Fjernkontroll for Mac [Pro]: Konverter iPhone, iPad og Apple Watch til Mac-kontroller

Den første fjernkontrollen noensinne ble utviklet for TV og ble døpt interessant som "Lazy Bones." Jeg er ganske sikker på at lanseringen av dette ville ha vakt verden; når alt kommer til alt trenger du ikke manuelt å stå opp for å administrere TV-apparatet. Siden den gang har fjernkontroller utviklet seg massivt, noen ganger for å bygge bro mellom en nødvendighet eller noen ganger bare for å støtte vår latskap.

Enten for arbeid eller ren overlegenhet, Med Remote Control for Mac kan du kontrollere Macen din fullstendig med iPhone, iPad eller Apple Watch. Appen er utviklet av Evgeny Cherpak, og konverterer en iOS-enhet til en styreflate og tastatur for Mac. Du kan justere volumet på avspillingen, lanseringen eller lukke en hvilken som helst app, og det er bare toppen av isfjellet. Appen har en rekke funksjoner som kan forbedre, forenkle og fjernkontrollere Mac-bruken.

Fjernkontroll for Mac: En omfattende Mac-fjernkontroll for iPhone, iPad og Apple Watch

På grunn av arbeidsprofilen min er min Mac alltid på, i det minste hele dagen. Selv når jeg forlater skrivebordet i noen ærender, sprenger musikken, filene mine kjører, og flere vinduer blir mildt sagt åpnet. Dette er grunnen til å kontrollere Mac-en min via iPhone eller iPad er en velsignelse for meg. Alt sammen takket være Fjernkontroll for Mac, kan jeg sjekke hva som kjører på Mac-en, lukke appene eller starte en ny, sende den i dvale eller starte den på nytt, spille, pause eller bytte en sang.

Og ja!! Jeg kan gjøre alt dette og eksternt. Jeg kan sitte langt borte på sofaen eller være i et annet rom helt. Appen støtter faktisk også kontrollere, mens Airplay er i bruk. Cast musikk eller video på andre enheter og administrer dem eksternt med denne fantastiske appen.

Hvordan fungerer fjernkontroll for Mac?

Sammen med en app på iOS-enheten din, må du installere en ledsagende menylinjeapp på Mac. Når den er koblet i det samme nettverket, kan iOS-enheten videresende handlinger på Mac-skjermen via menylinjen. Remote sin iOS-app er stort sett delt inn i fem faner, nemlig Media, Input, Apps, Menu og System.

Som navnene antyder, kan du faktisk kontrollere nesten hva som helst og alt på enheten din. Faktisk ble jeg virkelig imponert over hvordan en Apple Store-anmelder bruker appen. Josh Cary er musiker, og han bruker den eksterne appen mens han spiller inn musikken hans.

I henhold til Josh gir fjernkontrollen ham frihet til ikke å bevege seg bort fra sin nøye plasserte mikrofon igjen og igjen for å sjekke innspillingene; han bruker bare denne appen til å betjene Mac-en eksternt. Så, uten videre, la oss sjekke ut noen viktige funksjoner i fjernkontrollen for Mac.

Håndter media som en proff

Enten du bruker iTunes, Apple Music, Netflix, Amazon Prime, YouTube, Quicktime eller VLC, kan du spille / pause, dempe, justere volumet eller hoppe fremover eller bakover. La meg minne deg på at alt dette kan kontrolleres eksternt, via appene Media-fanen.

Fanen kan også kontrollere systemfunksjoner som lysstyrke, pilspesifikke kontroller og Airplay. I tillegg kan du til og med legge til støtte for flere apper og funksjoner fra innstillingsdelen i fanen.

En enklere måte å legge inn data på

Input-fanen kan etterligne handlingene til styreflate / mus og tastatur. Så i utgangspunktet får du en Bluetooth styreflate og tastatur rullet inn i en kompakt skjerm. Den inneholder til og med knapper for å gjenskape venstre eller høyreklikk, og du kan også endre tastaturoppsettet i henhold til et foretrukket språk eller stil, på samme måte som hvordan du endrer tastaturinnstillingen på iPhone eller iPad.

Fanen har også et live-visningsalternativ som speiler Mac-skjermen på iOS-enheten. Merk at skjermen ikke klemmes i henhold til størrelsen på enheten din, så du må flytte skjermen etter dine preferanser. Menyalternativene på toppen har også snarveier for å starte Mission Control og Launchpad, appen er virkelig en omfattende Mac-kontroller.

Total kontroll over apper

Når det gjelder fjernkontroller, er kontrollene begrenset til grunnleggende innstillinger og noen smarte snarveier. Imidlertid kan fjernkontroll for Mac bokstavelig talt starte nesten alle appene som er til stede på din Mac via App-fanen. Den har til og med muligheter for å avslutte, minimere eller bytte til fullskjermmodus for den aktuelle appen.

Du kan også planlegge når du skal starte eller avslutte en app; legg til spesifikke apper til favoritten for rask rekkevidde, og gjør tilpassede tastaturkontroller for at de skal settes inn i Media-fanen. Når du sjekker ut menyfanen, vil den dessuten ha spesifikke menyalternativer for den nåværende aktive appen. Hvis Safari-appen for eksempel er aktiv, kan du åpne en ny fane eller lukke den nåværende fanen fra selve iPhone, iPad eller Apple Watch.

Kontrollsystemhendelser

Innstillingsfanen gir deg muligheter til å kontrollere systeminnstillinger. Så du kan eksternt logge av, starte på nytt, låse skjermen, starte skjermsparer eller stoppe den, sende enheten i dvale eller vekke den, slå skjermen av eller på, med bare ett klikk. Planleggingsalternativer lar deg til og med planlegge oppgaver for den eksterne appen din.

Den planlagte oppgaven vil fortsette som den er, selv når iOS-enheten din ikke er koblet til Mac. Så, kontoret eller hjemme-Mac-maskinen din starter opp etter en fast plan, klar for dagen fremover før du kommer til skrivebordet.

Siri Control

Siri Shortcuts-appen har gjort iOS-brukernes liv enklere og arbeidet deres raskere med en rekke snarveier på kort tid. Du kan til og med redusere filstørrelsen på bilder Siri-snarveier, og fjernkontroll for Mac bruker smart funksjonen. I utgangspunktet kan du tilpasse en Siri-snarvei for handlingene i kategorien Meny og System.

Så du trenger ikke å åpne denne appen spesifikt og velge handling. Du kan ganske enkelt be Siri om å gjøre det; forutsatt at iOS-enheten din og Mac er i samme nettverk. Appen inneholder også familiedeling, så opptil seks medlemmer av familiegruppen din kan dele appen og kontrollere Mac-maskinene sine med sine respektive iOS-enheter. Det som er overraskende er at du til og med kan sjekke historien til handlinger som er tatt av fjernkontrollen.

Jeg har også observert at utvikleren fortsetter å oppdatere appen, og sikre at feil holder seg i sjakk og at funksjoner holder seg på toppen. Wow !! appen tenker faktisk på brukerens behov. Jeg følte at appen påvirket batteriets levetid litt, men da ville alle apper av samme kvalitet gjort det samme. Jeg kan gå på akkord med litt batteri for komforten og multifunksjonaliteten det gir.

Fjernkontroll for Mac (Pro)

Pris: $ 9.99

Last ned for iOS-enhet | Last ned for Mac

Logger av

Da jeg først begynte å utforske appen, var det første instinktet mitt å markere den som en lat brukerhimmel. Da jeg utforsket de omfattende funksjonene som tilbys av Remote Control for Mac, ble jeg imidlertid inspirert til å endre min mening. Det er en fantastisk app for designere, musikere, forfattere og nesten alle som bruker sin Mac hele dagen. Selv om Mac-en din brukes som mediesenter, er appen et flott tillegg til iOS-enheten din.

Artikler du kanskje også liker å utforske ...

  • Slik bruker du iPhone som fjernkontroll for Mac og PC
  • Slik avbryter du nedlastinger eller oppdateringer av apper fra Mac App Store
  • NetSpot Mac-app: Ta en Wifi-undersøkelse på kontoret og hjemme
  • Slik oppdaterer du apper fra Mac App Store

Prøvde du fjernkontrollen for Mac? Hvordan var opplevelsen din? Del dine synspunkter, anmeldelser og kommentarer med oss. For flere slike interessante appanmeldelser, last ned iOS-appen vår eller følg oss på Facebook-, Twitter- og Instagram-kontoene.