Beste iPhone 6 Plus klare saker i 2020: Beskytt og flaunt stilen din som ingen

En smarttelefon som er så bedårende som iPhone 6 Plus, fortjener alle muligheter for å vise frem sin klasse. Men å holde phablet caseless er full av risiko. Så, hvordan vil du beskytte smarttelefonen din, mens du fortsatt gir den en fullstendig lisens for å vise frem profilen sin uten forstyrrelser? Kjøp enheten en beskyttende gjennomsiktig drakt fra denne unike samlingen av de beste iPhone 6 Plus klare etui.

Skåret med førsteklasses materiale, kan disse klare sakene lett tåle mindre støt. I stor grad takket være det støtdempende designet, er de veldig holdbare. Ultratransparent utseende sørger for at iPhone-en din fortsetter å arrestere øynene selv med saken på. Finn ut mer om hva disse topp 10 klare sakene for iPhone 6 Plus har å tilby!

Beste iPhone 6 Plus klare saker i 2019

 • JETech
 • CaseHQ
 • Coolden
 • LUVVITT
 • i-Blason
 • iXCC
 • Spigen
 • SUPCASE
 • OtterBox
 • CISTOID
 • MOSNOVO
 • CellEver
 • Trianium klar pute

#1. JETech

JETech klar sak er laget av førsteklasses PC og TPU materiale. De luftdempede fire hjørnene gir den mulighet til å motstå sjokk. Som anti-riper gir den den nødvendige beskyttelsen på enheten din for å beholde glansen lenge. Den klare har perfekte utskjæringer kamera, porter og sensorer og passer tett på iPhone 6 Plus. Videre kommer denne saken fra JETech i fem fargealternativer.

USP: Anti-scratch

Sjekk ut på Amazon

# 2. CaseHQ

Hvis du er noen som ofte faller iPhone, er det tilfelle du trenger. Med ekstra hevede kanter med luftpute er iPhone 6 Plus trygg mot vanlige fall. Å være ripebestandig er også en ekstra fordel. Laget av mykt TPU-materiale, og sørger for at det ikke blir riper på iPhone-en mens den er i saken.

Presise kutt gir enkel tilgang til alle porter og funksjoner på iPhone 6 Plus. Avslutningsvis er det tre fargevarianter å velge mellom.

USP: Luftputede hjørner

Sjekk ut på Amazon

# 3. Coolden

I motsetning til de fleste tilfeller der ute, er denne litt hevet foran. Denne funksjonen gir ekstra beskyttelse til skjermen i tilfelle normale fall eller støt. Den gjennomsiktige saken er laget med PC og TPU og gir den en holdbar levetid. Når det gjelder utseende, ser denne litt klumpete ut, men holdbarheten er det som får den på listen.

I tillegg kommer saken med livstidsgaranti. Til slutt er det fire lyse fargealternativer tilgjengelige for å gjøre valget enkelt.

USP: Ekstra hevet forsiden av saken

Sjekk ut på Amazon

# 4. LUVVITT ClearView

LUVVITT-oversikten med hybrid view bevarer det naturlige utseendet til din iPhone på sitt beste. Det premium PC- og TPU-materialet har gitt kabinettet den nødvendige evnen til å tåle tøffe tider. Med de hevede kanter og støtdempende design er denne hybridvesken laget for å være ganske beskyttende.

Den krystallklare saken har også et bedre grep for å holde iPhone komfortabelt. Fremfor alt får du seks fargevalg for å håndplukke den mest ønskelige dressen til enheten din.

USP: Slagfast

Sjekk ut på Amazon

# 5. i-Blason

i-Blason er et av de beste merkene å gå for når det gjelder kjøp av en iPhone-veske. Denne klare saken fra selskapet er vakker og holdbar på samme tid. Den er slank nok til at du skal føle deg som om din iPhone 6 Plus er uten etui. Med antislip materiale vil du ikke miste grepet over telefonen mens du holder i hendene.

Saken er nøyaktig kuttet der du trenger for å gi deg enkel tilgang til alle portene på telefonen. I tillegg har saken en ripebestandig overflate på 3H som et stort pluss. Til slutt er det to varianter: Klar og Klar Svart.

USP: 3H rangering av ripebestandig overflate

Sjekk ut på Amazon

# 6. iXCC

I likhet med CaseHQ har også dette lagt bulk på kantene, noe som gir det et ekstra lag med beskyttelse mot normale fall og ujevnheter. Den er laget av sterk PC og mykt TPU-materiale, noe som gir den perfekte funksjoner for sikkerhet og holdbarhet.

Saken er litt hevet på fronten også, og gir beskyttelse på skjermen hvis iPhone faller direkte på skjermen. Til slutt er det ingen fargevarianter tilgjengelig.

USP: Hevede kanter med ekstra pute

Sjekk ut på Amazon

# 7. Spigen

Denne klare saken fra Spigen har robust luftputeteknologi som beskytter din iPhone mot skader når den er falt. Bortsett fra det er Spigen kjent for sine høykvalitetsprodukter. Kantene rundt skjermen og kameraet er også hevet for ekstra beskyttelse mot riper.

Foruten beskyttelse, er saken utrolig klar og gjør det mulig å utforme iPhone 6 Plus perfekt. Det harde PC-materialet på baksiden er også sterkt nok til å motstå normale fall. Til slutt er det få varianter av lyse farger som passer din iPhone 6 Plus.

USP: Luftpolert teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 8. SUPCASE

SUPCASE står opp til oppgaven både når det gjelder å gi smarttelefonen din et stilig utseende og beskytte mot ujevnheter. Den snap-on designen hjelper saken å bli installert med letthet.

Leset med det mest utmerkede TPU- og PC-materialet, er dette klart for å vare lenge. Ripebestandig belegg gir mer beskyttelse til rustningen. SUPCASE klar sak kommer i flere fargealternativer.

USP: Ripebestandig belegg

Sjekk ut på Amazon

# 9. OtterBox SYMMETRY CLEAR SERIES

Jeg vurderer denne klare saken fra OtterBox Symmetry Clear Series veldig høyt. Sportslig elegant design, saken ser virkelig fantastisk ut. Dobbeltmateriell konstruksjon har gitt den styrken til å forsvare enheten din mot støt.

Den hevede skrå kanten sikrer at berøringsskjermen har den nødvendige sikkerheten for å holde deg unna ripen. Enda bedre, har du fem fargevalg inkludert grønt, grått, rosa og mer.

USP: Konstruksjon med dobbelt materiale

Sjekk ut på Amazon

# 10. CISTOID

Når det gjelder å la din iPhone gløde i fullverdig form, har CISTOID rett på pengene. Den er laget av topp kvalitet myk silikongummigel og passer skinnende rundt phabletten.

Siden saken er ganske jevn og fleksibel, kan du raskt installere og fjerne den. En annen bemerkelsesverdig egenskap er at den ikke blir gul.

Du kan stole på at denne klare saken skal tåle tilfeldige dråper og også holde riper i sjakk. Til slutt er den tilgjengelig i to farger svart og tydelig.

USP: Myk silikongummigel

Sjekk ut på Amazon

# 11. MOSNOVO

Denne er spesielt designet for at folk vil ha en attraktiv klar sak. Det som gjør det så elegant er blomsterblonderdesignet henna mandala. TPU-rammen er støtdempende, mens polykarbonat bakpanel er solid og beskytter phabletten din fra støt.

Hevede rammer løfter skjermen og kameraet for å sikre at de ikke berører bakken. MOSNOVO klar sak kommer i femten fargevarianter.

USP: Blomstert blonder design

Sjekk ut på Amazon

# 12. CellEver

Når det gjelder gjennomsiktige saker, er de nesten identiske. Men CellEver har gjort en god jobb med å utforme en klar sak med så mange andre funksjonaliteter. Til å begynne med er denne saken vanntett med IP68-sertifisering, samtidig som den holder en gjennomsiktig rygg. Den er også støtsikker, testet med en 6-fots falltest.

Utenom det er den slank og ser stilig ut. Hvis du spør meg, er dette en av de beste klare sakene for iPhone 6 Plus på denne listen. Den eneste negative delen er at det ikke er noen fargevalg å velge mellom.

USP: IP68-sertifisering

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Trianium klar pute

Denne gjennomsiktige saken fra Trianium har støtsikker design, og er en pålitelig forsvarer for iPhone. Med den ultraklare designen lar den smarttelefonen gløde elegant.

Den har et spesielt belegg for å forhindre riper. Derfor er det i stand til å beholde glødet lenge.

Med den taktile tilbakemeldingen lar knappene deg kontrollere enheten komfortabelt. Fire fargealternativer inkluderer klart, godteri, blått og jet svart. Dessuten kommer Clear Cushion med livstidsgaranti.

USP: Slitesterk støtfanger

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Pakk inn

Disse tydelige sakene har alle egenskapene til å være iøynefallende dresser for smarttelefonen din. Bortsett fra å være så imponerende, er de beskyttende nok til å tåle sjokk. Dessuten tilbyr de smarttelefonen din nok frihet til å skinne gjennom.

Hvilken klar sak har du valgt å pryde enheten din? Det ville være flott å vite navnet på saken som kommer til å pare seg sammen med phabletten din. Hvis noen av dine favorittgjennomsiktige saker mangler fra denne listen, la oss også vite navnet.

Du vil også se på:

 • Beste iPhone 6 Plus lommebokvesker
 • Beste iPhone 6 Plus tynne saker
 • Beste iPhone 6 Plus Kickstand tilfeller
 • Beste iPhone 6 Plus støtfangervesker

For å få tak i flere slike topplister for tilbehør til iPhone, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.