Habit Tracking-apper for iPhone og iPad i 2020: Gi opp den dårlige vanen til det bedre

De sier: “Vane er en persons andre natur.” Og det er virkelig sant. Selv om en god vane kan vinne mye takknemlighet for en person, kan en dårlig gjøre ham mindre beundringsverdig. Å slutte med dårlig praksis kan være ekstremt utfordrende, men det kan utryddes med systematisk planlegging. De fineste vane sporer for iOS kan gå langt i å ta i bruk en veldig produktiv rutine og gi opp de som er verdt å si farvel til det bedre!

Så, hvordan fungerer vanesporingsappene? De lar deg i utgangspunktet planlegge veien videre ut fra behovet ditt. Og hold deg varslet slik at du forblir i tråd med timeplanen. Å ja, de gir også en grundig analyse om hvordan du takler fallgruvene, hvor du skal gå litt hardere og hvordan du kan improvisere reglene for et mer effektivt utfall!

De beste appene for sporing av vaner for iPhone og iPad i 2019

#1. Produktiv - Habit Tracker

Med Productive kan du ta kontroll over vanene dine og oppnå ditt personlige mål elegant. Du vil kunne planlegge vanene og planlegge i henhold til dine spesifikke behov for å forbli på kurs.

Ettersom appen kan tilpasses fullt ut, kan du ideelt finjustere den. For å sikre at du er i stand til å holde fokus, lar appen deg følge med på rutinen din.

Og rettidige påminnelser lar deg aldri glemme viktige oppgaver. I tillegg tilbyr Productive også verdifulle tilbakemeldinger som kan vise seg å være en spillskifter.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Vane Bull

Jeg har funnet Habit-Bull opp til merket når det kommer til sporing av vaner og bli kvitt distraksjonen. For å være mer presis, kan det vise seg å være en ganske effektiv livsarrangør for deg.

Du kan sømløst tilpasse appen for å overvåke alle vanene og rutinene dine. Sjekk strekteller og suksessprosent for hver rutine som forblir synkronisert med planen din.

De inspirerende sitatene motiverer deg til å gi ditt beste. Til slutt sikrer iCloud-sikkerhetskopien at alle dataene dine forblir sikre og tilgjengelige på tvers av de tilkoblede enhetene.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Strides

Ramp opp produktiviteten din ved å ta hjelp av Strides. Du kan bruke denne appen til å følge med på rutinene dine og være i stand til å kutte ned de dårlige vanene.

Med de tilpassede varslene lar appen deg aldri komme på villspor. Dashbordet lar deg øyeblikkelig fange opp all nødvendig informasjon.

Detaljerte diagrammer med historie og suksessrate gir deg bedre innsikt i hvor godt du går foran arbeidet. Enda bedre, kan du også legge notatet til loggene dine for ikke å glemme viktige punkter.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Ferdig

For å ha fullstendig kommando over hver rutine du vil utføre perfekt i livet ditt, er Done et svært effektivt alternativ. Fra å la deg planlegge flere vaner til å slutte med de som skader produktiviteten din, er appen ganske bra i å leve opp til etterspørselen.

Det er noen morsomme fargealternativer som lar deg tilpasse vanilistene dine. Med den daglige rapporten holder den deg orientert om fremgangen din. Dessuten kan du eksportere dataene dine i CSV-format.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. I dag Habit tracker

Denne er fullt utstyrt slik at du kan optimalisere dagen din. Det som setter tonen for det, er det rene og ganske intuitive grensesnittet som gjør det mer praktisk å spore flere vaner.

Du kan tilpasse dashbordet avhengig av dine krav for å få tilgang til den nødvendige informasjonen uten problemer. Den har et stadig voksende galleri av bildet, slik at du kan velge et fint utvalg for hver vane. Men det er også et alternativ å velge ditt eget bilde.

Dra full nytte av den rike innsikten for å nabere de svake områdene og fjerne dem. Enda viktigere er at du kan bruke den automatiske sikkerhetskopifunksjonen til å synkronisere dataene dine til iCloud eller Dropbox.

Kompatibilitet: iPhone og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Habitify

Når du vil ta full kontroll over dine dårlige vaner eller komme inn på noen fine, er det som er veldig nyttig, grundig sporing. Og det er her Habitify skiller seg ut fra resten. Som et resultat er du i stand til å danne nye vaner i livet ditt.

For en mer forenklet opplevelse grupperer appene dine alle vanene dine basert på tidspunktet på dagen. Du får fleksibiliteten til å redigere dem i tråd med timeplanen din.

Sett påminnelse om noe du alltid ønsker å fullføre i tide. Når du fortsetter med målet ditt, må du huske å ta fremgangen din. Og med den stadig nyttige Dark Mode, vil du kunne bruke denne vane sporingsappen om natten. Dessuten kan du dra nytte av Touch / Face ID for å beskytte dine personlige data.

Til slutt er Habitify tilgjengelig gratis, men det er noen funksjoner (som notater, mørk modus og personvern) som krever at du tar for abonnementsplanen ($ 4.99 / månedlig, $ 26.99 / $ 29.99 / årlig eller $ 36.99 / 39.99 for en- tidskjøp.) Appen er også tilgjengelig for Android.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, Apple Watch og Mac

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Opptelling

Tally er nøyaktig hva du bør bruke for å spore målet ditt og oppnå det. For å komme i gang, angi målet ditt og følg de forhåndsinnstilte reglene for å fjerne alle veisperringene som forhindrer deg i å være mer organisert i både profesjonelle og personlige liv.

Analyser fremdriften for å få øye på de grå områdene og dra fordel av tipsene for å eliminere dem. Den lar deg sjekke ytelsen din hver dag, ukentlig, månedlig og til og med årlig.

I tillegg kan du oppgradere til premiumversjonen ($ 3, 99) av appen for å lagre dataene til Dropbox og eksportere dem i CSV-format.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. momentum

Momentum har vært en vane-sporing app av topp kvalitet i lang tid. Med det intuitive brukergrensesnittet og brukervennlige funksjoner, lar det deg komme på toppen av oppgavene dine effektivt. Du kan lage din daglige rutine og sette den beste foten frem for å oppnå den.

iCloud-integrasjon gir deg tilgang til hele dataene dine på alle enhetene. I dag-widgeten kan du enkelt følge med på fremdriften. I tillegg spiller påminnelsene en viktig rolle i å holde deg konsekvent.

Kompatibilitet: iPhone og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Vaner liste

Mangler den nødvendige motivasjonen for å gi opp en dårlig vane? Habit List kan være verdt å prøve.

Bortsett fra å la deg lage og overvåke planer, tilbyr appen deg de mye påkrevde tipsene for å bryte barrieren. Du får muligheten til å velge mellom tre typer tidsplaner, for eksempel intervall, bestemte dager og uspesifikke dager.

Den viser bare de tingene som skal i dag, og lar deg også plassere dem i riktig rekkefølge. Dessuten kan du sjekke ut trendene over tid for raskt å finne ut hvor godt du har utført oppgavene.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. HabitShare

Møt HabitShare - smart habit tracker-app for iOS. Det som gjør denne appen så nyttig, er muligheten til å la deg lage en mer fleksibel vaneplan. Så basert på ditt spesifikke mål kan du perfekt tilpasse det for å levere varene til deg.

Det lar deg sette vanlige og ukentlige vanlige mål og hjelpe deg med å oppnå dem. Sanntidsvarslene holder deg varslet om målet ditt. Dessuten kan du kommunisere med vennene dine ved hjelp av morsomme GIF-er og også utveksle synspunkter.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Daglige vaner

Daily Habits er ganske enkelt en fin vane tracker som kan få arbeidet ditt gjort med den nødvendige ferdigheten. Det fungerer perfekt når du lar deg planlegge, organisere og overvåke de forskjellige rutinene dine.

Takket være verdifull tilbakemelding hjelper det deg å unngå å gjøre tingene som distraherer deg. Du kan lage en spesiell gruppe for å dele tanker med likesinnede.

Appen lar deg synkronisere planene dine med Kalender-appen, slik at du kan planlegge veien videre deretter. I tillegg lar sanntidspåminnelsene deg ikke gå ut av sporet.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Forhåpentligvis har du funnet det rette verktøyet for å skyte ut hindret som holder deg tilbake. Får jeg vite navnet og funksjonene som har tiltrukket deg i det?

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste oppgavehåndteringsapper for iPhone og iPad
  • De beste prosjektstyringsappene for iPhone og iPad
  • Beste tidsporingsapper for iPhone og iPad

Liker du denne appoppdateringen? Last ned appen vår og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar