Beste vanntette tilfeller for iPhone 11 i 2020: Å fange flotte vannfiser

Selv om iPhone 11 har en IP68-rangering som betyr at telefonen din vil forbli uskadd under 2 meter dypt vann i opptil 30 minutter, sender tanken på min nye iPhone under vann rystelser nedover ryggraden. For la oss bare møte det innerst inne, vi frykter fortsatt at vannet kan skade de nye telefonene våre på noen måte. Sett inn telefonene dine i en av de listede vanntette sakene til iPhone 11, og nyt noen undervanns Slo-Fies.

Vanntette tilfeller har kanskje ikke preg og følelse av en skinnveske, men de scorer absolutt poeng når det gjelder sikkerhet. Dermed vil disse tilfellene være din perfekte følgesvenn for en dag på stranden eller når du ønsker å fange noen gode undervannsskudd. Bla gjennom denne listen over de beste vanntette tilfeller til iPhone 11 og velg den som passer deg.

Beste iPhone 11 vanntette tilfeller i 2019

Rask tilgang:

 • Vapesoon
 • CozyCase
 • Alofox
 • Temdan
 • Nineeasy
 • SportLink
 • Rød pepper
 • Huakay
 • Lamcase
 • Eonfine

#1. Vapesoon

Laget av støtdempende TPU-støtfanger og harde materialer av høy kvalitet til PC og frontbeskyttelse. Denne saken tåler et fall på 6, 6 fot uten å skade enheten. Alle kontrollene, høyttalerne og portene er fullstendig forseglet uten å hindre funksjonaliteten.

Denne saken fra Vapesoon har et IP68-sertifikat som godkjenner at denne saken er vanntett. En iPhone med denne saken på, ble dyppet under 1, 5 meter dypt vann i over 20 minutter mens saken ble testet, og den tålte denne tøffe testen. Det er perfekt for mennesker som er babyer og elsker å ta bilder under vann.

USP: Opprettholder høye fall på 6, 6 fot

Sjekk ut på Amazon

# 2. CozyCase

Den koselige saken vanntette saken til iPhone 11 har en perfekt tettsittende passform som er sklisikker og sparer telefonen fra tilfeldige glipper og fall. Men under noen uheldige omstendigheter, selv om din dyrebare smarttelefon glir fra hendene. Du tar fremdeles en lettelse fordi denne saken har overgått den dråpetesten av militær karakter.

Denne 360 ​​° beskyttelsesvesken er utvilsomt vanntett, men den oppfyller også kravene til IP68-klassifiseringen i henhold til vanntette tester og standarder. Saken gir også full tilgang til alle kontrollene, portene og høyttalerne på enheten, men samtidig er det 100% salg.

USP: Dekkmønster

Sjekk ut på Amazon

# 3. Alofox

Med imponerende undervannsopphold på under 6 fot dypt vann i over en hel times beskyttelse av smarttelefonen din, er denne Alofox-saken et perfekt tilbehør for alle vannsportsentusiaster. Denne saken har også overgått standardtestene for støtdemping av militær grad.

Når telefonen er innkapslet i dette tilfellet, kan du enkelt ta telefonen under vann for å ta bilder, videoer eller Slofies ved hjelp av sideknappen. Denne iPhone 11-saken er kompatibel med trådløse ladere, slik at du kan lade telefonen trådløst uten å ta av saken.

USP: Kan opprettholde under 6 fot dypt vann i 1 time

Sjekk ut på Amazon

# 4. Temdan

Denne spesialdesignede etui er fullstendig forseglet med vanntett IP68-standardkvalitet som gjør at du kan senke telefonen under dypt vann i 6, 6 ft i over en time. Du kan ta telefonen under vann for å fange vannbarnøyeblikkene dine.

Saken overgår også militærstandardene 810G-516, som sikrer din 6, 1-tommers skjerm. Denne saken ble droppetestet fra 2m høyde som er omtrent 6, 5 fot i over 1000 ganger. Den er robust for å tilpasse seg alle tøffe omgivelser og er snø-, støvtett og smussfast.

USP: Snøfast, støvtett og skittent

Sjekk ut på Amazon

# 5. Nineeasy

Denne helt forseglede 360 ​​° vanntette saken fra Nineeasy er egnet for alle undervannssporter og aktiviteter. Du kan til og med ta vakre ultrabrede bilder av den fascinerende verdenen som ligger under vann. Denne saken støtter alle funksjonene på enheten din, og gir full tilgang til alle kontrollene, høyttalerne og porten.

Saken har en tett kroppshud som er støtdempende på grunn av kantene på saken som tar bort alle støt som skyldes fall og fall. Den er støtsikker, støvtett og lydisolert som beskytter din iPhone under alle værforhold.

USP: Tight-Body Skin

Sjekk ut på Amazon

# 6. SportLink

Denne IP68-sertifiserte iPhone 11-saken er en helt forseglet vanntett veske som vil gi en spenningsfri strand- eller bassengutflukt med dine venner og familie. Med SportLink-saken på telefonen kan du ta den under vann og ta fantastiske bilder og videoer av det fargerike livet under vann.

Bortsett fra å være vanntett, er denne saken også en beskyttelsessak med full kroppsbeskyttelse som denne laget for å tilpasse seg under alle slags tøffe værforhold. Akkurat som en lojal livvakt beskytter en person, beskytter denne saken din iPhone til enhver tid.

USP: Robust sak

Sjekk ut på Amazon

# 7. Rød pepper

Når jeg kommer ut på stranden, vil jeg ta noen flotte bilder som er verdige på Instagram, men jeg klarer aldri å få dem fordi jeg alltid frykter at min iPhone-ladeport kan bli tilstoppet med sand eller at hele telefonen senker seg i vann. Men heldigvis kan Redpepper-saken nå beskytte den.

Den er presis designet for iPhone 11 med enkel tilgang til strømknappen, volumknappen og lynporten. Slik at alle enhetene dine fungerer enkelt i saken. Det har fått IP68-sertifikatet sammen med en militær standardtest på grunn av de alvorlige omstendighetene denne saken er testet under.

USP: Støttet av 1 års garanti

Sjekk ut på Amazon

# 8. Huakay

Hvis du planlegger å dykke på din neste ferie, så glem ikke å ta noen fantastiske undervannsbilder av deg selv så vel som livet i havet. For å sikre din iPhone 100% sikkerhet mot vannskader, kan du ta hendene på den vanntette Huakay iPhone 11-saken.

Den tynne og lette kroppen sørger for at saken ikke tilfører noe bulk til iPhone-en din, noe som gjør den egnet til bruk for både menn og kvinner. Selv om saken er slank, går det ikke på akkord med sikkerheten og beskyttelsen på enheten din enda en prosent. Saken er også snø, støv og sandtett.

USP: Slank

Sjekk ut på Amazon

# 9. Lamcase

For dypdykkere er denne saken som en drøm som går i oppfyllelse med denne fantastiske vanntette Lamcase-vannet som kan senkes under 6 ft dypt vann i over 3 timer. Ja, du har lest den riktig 3 timer, og jeg blir bombet med denne informasjonen. Skjønt, det er fullstendig forseglet Face ID fungerer helt perfekt i dette tilfellet.

Den er laget av slitesterk plast og hard silikonramme for å beskytte telefonen mot støt og dråper. Vesken har også en innebygd skjermbeskytter som er riper og alle sensorkompatible. Det slanke og lette designet gjør det ikke bare enkelt å bære, men beskytter også telefonen din godt. Den ekstra håndstroppen er praktisk for alle typer utendørsaktiviteter.

USP: Enkel installasjon

Sjekk ut på Amazon

# 10. Eonfine

Svøm under vann, dykk eller nyt noen flotte vannsport, men ikke gå glipp av å flaunt eventyrene dine og del dem med venner og familie. Men hvordan? Selvfølgelig bruker du din nye iPhone 11, men innkapslet i en kompatibel vanntett veske som vil beskytte din iPhone mot vannskader.

Denne vanntette vesken støtter trådløs lading. Du må ganske enkelt plassere telefonen på den trådløse laderen uten å fjerne saken. Den innebygde skjermbeskytteren har en krystallklarhet som forhindrer riper uten at det går ut over berøringsfølsomheten.

USP: Støtter trådløs lading

Sjekk ut på Amazon

Logger av…

Beskytt enheten din med disse vanntette iPhone 11-tilfellene, og skap vakre minner ved å ikke la noen øyeblikk passere, selv ikke under vann. Hvilken sak likte du mest på denne listen? La meg få vite det i kommentarene nedenfor.

Relaterte innlegg:

 • Beste iPhone 11 treetuier
 • Beste iPhone 11 lærvesker
 • Beste tøffe saker for iPhone 11
 • Beste iPhone 11 Kickstand tilfeller

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen vår for flere slike oppsett.