkurat slik du ønsker.

VideoSound gir deg ingen ende, det er helt sikkert! Hvis det ikke har vært noe av det å legge musikk til de fargerike videoene dine, blir det slik. Tross alt har minnene en varig bolig i musikalske videoer laget med egne hender.

Appen kommer med en kommersiell verdi på $ 0, 99 og er tilgjengelig for nedlasting. Det krever iOS 7 eller nyere og kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Last ned VideoSound