De beste iMessage-klistremerke-pakker og apper fra 2020: Liven Up iMessaging

Når du vil at iMessaging aldri skal la det morsomme elementet forsvinne, må du ha klistremerker et stykke unna. Med animerte bilder underveis, å skyte opp salvos eller sette din kjære venn til en plutselig latterutbrudd vil være en godbit.

Hvor får du de morsomme memesene eller tegneseriebildepakkene? Vel, App Store er lastet med en mengde alternativer, og jeg har plukket ut de beste iMessage-klistremerke-pakker for iPhone, slik at du raskt kan se spennende som kan krydre samtalen.

Mens mange iMessage-klistremerkepakker er tilgjengelige gratis, krever noen av dem at du tipper ut noen dollar. For å sikre at meldingene dine har den perfekte folien for sidesplitting av hangout, har jeg stilt opp begge. Så hopp rett inn for å håndplukke de som passer inn i din smak!

Topp 10 iMessage-klistremerker pakker og apper fra 2019

#1. Super Mario Run-klistremerker

Når Super Mario Run er rundt, kan du forvente at samtalen din blir morsom. Uttrykk følelsene dine på en morsom måte ved å få mest mulig ut av Mario-verdenen. Legg til den stilige hetten og den berømte barten på bildet for å gjøre deg om til Super Mario.

Og åh, ikke gå glipp av de samsvarende handlingene som plutselig hopp, stilig flue og morderen blinker for å krydre hele stemningen i meldingene!

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Toca Life Paper Bag Cat

Når det gjelder å bryte isen og sette tonen for tidløs latter, er “Paper Bag Cat” rett på pengene.

Det som gjør disse kattene så søte er at de enkelt kan passe inn i forskjellige stemninger. Enten du vil vise sinne eller la kjærligheten vise den mykere siden, kan de la deg gjøre det med aplomb. Så få din gretten side ut eller løft varmen med den avkjølte posituren!

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Disney Stickers: Mickey

Når du vil si mye uten å si et eneste ord, ville Mickey komme veldig godt inn i stykket.

Denne klistremerkepakken er fullpakket med de stadig bedårende karakterene som Mickey, Minnie og Donald. Avhengig av hva du ønsker å formidle, velg den som kan beskrive følelsene dine.

Det er ikke alt, du kan legge til morsommere element i iMessaging ved å sette det dynamiske klistremerket på bildet ditt eller hvor som helst i meldingen.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 4. Angry Birds Stickers

På tide å la den kvitrende karakteren som bor i deg komme ut av sjakkel! Hvis du har prøvd hendene dine på Angry Birds, ville du vite hvor kult denne iMessage-pakken ville være for samtalen din.

Få mest mulig ut av Chuck, Bomb, Matilda, Stella og andre like fascinerende ting for å livne opp hele temaet. Det har ikke noe å si om du ønsker å uttrykke gledehøyden eller kaste et raserianfall, de animerte karakterene kan la deg sende følelsene dine over hele kloden.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Cookie Monster-klistremerker

Ta på "Cookie Monster" for å trekke bort kjedsomheten og sett hele temaet på en uendelig lattermild! Denne har vært en av mine uunnværlige ingredienser i evigheter. Så jeg kan fortelle hvor fascinerende disse klistremerkene kan være.

Sett det klistremerke med tema på din elegante selfie eller innvendige bobler for å sparke humringen. Ettersom du har en enorm samling til disposisjon, bør det ikke være noe særlig spørsmål å velge den som passer best til stemningen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Star Wars-klistremerker

Hvis det er et ønske om å legge til noe Hollywood-element til iMessages, vil denne animerte Star Wars-klistremerkepakken være i mål.

Du kan velge mellom mange ikoniske bilder som opprørspilot, stormtrooperhjelmer, dødstjerne og mer for å livne opp samtalen. Skaler og roter dem slik at de kan virke mer tiltalende. I tillegg bruker du disse ikoniske klistremerkene til å tilpasse bildene dine.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 7. Despicable Me 3 Stickers

Åh ... hvordan kan jeg gå glipp av Despicable Me 3 Stickers! Jeg har alltid hatt glede av å spille dette spillet, og klarer aldri å ta med seg minions når jeg vil gjøre meldingene mer morsomme.

Pakken leveres med 24 animerte og 31 statiske klistremerker. Du kan sende dem solo eller bruke noen tilpasninger for å gjenopprette hele konteksten. Jeg mener du kan plassere disse tegnene på meldingen din eller slå dem på selfiene dine for en ekstra effekt.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 8. Laget med kjærlighet

På tide å heve kjærlighetens temperatur! Som navnet i seg selv uttrykkelig perfekt, er "Made With Love" det du trenger å ha til disposisjon for å uttrykke livlige farger av kjærlighet.

Send det poppende hjertet til kjæresten din for å la din kjære kjenne dine sanne følelser. Ettersom det er mange vakkert utformede hjerter for hvert uttrykk, er sjansen stor for at tusenvis av ord og til og med uten problemer blir formidlet med bare et animert klistremerke.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Bad Cat Sticker

En dårlig katt er det du må ha til å rynke rart på vennen din eller vise dine morsomme bein elegant!

Med denne pakken får du øyeblikkelig tilgang til alle Bad Cat Movie-heltene. Utforsk hele samlingen og fyr opp den som kan passe til både følelser og kontekst. Bare pass på de som kan sprekke kjeks med et øyeblikk!

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 10. Memes - Klistremerker

Jeg antar at du hadde ventet på at Memes skulle eksplodere, ikke sant? Vitser fra hverandre, de er en så varm ingrediens for meldinger. Så det er ikke snakk om å gi dem en glipp. Aldri!

Når vi snakker om hva denne pakken tilbyr, kommer den med alle slags rib-kriblende memmer. Å sette noen form for følelser på høykant bør ikke være et stort spørsmål.

Bare se nærmere på de klønete som lenge har vært fast medlem av min vaktliste.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

Det er ganske mye det! Så dette er pakkene som har styrt høsten i samtalen min.

La meldingene forbli morsomme ...

Håper iMessaging din ikke lenger vil mangle brannkraften og alle slags godbiter som krydrer hele samtalen. Så unnlater aldri å gi dem et skudd når tiden er inne for å la følelsene eksplodere.

Du vil gjerne også se på disse innleggene:

  • Beste WhatsApp-alternativer
  • Beste iMessage-alternativer
  • Beste videochat-apper for iPhone og iPad
  • Beste AR-spill for iPhone

Likte du å lese denne artikkelen? Hvis ja, del tankene dine og ikke glem å holde deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram i tillegg til å laste ned iGB-appen vår for å øyeblikkelig få tilgang til de nyeste appoppdateringene.