2020s beste RSS-leserapper for iPhone og iPad

RSS-feedlesere gjør det mye enkelt å få tilgang til og bla gjennom artikler du liker å lese. Alt du finner interessant eller elsker å se gjennom presenteres vakkert på et sted i et rent grensesnitt, slik at du ikke trenger å bruke god tid på å løpe fra den ene kilden til den andre for å holde deg synkronisert med det som virkelig betyr mye for. du. Hvis du har bestemt deg for å berike leseopplevelsen din, kan du se på de beste RSS-leserappene for iPhone og iPad.

Disse topp RSS-feedleserne-appene for iOS gir deg den nødvendige friheten til å organisere feeden din etter beste smak. Alt som fanger øyebollene dine er bare et trykk unna! Dessuten kan du få mest mulig ut av mange kule temaer og vakre skrifter for å bringe den ettertraktede energien i lesningen din.

Interessant nok tilbyr iPhone en mengde alternativer når det gjelder RSS-lesere. Gjennom årene har vi brukt noen få av dem, blitt lei av noen få, forelsket i noen og er selvfølgelig sterkt lidenskapelige for hele saken.

De beste gratis RSS-leserappene for iOS i 2019

#1. Flipboard

Flipboard er en av de mest populære nyhetsappene som også fungerer beundringsverdig som en hendig RSS-leser. Det er hjemmet til alt du vil lese fra politikk til fotografering; teknologi for helse og fitness, mote til mat.

Du kan lage opptil 10 smarte magasiner for å få øyeblikkelig tilgang til den typen artikler du liker å lese. Basert på hva som fanger øyebollene dine, foreslår det også artikler slik at du kan ha enkel tilgang til alt du brenner for.

Enda bedre, det lar deg også lese topp tweets fra anerkjente kilder, slik at du forblir i loopen. I tillegg er Flipboard tilgjengelig i 25 lokale utgaver, inkludert versjoner for Australia, Brasil, Tyrkia, India og Kina.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Feedly

Feedly er en strålende RSS-leser-app og et must for elever og lidenskapelige lesere. Appen lar deg organisere blogger, publikasjoner og til og med YouTube-kanaler slik at du raskt får tilgang til alt du vil lese.

Den presenterer artiklene dine i et lettlest format. Derfor liker du å lese med fullstendig sinnsro. Siden Feedly er koblet til mer enn 40 millioner feeds, vil du lese alt du liker å lese. Dessuten er det integrert med flere tjenester som Twitter, Facebook slik at du kan dele favorittartiklene dine med dine venner og følgere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Newsify

Newsify gjør mye mer enn bare å tilby et RSS-strømningsalternativ på iOS-enheten din. For meg er USP for denne appen den avislignende utformingen som gjør den fantastisk å lese nettsteder og blogger.

Det er en nattmodus som lar deg lese artikler om natten komfortabelt. Den har tre kule temaer som lys sepia og grått som kan forbedre leseopplevelsen din enormt.

Lag ditt eget bibliotek og synkroniser det med iCloud for å lese artiklene på alle enhetene dine. Du kan også legge til tilpassede feed-URL-er og dele favorittartiklene dine via flere tjenester som Facebook, Twitter osv. Siden den også fungerer offline, blir ikke lesetiden din vanskeliggjort av den dårlige internettforbindelsen. Det er ikke alt; kan du låse opp flere funksjoner ved å oppgradere til premiumversjonen av appen gjennom kjøp i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Ulest: RSS Reader

Det jeg virkelig setter pris på i Ulest, er det svært imponerende brukergrensesnittet. Takket være praktisk bevegelsesbasert navigasjon med en hånd og en flott blanding av typografi, gir det en herlig leseopplevelse. Appen presenterer artiklene dine i et rent grensesnitt med rike skrifter fra Hoefler & Co.

Ulest kan skryte av noen temaer designet for å la deg lese komfortabelt under forskjellige lysforhold. Det er integrert med 1Password for å la deg sette opp kontoen din raskt. RSS-leseren støtter VoiceOver fullt ut som gjør det enormt nyttig for leserne med nedsatt syn.

Utover funksjoner, må du ha en konto med en av følgende RSS-synkroniseringstjenester som Fever, NewsBlue, Feedly, Feed Wrangler og Feedbin, etc. Selv om appen er gratis å laste ned, vil du bare kunne lese bare tre artikler per dag etter at du har lest 50 artikler. Deretter må du oppgradere til premiumversjonen av appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Inoreader

Det hadde virkelig vært en stor feil å gå glipp av en så fin RSS-feedleser som Inoreader. Hvis du vil holde en oversikt over de siste nyhetene med letthet, vil det være et godt valg. Det beste med denne appen er at den lar deg spore nyheter basert på spesifikke tastaturer.

Når du surfer på nettet hvis du synes det er verdt å lese, kan du lagre det for å lese senere. RSS-leseren holder en fane om det du har lest. Som et resultat viser det bare de uleste elementene. Videre kan du oppdatere til premiumversjonen av appen for å låse opp funksjoner som offlinelesing, aktivt søk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. feeder.co

feeder.co er ganske enkelt og gjør surfing i nyhetsfeedene til en problemfri oppgave. Ettersom appen støtter de fleste RSS- og Atom-feeds, vil du kunne få tilgang til artikler fra toppkilder. Du kan stjerne innlegg og også merke dem som uleste for lett å finne dem senere å lese.

Feeder lar deg se alle uleste artikler i en samlet liste. Den sender deg også pushvarslingen når det dukker opp et nytt innlegg. Du kan velge hvor ofte strømmen din skal oppdateres og til og med redigere innmatinger og mapper for å passe bedre til dine behov.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Gratis RSS-leser

Er du alltid spent på å vite hva som skjer rundt deg? Vil du få de siste nyhetene om teknologi og dingser? Deretter kan du prøve gratis RSS-leser-app på iOS-enheten din.

Nettstedene eller bloggene som støtter RSS-feed, kan brukes i denne appen. Når du følger dem via RSS-feed, er du sikker på å få de beste nyhetene og bloggene til fingerspissene. Du kan enkelt åpne koblingene gjennom den innebygde app-nettleseren. Del innholdet med vennene dine via Facebook, Twitter og LinkedIn bare med et snev!

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Heartfeed RSS Reader

Heartfeed RSS Reader er kanskje ikke så populær som noen av de høyt berømte rivalene, men hva funksjonaliteten angår er den uten sidestykke. Appen bruker et kompakt rutenett for å presentere artikkelen din i et enkelt å navigere format. Derfor kan du bla gjennom innlegg og finne ut de du liker uten å bruke mye tid.

Med bruk av den innebygde nettleseren kan du søke etter artikler og nyheter på nettet. Den støtter også bokmerker og lar deg få tilgang til dem på Mac-en. Når du har lest artikler, er de merket i rutenettet slik at du kan se de du allerede har lest.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Byline 5

Byline kommer som en enkel, elegant og minimal RSS-leser for iOS-enheter. Det støtter også offline lesing: noe vi alle trenger mye. Dessuten gjør den innebygde nettleseren det veldig behagelig å surfe på nettet fra appen.

Du kan raskt finne artiklene du vil lese ved å søke i appen eller Spotlight. Enda bedre, appen har støtte fra flere språk som engelsk, fransk, tysk, japansk, rumensk og spansk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Feeddler

Feeddler er en av de beste RSS-leserne som noen gang er bygget. Det har funksjoner som vil ta oss aldre å finne dem alle; de er ganske kraftige også.

Svært brukervennlige funksjoner som offline-lesing, gestbaserte kontroller, surfing på full skjerm, tilpasning av brukergrensesnittet som nattmodus, gjør det til et flott sted å lese. Med støtte fra Evernote lar den deg lagre RSS-artikler, websider, bilder og PDF slik at du kan få tak i dem senere.

Nesten alt du ønsker fra en RSS-leser som vanligvis kommer med en prislapp; er helt gratis i Feeddler.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Valget ditt?

Så har du valgt din favoritt RSS-leser-app? Gi oss beskjed om navnet og funksjonene du har beundret i det.

Ikke gå glipp av:

  • Beste ordbokapper for iPhone og iPad
  • Beste leksikon for iPhone og iPad
  • Beste notat-apper for iPhone og iPad
  • Beste filbehandlerapper for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike topp iPhone-app-lister.