Slik får du tilgang til filer fra iCloud Drive på iPhone og iPad

Files-appen har gjort det litt enklere å administrere filer på iPhone og iPad. Nå trenger du ikke noen tredjepartsapp for å ta kontroll over dokumenter på enheten din. iCloud Drive er ikke lenger en frittstående app da den er integrert med den opprinnelige filbehandleren. For å få tilgang til filer fra iCloud Drive på iPhone og iPad, må du derfor gå over til Files-appen.

Files-appen er også integrert med andre skytjenester som Dropbox, Box etc. Derfor kan du få tilgang til og administrere alle filene dine som er synkronisert med støttet fillagring og synkroniseringstjenester rett fra appen.

Slik får du tilgang til iCloud Drive-filer på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Files- appen på din iOS-enhet → Nå, trykk på Bla gjennom- fanen nederst.

Steg 2. Trykk på iCloud Drive under Steder .

Nå, sjekk ut alle filene dine som er lagret i iCloud.

Slik bruker du App-filer på iPhone og iPad

Vi har laget en komplett guide for hvordan du bruker Files-appen på iDevice. Så hvis du ennå ikke har kommet i gang med det eller ønsker å bruke det perfekt, hopp over til dette innlegget.

Det er det!

Innpakking:

Files-appen er et kjærkomment tillegg til iOS 11. Selv om den kanskje ikke er så funksjonsrik som noen av de mest populære tredjeparts filbehandlere som Dokumenter, er den fortsatt veldig nyttig. La meg få vite hva du synes om det i kommentarene nedenfor.

Du vil kanskje også se gjennom disse innleggene:

  • Hvordan tilpasse tagger i filer-appen
  • Slik gjenoppretter du slettede dokumenter i filer-appen
  • Beste filbehandlerapper for iPhone og iPad
  • Slik skanner du dokumenter i Notes-appen

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike nyttige guider.

 

Legg Igjen Din Kommentar