De beste Apple TV-appene for matlaging i 2020: Utvikle matoppskriftene og kulinariske ferdighetene

La oss alle være ærlige her. Vi kan ikke alle være Gordon Ramsay eller Jamie Oliver eller til og med Sanjeev Kapoor. Men vi må lære matlaging på et eller annet tidspunkt, og det krever mye mer enn å kaste og hakke grønnsaker. Mens vi har flere iPhone-apper som kan hjelpe oss med å lære matlaging, ønsker vi dem fortsatt på en større skjerm. Dermed er denne roundupen spesielt for de beste Apple TV-appene som hjelper deg med å forbedre matlagingsegenskapene dine.

Du trenger ikke å bestille take-out lenger når du kan lage et anstendig måltid ved hjelp av disse Apple TV-oppskriftsappene. Apple TV er veldig funksjonell med fantastiske apper og tjenester den har å tilby. Denne samlingen av Apple TV-apper vil garantert hjelpe deg som vil lære matlaging.

Beste Apple TV Cooking Apps i 2019

#1. Yummly Oppskrifter

Når du vil lage en tallerken, kreves det to viktige ting uten dette; du kan ikke lage mat. Disse to tingene er ingredienser og matlagingsevner. Og hva hvis jeg forteller deg at du kan få dem begge fra Yummly Recipes-appen. Nei, appen vil ikke sende en kulinarisk ekspert med alle ingrediensene for å tilberede en gourmetrett rett utenfor døren. Men det vil sikkert minne deg om hva du må kjøpe og hvordan du tilbereder spesifikke oppskrifter.

Yummly er den beste oppskriftene og måltidsplanleggingsappen. Den kuraterer oppskrifter for deg i henhold til din smak, preferanser, allergier, etc. Og basert på oppskriften vil den også lage en handleliste for alle ingrediensene også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Food Network

Matenettverket er også den beste mat-tv-kanalen, og har nå gått ut i iOS Apps. Food Network-appen har gode anmeldelser og rangeringer, noe som gjør den til en må-ha-app på Apple TV. Det er din one-stop-shop for alle ting mat.

Med mer enn 70 000 oppskrifter for å tilfredsstille smakebudene dine, har Food Network-appen en oppskrift for enhver anledning. Appen har omfattende veiledningsoppgaver for video som hjelper deg med å forbedre dine matlagingsevner sammen med noen få kjøkkenhakker for å hjelpe deg med å bli en bedre kokk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. master~~POS=TRUNC

Har du noen gang lært å lære å lage mat fra Gordon Ramsay, Thomas Keller og andre anerkjente kokker i verden? Vel, ditt ønske er snart oppfylt med denne Apple TV-matlagingsappen. Med over 60 verdenskjente kokker, som hjelper deg å lage fantastiske delikatesser hva mer kan du be om fra en oppskriftsapp?

Selv om det ikke bare er en matlagings-app; i stedet er det en generell app for ferdighetsutvikling, men du kan likevel lære å tilberede mat raskt med appen. Ikke bry deg om å gå på en kulinarisk klasse og kjøpe matlagingskurs av en kokk du er glad i. Dette vil gjøre det mulig for deg å få en inspirerende matlaging med din favorittkokk. Hva venter du på nå? Last ned Masterclass-appen på Apple TV i dag.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Kjøkkenhistorier

Kom inn i måltidssonen med denne en av de mest berømte matlagingsappene for Apple TV. Kitchen Stories-appen til Apple TV leveres med oppskrifter og hacks for grilling, sying, baking og matlaging sammen med HD-videoopplæringer for å hjelpe deg med din daglige mat. Du kan også laste opp oppskriftene og rettene dine fra iPhone-en din og vende den ut i appens internasjonale samfunn.

Kitchen Stories-appen kommer med en "matlagingsmodus" som ved aktivering vil slå på den guidede opplæringen for å hjelpe deg med trinnvis matlaging, uten problemer. Målekonverteren for å tilpasse ingrediensmålingene i henhold til serveringsstørrelser for enkelhets skyld.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Tastemade

En annen TV-kanal som kom med sin egen Apple TV-app. Tastemade rommer all mat, hjemmebane og reisebaserte show av alt på ett sted. Tastemade's mest berømte show 'Broken Bread', som kjennetegnet mennesker som gjorde en forskjell i lokalsamfunnene sine gjennom matmediet, kan nå streames når som helst.

Et annet av de berømte showene var 'Struggle Meals', der kokk Frankie Celenza viste oss hvordan vi lager deilige måltider til under $ 2 / plate. Spenn deg opp og start matlagingen med slike inspirerende show som ikke bare lærer deg hvordan du lager mat, men til slutt vil gi deg mer verdier og innlevelse.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Panna

Lær å lage mat over 600 oppskrifter fra globalt anerkjente kokker med denne Apple TV-matlagingsappen. Panna er en må-ha-app for alle som ønsker å bli en flott kokk. Det har et veldig enkelt og rent grensesnitt som hjelper deg å sveipe gjennom oppskrifter på en kokk enkelt i henhold til dine valg.

Den imponerende serien med kokker som lærer deg matlaging, består av førsteklasses proffer som Andrew Zimmern, Sean Brock, Stephanie Izard, Dorie Greenspan, Melissa Clark og mange flere. Gå videre enn YouTube-klipp og hånd-og-panner-billetter med Panna-appen for Apple TV og lukk gapet mellom hjemmekokker og mesterkokker.

Pris: Gratis

nedlasting

Logger av…

Denne fantastiske serien med matlagingsapper for Apple TV vil helt sikkert øke din entusiasme og motivasjon for å bli en kulinarisk kunstner. Gi oss beskjed om dine kulinariske fiaskoer i kommentarene nedenfor og fortell oss hvordan disse appene vil være nyttige for deg.

Du vil kanskje også lese:

  • Beste Apple TV-apper
  • Beste Apple TV 4K-tilbehør
  • Beste 4K-skjermer for Apple TV 4K
  • Beste projektorer for Apple TV 4K

Kontakt oss på Facebook, Instagram og Twitter. Last ned iOS-appen din for å utforske flere slike app-round-ups.

 

Legg Igjen Din Kommentar