Hvordan lage iCloud Photo Album i iOS 12 på iPhone eller iPad

Photos-appen har noen imponerende tillegg, inkludert muligheten til å lage et nytt iCloud-album som du kan dele med familie og venner i iOS 12. Så hvis du har noen minneverdige bilder og fascinerende videoer, kan du lage et album som er universelt tilgjengelig og mer sikre.

Personlig har jeg alltid likt ideen om å lage et delt album der alle de fantastiske skuddene som ble tatt under forskjellige anledninger er lagret. Det er en av de kuleste måtene å forbli hekta på dine kjære. Uten å gjøre mye for å svømme over for å komme i gang!

Før vi begynner, må du forsikre deg om at "Delt album" er aktivert på enheten din. For å gjøre det, gå over til Innstillinger → Bilder → og slå deretter på bryteren ved siden av Delt album.

Hvordan lage et iCloud fotoalbum på iPhone og iPad som kjører iOS 12

Trinn 1. Åpne Bilder-appen på iOS-enheten din → Nå må du velge bildene eller videoene du vil dele → Neste, trykk på delingsikonet.

Steg 2. Neste opp åpnes aksjearket. Velg "Delt album."

Trinn 3. Trykk på Delt album.

Trinn 4. Nå, trykk på "+" -knappen og gi den et navn og trykk på Neste.

Hvis du ikke vil dele albumet med noen, trykk på Neste → Trykk på Innlegg.

Ellers, skriv inn telefonnummeret eller e-postadressen til vennen din før du trykker på Neste. Nå, legg til en hyggelig kommentar, og når du er fornøyd med alt, trykk på Innlegg.

Det er det! ICloud-albumet ditt er klart. Deretter kan du få tilgang til den fra Album-fanen og administrere den akkurat slik du ønsker. For eksempel vil du kunne invitere vennene dine, tillate / ikke tillate dem å legge ut i albumet og til og med slette det.

Innpakking

Hva tar du for denne nye funksjonen? Vil du bruke den? Det vil være fint å ha tilbakemeldingene dine nedenfor i kommentarene.

Du kan også gjerne sjekke ut:

  • Slik forbedrer du iOS 12-batterilevetid
  • Slik skanner du QR-kode fra Kontrollsenter i iOS 12
  • Slik bruker du Animoji og Memoji i FaceTime på iPhone X
  • Slik aktiverer du automatisk programvareoppdatering i iOS 12

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.