Slik oppretter / administrerer du kringkastingslister i WhatsApp på iPhone

WhatsApp lar brukere sende direktemeldingen til mange mennesker på en gang takket være en funksjon som heter Broadcast Lists . Mens noen mennesker kan hevde at de kan sende en melding til mange mennesker på en gang også i gruppechat, så hvorfor trenger de kringkastingslister? Når du melder folk som er i kringkastingslistene, blir meldingen sendt direkte til dem, og når de svarer, mottar du meldingen personlig i motsetning til gruppechat.

Du kan enkelt lage kringkastingslister i WhatsApp på din iPhone. Enda bedre, du kan legge til, fjerne mennesker og administrere listen komfortabelt. I tillegg kan du legge til opptil 256 personer på en liste. La meg vise deg hvordan det fungerer!

Hvordan lage ny kringkastingsliste i WhatsApp på iPhone

Trinn 1. Start WhatsApp.

Steg 2. Trykk på Chats fra bunnen → Trykk på Broadcast Lists under Chats fra toppen.

Trinn 3. Trykk på Ny liste fra bunnen.

Trinn 4. Legg til kontaktnavn i kringkastingslisten → Når du har lagt til kontaktnavnene i kringkastingslisten, trykker du på Opprett fra toppen.

Det er det! Du har laget kringkastingslisten. Nå kan du sende meldingen direkte til alle menneskene du har lagt til listen.

Hvordan kringkaste en melding på WhatsApp

Trinn 1. Trykk på Chats i WhatsApp → Trykk på Broadcast Lists .

Steg 2. Trykk på den eksisterende kringkastingslisten du nettopp opprettet → Skriv inn ønsket tekst → Trykk på Send- knappen.

Slik legger du til / fjerner folk i kringkastingslisten i WhatsApp på iPhone

Du kan enkelt legge til folk til kringkastingslisten. Hvis du ikke vil at noen kontakt skal være igjen på listen lenger, kan du fjerne den også. Slik gjør du det.

Trinn 1. Start WhatsApp → Trykk på Chats fra bunnen → Trykk på Broadcast Lists fra toppen.

Steg 2. Nå vil du se listen over kringkastingslister. Trykk på “i” -ikonet ved siden av kringkastingslisten der du vil legge til eller fjerne personer.

Trinn 3. Trykk på Rediger liste.

Trinn 4. Neste opp, legg til kontaktnavn i kringkastingslisten. For å gjøre det, trykk på den lille sirkelen før kontakten du vil legge til.

Merk: Du kan legge til opptil 256 mottakere i en sendeliste.

For å fjerne enhver kontakt, trykk bare på “x” -knappen på kontaktnavnet du vil fjerne. Sørg for å trykke på Ferdig fra øverste høyre hjørne for å bekrefte. Du må trykke på Ferdig fra øverste høyre hjørne når du fjerner en kontakt for å bekrefte endringen.

Du kan også gi et navn til kringkastingslisten.

Trinn 1. For å gjøre dette, trykk på ChatsBroadcast Lists .

Steg 2. Trykk på “i” -ikonet.

Trinn 3. Trykk på listenavn → Angi ønsket navn .

Slik fjerner du kringkastingsliste i WhatsApp på iPhone

Gjett, det er ganske enkelt å fjerne en kringkastingsliste hvis du ikke lenger ønsker den av noen personlige grunner. Slik kan du slette den.

Trinn 1. Start WhatsApp → Trykk på Chats fra bunnen → Trykk på Broadcast Lists.

Steg 2. Du skal se kringkastingslistene. Sveip til venstre på sendelisten som du vil fjerne, og trykk deretter på Slett .

Alternativt kan du trykke på Rediger fra øverste høyre hjørne og deretter trykke på den røde knappen ved siden av en kringkastingsliste og trykke på Slett .

Pakk sammen

Dette er en av favorittfunksjonene mine i WhatsApp. Den populære meldingsappen har fått en rekke interessante funksjoner i nyere tid. Som for eksempel Statusfunksjon, alternativene for å aktivere totrinnsverifisering og slette spesifikke mediefiler fra individuell chat etc.

Hvilken er favorittfunksjonen din i WhatsApp? Gi oss beskjed om det i kommentarene.

For enkelt å utforske flere slike nyttige innlegg, last ned iGeeksBlog-appen og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar