Hvordan sette og bruke live bakgrunn på iPhone 6s og 6s Plus

Live Photos-funksjonen på iPhone 6s og iPhone 6s Plus har fått et enormt svar fra brukerne da nesten alle av dem begynte å bruke denne funksjonen ved å klikke på Live Photos. Nylig har vi delt informasjon om hvordan du kan ta live-selfies og endre live-bilder til stillbilder.

Nå er det på tide å bruke Live bakgrunnsbilder på iPhone. Floored? Selv jeg ble overrasket over denne funksjonen da den kan lysne låseskjermen på iPhone 6-ene mine. Så hvordan du kan bruke denne funksjonen på iPhone 6s og iPhone 6s Plus.

Hvordan sette og bruke levende bilder som bakgrunnsbilder på iPhone 6s / 6s Plus

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på enheten din.

Steg 2. Trykk på Bakgrunn.

Trinn 3. Trykk på Velg nytt bakgrunn.

Trinn 4. Du kan se tre kategorier av bakgrunnsbilder: Dynamisk, Stills og Live → Trykk på Live.

Trinn 5. Trykk nå på et hvilket som helst levende bakgrunnsbilde du vil vise.

Vær oppmerksom på at Live Photo-alternativet er valgt mens du trykker på alle Live Wallpaper. Hvis du velger Still eller Perspektiv, får du ikke effekten av Live Wallpaper.

Trinn 6. Trykk på Sett.

En meny sveiper opp med tre alternativer: Sett låseskjerm, angi startskjermbildet og sett begge deler.

Trinn 7 Trykk på et av de tre alternativene, og bakgrunnsbildet blir satt deretter.

Gå tilbake til startskjermbildet eller låseskjermen og sjekk bakgrunnsbildet. Trykk hardt på skjermen for å animere bakgrunnsbildet (Dette kan være en feil i den nyeste iOS i iPhone 6s og 6s Plus fordi Live Wallpapers skal animeres automatisk. La oss håpe Apple vil fikse dette i neste iOS-oppdatering). Legg også merke til at Live bakgrunn bare fungerer på låseskjerm og ikke på startskjerm.

Hvordan sette og bruke levende bilder som bakgrunnsbilder på iPhone 6s / 6s Plus

Hvis bakgrunnsbilder ikke krydder telefonens skjerm, kan du stille inn Live Photos som bakgrunn på iPhone 6s. For å sette Live Photos som bakgrunnsbilder, må du først ta noen Live Photos på din nyeste iPhone.

Trinn 1. Start Bilder-appen på enheten din.

Steg 2. Finn et levende bilde og trykk på det → Trykk på Del-ikonet.

Trinn 4. To lysbilder med alternativer vises nederst på skjermen. Bla fra venstre til høyre i det nedre lysbildet. Du vil finne et alternativ med Bruk som bakgrunn ; trykk på den.

Trinn 5. Skjermen vil vise tre alternativer: Still, Perspective og Live Photo ; Trykk på Live Photo-alternativet ( Før du trykker på Set-knappen, kan du justere livefotoet ditt ved å flytte og skalere.)

Trinn 6. Trykk på Sett; Igjen vil tre alternativer sveipe opp: Sett låseskjerm, sett startskjermbilde og sett begge deler .

Trinn 7 Trykk på et av de tre alternativene.

Det er gjort. Livefotoet ditt vises på skjermen du har valgt. I likhet med levende bakgrunnsbilder vil ikke Live Photos også fungere på startskjermen.

Del tilbakemeldingene dine i kommentarer og på Facebook, Twitter og Telegram.