Slik tømmer du Dropbox Cache på iPhone og iPad

Det er noen enkle, men likevel svært effektive måter du enkelt kan administrere lagring på iOS-enheten din. Som for eksempel kan du rydde opp app-cachen på enheten din fra tid til annen for å sikre at apper som gjøres surrer verdifull plass. Vet du at du også kan tømme Dropbox-cache på iPhone-en din?

Skjult dypt inne i innstillingen er alternativet for å rydde opp cachen i Dropbox for iOS. Når du tømmer hurtigbufferen, kan det ta litt mer tid å laste inn noen av filene dine. Men vurderer fordelen, er det verdt å skylle søppelfilene ut. Offline-filene dine blir ikke påvirket av denne opprydningsstasjonen. La meg vise deg at det fungerer!

Slik tømmer du Dropbox Cache på iPhone og iPad

Trinn 1. Åpne Dropbox på iOS-enheten din.

Steg 2. Nå må du trykke på innstillingsikonet øverst i venstre hjørne.

Trinn 3. Deretter blar du ned og banker på Clear Cache.

Trinn 4. Til slutt trykker du på Tøm hurtigbuffer nederst for å bekrefte.

Merk: Du kan også fjerne Dropbox-søkehistorikken. Det kan hjelpe appen til å kjøre litt smidigere. For å gjøre det, trykk på Tøm søkehistorikk (som er rett over Tøm hurtigbuffer).

Det er det!

Bunnlinjen

Bortsett fra å rydde opp i app-cache, kan du slette unødvendige bilder, videoer, meldinger for å holde mye plass tilgjengelig på iPhone-en din. Det er også en måte å frigjøre god plass på iOS-enheter uten å slette bilder og videoer.

Følg disse innleggene for å hente mer lagring på iPhone: hvordan tømme søkehistorikk og nettstedsdata i Safari, hvordan tømme hurtigbuffer i Google Chrome, hvordan tømme sehistorikk på YouTube og hvordan tømme historikk i Snapchat.

Har du spørsmål? Skyt den i kommentarene og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige innlegg. Sørg også for å laste ned appen vår på iDevice.