Hvordan skjule Instagram-historier fra noen på iPhone

For å sikre at historiene dine har trengt personvern, lar Instagram deg ikke bare stille kontoen din privat, men også skjule Instagram-historiene dine fra noen som bruker iPhone-en din. Det beste med denne funksjonen er at den lar deg holde innleggene dine skjult for visse venner uten å måtte følge dem ut.

En ting som er verdt å merke seg er at å skjule historien din for noen er annerledes enn å blokkere dem. For eksempel vil personen du har stoppet å se historiene dine fortsette å se profilen din og innleggene dine; i motsetning til de blokkerte.

Hvordan skjule Instagram-historier fra noen på iPhone

Trinn 1. Start Instagram- appen på iPhone → Trykk på profilfanen nederst til høyre hjørne → Nå må du trykke på tannhjulikonet.

Steg 2. Deretter trykker du på Historieinnstillinger under Konto .

Trinn 3. Nå trykker du på Hide Story From .

Trinn 4. Til slutt må du velge personene du vil skjule historien din fra → Til slutt, trykk deretter på Fullført øverst til høyre hjørne .

Det er det!

Disse menneskene kan ikke se historien din.

Slik fjerner du Instagram-historier fra noen på iPhone

Når som helst vil du la vennene dine se innleggene dine, kan du gjøre det med letthet.

Trinn 1. Åpne InstagramProfil-fanenInnstillinger (tannhjulikon.)

Steg 2. Trykk på Historieinnstillinger.

Trinn 3. Trykk på Skjul historien fra.

Trinn 4. Trykk på sirkelen med avmerkingen ved siden av personen du vil se innleggene dine → Trykk på Fullført øverst til høyre for å bekrefte endringen.

Det var alt folkens!

Når du ser på hvem som har sett historien din, kan du velge personer du vil skjule historien din for. Bare trykk på “X” til høyre for navnet deres og velg Hide Story From [Brukernavn] .

Hvis historien din vises på en hashtag-side eller -plassering, kan du se den øverst på listen over mennesker som har sett historien din.

Bare trykk på x til høyre for et sted eller hashtag-side for å skjule historien din for den. Kontoens personverninnstilling lar deg bestemme hvem som skal se historien din. Hvis du har satt kontoen din privat, er det bare godkjente følgere som kan se historien din.

Hvis kontoen din er satt til offentlig, vil dine følgere og hvem som helst kunne se historien og profilen din.

Pakk sammen:

Slik kan du holde innlegg under innpakningen fra visse venner! Har du noen tilbakemeldinger? Del det gjerne i kommentarene nedenfor.

Få med disse innleggene også:

  • Slik deler du livevideoer på Instagram Direct på iPhone
  • Slik følger / avfølger du Instagram Hashtags på iPhone og iPad
  • Skjul Instagram-historier fra Hashtag og lokasjonsside på iPhone
  • Slik arkiverer du Instagram-innlegg på iPhone og iPad

Fant du denne artikkelen nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar