Hvordan endre tekststørrelse i Meldinger-appen i macOS Sierra på Mac

Med macOS Sierra har iMessaging blitt mer interessant. Funksjoner som Tapback har brakt mye moro inn i stykket, ikke sant?

Hver gang jeg har fritid, leser jeg gamle meldinger. Det tar meg tilbake til de glemte dagene; minner meg om de store øyeblikkene. For å gjøre lesingen mer praktisk justerer jeg tekststørrelsen etter behov.

Hvis du ikke er fornøyd med standard tekststørrelse i Meldinger, følger du denne guiden for å finjustere den.

Slik justerer du skriftstørrelsen i Meldinger-appen på Mac i macOS Sierra

Trinn 1. Åpne Meldinger-appen på din Mac → Neste, klikk på Meldinger i menylinjen.

Steg 2. Klikk nå på Innstillinger .

Trinn 3. Klikk og dra glidebryteren ved siden av Tekststørrelse for å endre størrelsen på teksten.

Du må dra glidebryteren mot venstre for å gjøre tekststørrelsen på Meldinger mindre og dra den mot høyre for å forstørre den.

(Hvis du har eldre operativsystem på Mac)

Trinn 3. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av Tekststørrelse.

Trinn 4. Klikk på Annet.

Trinn 5. Enten velger du ønsket tekststørrelse, eller juster den samme ved å dra glidebryteren (Opp / Ned).

Det er det!

Det er flere måter du kan forbedre iMessaging-opplevelsen på. Som for eksempel er det en måte å endre nedlastingsstedet for de mottatte filene, tilpasse varsler og mer.

Meldinger for iOS 10 er imidlertid fortsatt mye bedre enn motstykket på macOS. Funksjoner som Digital Touch, Markup gjør iMessaging på det nyeste iOS-økosystemet til en stor glede.

I følge rykter vurderer Apple å gjøre Messages-appen tilgjengelig også på Android. Etter å ha fått positive tilbakemeldinger fra Android-brukere som har hatt glede av Apple Music på enhetene sine, leker tech-giganten med ideen om å slippe løs iMessaging på iOS 'rivaliserende økosystem. Når det skjer, kan det være veldig interessant å hengi seg til iMessaging med Android-brukere.

Har du spørsmål? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor, på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å prøve den på appen vår på iDevices.

 

Legg Igjen Din Kommentar