PhoneRescue iPhone Data Recovery Software for Windows og Mac

Feil sletting av lagrede bilder, tekstmeldinger, anropslogg eller annen viktig info på din iPhone kan være en katastrofe i livet ditt. Dette er selve grunnen til at vi introduserte PhoneRescue til deg, med løftet om å få alle tapte, men verdsatte medie- eller tekstdata tilbake i hendene.

PhoneRescue er en datagjenoppretting-app for iOS-enheter og fungerer på en Windows- eller Mac-datamaskin. Dessuten kan du med PhoneRescue gjenopprette data så ofte du vil, uansett hvordan situasjonen viser seg. Enkelt sagt, vær så uforsiktig som du vil med sletteknappen, og PhoneRescue vil plukke opp rotet rett bak deg.

Les også: Beste iPhone Data Recovery-programvare for Windows

Noen få aspekter av det som vekket oppmerksomheten vår, og det er en glede å vise deg noen unikt designede funksjoner i PhoneRecue:

#1. PhoneRescue er det eneste verktøyet som hjelper med å hente opptil 22 typer medier og datafiler på en iDevice, inkludert tapte bilder, meldinger, musikk, videoer, spillelister, til og med meldingene og bildene i tredjepartsapper.

# 2. For tapte, ødelagte eller ødelagte iPhoner eller iPad-er, gir PhoneRescue også en hånd for å trekke ut og gjenopprette bilder, samtalehistorikk eller andre viktige data fra en iTunes-sikkerhetskopifil, selv den blir kryptert.

# 3. Når du eksporterer gjenopprettede meldinger, kontakter, notater eller andre tekstdata, tillater PhoneRescue direkte å kopiere og lime inn innholdet til utklippstavlen, eller lagre det som formatert html-fil, noe som gir mye bekvemmelighet for håndtering av tekstdata.

Data du kan gjenopprette: PhoneRescue lar deg gjenopprette forskjellige iOS-innholdsfiltyper.

Les også: Beste iPhone Data Recovery-programvare for Mac

Ofte er det tider hvor apper for utvinning har en tendens til å bli litt komplekse for ikke-tekniske brukere å følge. Imidlertid det enkle og pene brukergrensesnittet til PhoneRescue og skjerm-for-skjerm og knapp-for-knapp-veiledning som gjør det enkelt å bruke. Gjenoppretting av data er ganske enkelt med PhoneRescue.

PhoneRescue Støtter følgende iDevice

  • iPhone: iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c.
  • iPad: iPad, iPad 2, den nye iPad, iPad 4, iPad mini, iPad Mini med Restina Display, iPad Air.
  • iPod: iPod touch 1, iPod touch 2, iPod touch 3, iPod touch 4, iPod touch 5.

Selv om programvaren er ganske nyttig, til 49, 99 dollar for personlig bruk og $ 69, 99 for familiebruk, er den litt dyrt, noe som gjør det viktig for en å holde oversikt over tilbud på det og for kjøp i appen. Appen er for øyeblikket tilgjengelig for gjenoppretting på datamaskiner. Ventetiden på at det skal være mulig på telefoner ser ut til å være lang. Vi vil heller at appen er tilgjengelig på telefonene, fordi det er der tap av data oppstår mest. Vi synes likevel at PhoneRescue er et godt alternativ for å være avslappet med dine dyrebare data. Slettingen vil ikke lenger være permanent.

  • Last ned PhoneRescue
  • PhoneRescue for Windows ($ 69.99)
  • PhoneRescue for Mac ($ 69.99)
 

Legg Igjen Din Kommentar