Slik sender du lydmeldinger ved å bruke Meldinger-appen på iPhone eller iPad

Hvis det er Whatsapp, får du sende noe i alle format: video, foto, lyd osv. Men hvordan sender du lydmeldinger i standardmeldingsappen?

Selv om det er flere klienter som Whatsapp, er iMessage fremdeles høyeste når det kommer til kommunikasjon mellom iPhone / iPad / iPod Touch og Mac-brukere. La oss akseptere det: iMessage er langt mer ekspansiv og enkel å bruke enn Whatsapp. Og det at Mac har iMessage, gjør det enda bedre.

I de første dagene iMessage lar deg bare sende bilder som standard (for medieinnhold). Fra Meldinger-appen kan du bare sende et bilde du nettopp tok, eller fra kamerarullen. Men nå, akkurat som WhatsApp, kan du sende den innspilte talemeldingen fra iMessage.

Hvordan ta opp og sende lydmeldinger via iMessage fra iPhone eller iPad

Trinn 1. Åpne Meldinger- app → Velg mottakerens navn.

Steg 2. Trykk på Mikrofon / Analog- ikonet i tekstfeltet.

Trinn 3. Trykk og hold for å spille inn melding → Når du er ferdig med å spille inn lydmeldingen, trykk på pil opp for å sende meldingen.

Meldingen blir sendt som en .m4a-fil.

Hvis mottakeren bruker iMessage, blir meldingen sendt som en iMessage. Hvis ikke, går meldingen som MMS og gebyrer gjelder.

Så neste gang du vil sende en lydmelding til noen som bruker iMessage (eller som ikke har Whatsapp installert), er det en måte du kan få det til.

Hvordan liker du dette tipset? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar