Hvordan skjule nylige apper fra Dock i macOS Mojave

MacOS Mojave-dokkingstasjonen din skal ikke være full av mange apper. Jeg vet at du er en multi-tasker, og derfor jobber du med mange programmer. Du kan imidlertid alltid gjemme nyåpnede apper fra dock hvis du bruker macOS Mojave på Mac-en.

Dokken i macOS Mojave viser tre nylig åpnede apper, som er atskilt med en vertikal hvit linje. Dette alternativet er som standard aktivert i macOS Mojave. Du må deaktivere eller slå av disse nylige appene fra Systemvalg på Mac-en.

Hvordan skjule nylige apper fra Dock på Mac Kjører macOS Mojave

Som nevnt over, viser macOS Mojave de tre siste appene du har åpnet på enheten din. Du kan bli kvitt de nylig åpnede appene ved å følge trinnene nedenfor.

Trinn 1. Klikk på Apple-menyen (Apple-logoen fra øverste venstre hjørne av Mac-skjermen).

Steg 2. En rullegardinmeny vises. klikk på Systemvalg.

Trinn 3. Nå klikker du på Dock fra Systemvalg.

Trinn 4. Her vil du finne mange alternativer som er sjekket som standard; blant alternativene, finner du også Vis nyere applikasjoner i Dock. Til slutt, fjern merket for dette alternativet for Vis recents i Dock.

Video Walkthrough

Det er det!

Fra nå og frem vil de nylige applikasjonene dine forsvinne fra Dock fordi du ikke ser appene der.

Senere, hvis du ombestemmer deg og ønsker å se nylige applikasjoner i Dock, bare gå tilbake, følg trinnene og merk av i ruten "Vis nyheter i Dock."

macOS Mojave har blitt utgitt med mange nyttige funksjoner. Du kan laste ned og installere macOS Mojave beta på Mac-en og utforske de utmerkede funksjonene.

Over til deg…

Hvert år overrasker Apple brukere med utallige nyttige funksjoner introdusert og oppdatert i sine macOS. Holder du følge med de nyeste funksjonene til macOS?

Relaterte innlegg

  • Hvordan installere macOS Mojave Beta på Mac
  • Hvordan nedgradere macOS Mojave Beta til macOS High Sierra
  • Slik endrer du system aksentfarge i macOS Mojave
  • Kan ikke dele passord med AirDrop i iOS 12 og macOS Mojave
  • Hvordan aktivere mørk modus i macOS Mojave

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Ikke glem å laste ned appen vår for å finne nyttig informasjon og videoer på macOS Mojave.