Live listen fungerer ikke på AirPods i iOS 12? Her er noen tips for å få det til å fungere i løpet av minutter

Live Listen AirPods-støtte ble introdusert med iOS 12 som en del av tilgjengeligheten. Selvfølgelig kan du bruke den til å spionere, men det er ikke det den ble utviklet for. Til din overraskelse ble en lignende funksjon introdusert av Sony i deres WalkMan i 1979, for å holde deg oppdatert med hva som skjer i den ytre verden mens du hadde headsetene dine på.

Å komme tilbake til emnet, hvis Live Listen ikke fungerer på AirPods med din iPhone eller iPad, er det ingenting å skuffe. Noen ganger glir en mindre programvare ødeleggelse, men den kan også løses raskt. Her er noen tips du bør prøve i den rekkefølgen de er nevnt, for å se om Live Listen begynner å fungere.

AirPods Live Listen Ikke fungerer med iPhone eller iPad som kjører iOS 12

Forutsetninger:

  • IPhone eller iPad skal oppdateres til den nyeste iOS 12.
  • Du burde lagt "Hørsel" til Kontrollsenteret. Hvis ikke, kan du gjøre det ved å gå til Innstillinger → Kontrollsenter → Tilpass kontroller og trykk på “+” -ikonet i nærheten av Hørsel.

#1. Sjekk AirPods-tilkoblingen

Først må du først sjekke om du har koblet AirPods til iPhone eller iPad ordentlig. Den enkleste måten å gjøre er å gå til Innstillinger → Bluetooth og se om AirPodene dine er oppført der som "Tilkoblet." Hvis det er det, la oss gå videre til neste trinn.

# 2. Sjekk om AirPods fungerer

Nå som vi har en ordentlig forbindelse mellom AirPods og iPhone / iPad, la oss se om de jobber med andre apper. Start hvilken som helst musikk- eller videoapp, og spill av noe. Hvis du hører lyden, fungerer ting ganske mye riktig. La oss begynne med alvorlig feilsøking.

# 3. Start iPhone eller iPad på nytt

Når jeg surfer rundt i forskjellige fora, fant jeg ut at det meste av tiden en enkel omstart av iPhone eller iPad har løst problemet for mange. Forsøk å starte enheten på nytt, koble fra AirPods og koble dem til igjen. Prøv nå å bruke Live Listen og se om det fungerer. Hvis dette ikke hjalp deg, la oss se andre rettelser. På iPhone 6s Plus / iPhone SE eller tidligere, trykk og hold nede Hjem-knappen og av / på-knappen til du ser Apple-logoen.

  • Start iPhone X, Xs, Xs Max, XR, 8 Plus og iPhone 8 på nytt
  • Start iPhone 7/7 Plus på nytt

# 4. Innstillinger for høreapparatkompatibilitet

Live Listen fungerte helt greit på min iPhone uten å berøre denne innstillingen. Men hvis det ikke fungerer for deg, er det verdt å prøve. Gå over til Innstillinger → Generelt → Tilgjengelighet og bla helt ned. Slåpå bryteren ved siden av høreapparatkompatibilitet.

Hvis den allerede er slått på, kan du prøve å slå den av og deretter starte enheten på nytt. Etter det kan du slå den på igjen. Sjekk nå om du kan få Live Listen til å fungere. Hvis ikke, fortsett å lese.

# 5. Innstillinger for automatisk øredeteksjon

Hvis du har slått av automatisk innstillinger for automatisk øredeteksjon, vil du sannsynligvis møte Live Listen ikke fungerer. Det er bedre å aktivere det og deretter prøve. For å gjøre dette, gå til Innstillinger → Bluetooth og trykk på “i” -ikonet i nærheten av AirPods. Under det kan du slå på bryteren ved siden av automatisk øredeteksjon .

Start iPhone på nytt og koble til AirPods på nytt for å sjekke om ting fungerer. Hvis ikke, er det verken verdens ende eller slutt på fikser på dette innlegget, les videre.

# 6. Glem AirPods fra Bluetooth

Hvis du ikke har fått Live Listen til å fungere før her, er det på tide å glemme AirPods; ikke bokstavelig talt. Gå til Innstillinger → Bluetooth og trykk på "i" -ikonet i nærheten av AirPods, og klikk deretter Glem denne enheten.

Start iPhone på nytt og koble til AirPods på nytt. Live Listen burde fungere nå. Hvis det fortsatt ikke fungerer, er det på tide å få eksperthjelp ved å kontakte Apple.

Logger av…

Live Listening er en utmerket funksjon for mennesker som har vanskeligheter med å høre. Det gjør dem ikke bare i stand til å delta i samtaler fritt, men det øker også deres selvtillit. Når det er sagt, er det min tid til å ta farvel.

Du kan også henvise til:

  • Beste lærvesker for AirPods
  • 15 AirPods-tips og triks for å få mest mulig ut av de trådløse øretelefonene
  • De beste Apple AirPods-alternativene for iPhone

Har du noe annet tips for å fikse Live Listen? Del det med oss ​​ved å kommentere nedenfor eller ved å komme i kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.