Beste iPhone 7 lærvesker i 2020: La uovertruffen klasse definere kvalitet

Det er noe med de beste iPhone 7 lærvesker som gjør at de klasses fra hverandre. Enten det er lang levetid, tiltalende finish eller høy bekvemmelighet, en premium iPhone 7 skinnveske har alle kvalitetene til å være en bedårende partner for din iPhone. Ingen overraskelse, de solgte som varme kaker og elsket enormt blant brukere som foretrekker klassen fremfor den kortvarige blitzkrieg.

Har du lyst til å gå ultra-classic? Etter å ha laget en omfattende liste over beste iPhone 7 Plus lærvesker, har vi nå vendt blikket mot de fantastiske draktene designet for den 4, 7-tommers iPhone. Den berikede profilen som bøyes av det fineste materialet vil tjene deg alle interesser. La oss hoppe over for å utforske!

Beste iPhone 7 skinnvesker i 2019

  • Snugg
  • Bella Fino fra Pad & Quill
  • Kulor
  • Dreem Fibonacci
  • Jisoncase
  • Dockem
  • SnakeHive
  • Ringke SIGNATURE
  • FYY
  • SHOP-SKINN
  • TENDLIN

#1. Snugg

Leter du etter en av de fineste premium lærvesker til din iPhone 7 Plus? Lommebokvesken fra Snugg har fått alle egenskapene til å være en veldig merkelig dress.

Kombinasjonen av PU-lær av høy kvalitet og myk TPU-støtfanger gir det et luksuriøst utseende og preg. Det er to spor for kort og en kontantlomme. Det er et ideelt lommebokdeksel for din iPhone, gitt de beskyttende funksjonene og det luksuriøse utseendet. I tillegg er det også tilgjengelig i mange forskjellige og bedårende fargevalg.

USP: Stort utvalg av fargevalg

Sjekk ut på Amazon

# 2. Bella Fino fra Pad & Quill

Bella Fino faller perfekt i tråd med Luxury Pocket Book. I motsetning til sistnevnte, er dekselet laget av kun fullkorns amerikansk skinn og flaunts håndverk i toppklasse.

Dekselet er UV-bestandig og holder det stilige utseendet lenge takket være den elskverdige patinaen. Du får muligheten til å lagre opptil 5-7 kort i de indre sporene. Og takket være en egen lomme vil du også kunne ta med deg litt penger.

Lærvesken kan stole på at den tåler støt og gir smart beskyttelse til smarttelefonen. Til slutt kommer Bella Fino lommebokdeksel for iPhone 7 i flere farge imponerende alternativer.

USP: Amerikansk skinn av full korn

Ta en titt på Pad & Quill

# 3. Kulor

Læretuier er stort sett tilgjengelig i brun eller svart farge, det også uten noen annen attraksjon. Ærlig talt, nesten alle skinnvesker ser identiske ut, selv om forskjellige produsenter lager dem. Kulors samling av lærvesker til iPhone 7 er mangfoldig. Selskapet tilbyr dobbeltfarget skinnveske, som er attraktivt og elegant på samme tid.

Utenom det, kan du også få trykket ditt navn, monogram eller logo på baksiden av saken. Hvis det ikke er nok, kan du også få den personlige meldingen laser inngravert i saken. Når det gjelder fargevalg, blir du overrasket over antall fargevalg. Ta en titt.

USP: Tilpasset alternativ for meldingsgravering

Sjekk ut KulorCases

# 4. Dreem Fibonacci Luxury Series

Skulle du tenke på å ha en komplett pakke for reisen din, ville Dreem lommebokveske være et av de bedre alternativene der ute. Det er skåret ut av faux skinn og sport håndlaget design. Skinnteksturen beriker ikke bare utseendet, men gir også forbedret grep.

Tre kortspor og et stort rom for kontanter sikrer at du ikke går glipp av vesken. Med RFID beskytter tyveri den viktige beskyttelsen av informasjonen på kortene dine.

Og standfunksjonen lar deg få en ganske komfortabel liggende visning. Dessuten har du flere farger å velge mellom sort, brunt, grått osv.

USP: Luksuriøs design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Jisoncase

Så elegant og formfast Jisoncase ser ut på iPhone 7! Hvis du vil ha en mer minimalistisk profil, vil du finne denne lærvesken som en ideell folie for din forkjærlighet. Takket være det ekte skinnet har det kvaliteten til å være en kjær kjærlighet for smarttelefonen.

Det ytre skallet føles ganske varmt å ta på og gir også forbedret grep. Det betyr at iPhone ikke glir ut av håndflaten din. Utover sikker lås kommer Jisoncase i syv fargevarianter inkludert brun, rød, svart, blå osv.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Dockem

Dockem, som viser frem utøvende design, er verdt å ta bilder på iPhone-spesielt hvis du vil ha en lommebokveske som kan se slank ut og samtidig oppfylle dine grunnleggende behov. Syntetisk skinn gir et sofistikert preg, samtidig som du holder riper i god avstand. Myk-strukturert ytre skall passer til alle konturene av håndflaten din. Glatt interiør gjør at saken kan motstå slag.

Dockem har et par kortspor på baksiden, noe som er ganske tilstrekkelig for normal bruk. Når det gjelder knapper, er de enkle å trykke og gir responsive tilbakemeldinger.

USP: Utøvende design

Sjekk ut på Amazon

# 7. SnakeHive

SnakeHive skinnveske har en luksuriøs stil. Designen i bokstil kombinert med presisjonsfinishen ser attraktiv ut på iPhone. Den har tre spor for å la deg lagre et kort og en stor lomme for noen av regningene dine.

Den magnetiske lukkingen lar deg enkelt åpne / lukke saken. Forsterkede hjørner beskytter skjermen fra bunnen av. Lærvesken kommer i flere farger.

USP: Ekte Nubuck skinn

Sjekk ut på Amazon

# 8. Ringke SIGNATURE

“Ringke SIGNATURE” skinnveske er konstruert med skinn i ypperste klasse. Det håndlagde skinnbundet etuiet, profesjonelt utseende og preg.

SIGNATURE har en dobbel fargefunksjon som forbedrer utseendet. Med tre kortspor og beskyttelse overalt sikrer denne lommebokvesken at dine behov blir fullstendig tilpasset. Denne klassiske saken fås i tre farger som marineblå, svart og brun.

USP: Imponerende håndlaget design

Sjekk ut på Amazon

# 9. FYY

FYY iPhone 7 skinnveske med den sjarmerende håndlagde designen kan fange øyeboller umiddelbart. Det er tilberedt med skinn av høy kvalitet, som ikke bare styrker holdbarheten, men også stilen.

Denne fengslende lommebokvesken kommer med RFID-skjermingsteknologi som beskytter informasjonen på kortene dine. Den har et par kortspor og lomme hvor du kan holde penger. Med kickstand-funksjon vil du elske å bruke telefonen i liggende modus. Dessuten er den tilgjengelig i åtte livlige farger som gull, lilla, rosa, vinrød og mer.

USP: RFID-skjermingsteknologi

Sjekk ut på Amazon

# 10. SHOP-SKINN

Leter du etter en langvarig bok-lommebokveske til iPhone 7? “SHOP-LEATHER” lærveske til iPhone 7 har alle egenskapene du er verdig til å velge.

Leset med italiensk skinn av ypperste klasse, og det er overlegenhet personifisert. Den har lommer for kort og kontanter. Dessuten er den solid nok til å beskytte mot støt eller fall. Kickstand-funksjonen er ideell for å krydre videotiden din.

USP: Italiensk skinn av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 11. TENDLIN

TENDLIN skinn lommebokveske, som viser et utsøkt smalt utseende, appellerer til de som har en forkjærlighet for den minimalistiske profilen. Både når det gjelder bekvemmelighet og stil, pakker det en solid trøkk.

Med den doble strukturen av kvalitetsskinn og hardt polykarbonat-innerskall, kan saken gi nok forsvar til enheten din til å seire dråper. Den har spor på baksiden for å holde et par kort og litt kontanter. Det skal ikke være noen bekymring for å få tilgang til alle kontrollene og portene på smarttelefonen din.

USP: Minimalistisk design

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Disse lærveskene er skåret ut av førsteklasses skinn, og er mer holdbare og funksjonelle. Bortsett fra å lage et fint par med iPhone, gir de den nødvendige komforten for å bære enheten. Forhåpentligvis har du likt denne samlingen med skinnvesker. Hvis noen av favorittakene dine mangler fra denne listen, gi meg beskjed om det i kommentarfeltet.

Du vil også lese: beste iPhone 7-batteri-deksler, beste iPhone 7-saker i militær klasse, beste iPhone 7-foliovesker og beste iPhone 7-lommebokvesker, etc.

For å utforske flere slike topptilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter.