Prioritetsmatrise prosjektledelse iPhone-app: En perfekt måte å administrere prosjektene dine

Enten du er en gründer eller en prosjektleder i et multinasjonalt selskap, må vi alle prioritere arbeidsflyten vår. Ikke hvert prosjekt eller oppgave er like viktig, og vi mistet ofte litt av tiden vår med mindre viktig arbeid.

Også ledergruppe dedikert til forskjellige prosjekter blir kjedelig når du prøver å holde alt på sporet. Dette er når fremdriftssporing, delegering og prioritering må automatiseres slik at du kan administrere mer effektivt.

Prioritetsmatrise iPhone-app

Priority Matrix-appen for iPhone fungerer som en sjarm for dette. Det er et sanntids styringssystem for arbeidsflyt der du og teammedlemmene dine kan koordinere for å oppnå maksimal effektivitet mens du arbeider med prosjekter og initiativer.

Design og brukergrensesnitt

Når du har en mengde prosjekter å administrere, trenger du noe som er enkelt å betjene og også praktisk å administrere.

Prioritetsmatrise gir et enkelt, men effektivt design- og brukergrensesnitt. Det vil ikke ta mer enn 10 minutter av tiden din å bli grundig kjent med appen. Hver meny og funksjon kan lett forstås uten oppstyr.

Hovedskjermen er ikke fullpakket med kompliserte knapper; i stedet er alt perfekt designet, slik at selv en første gangs bruker kan ha hendene på appen som en proff.

Legge til oppgaver og prosjekter

Etter at du har startet appen, trykker du bare på "+" -knappen nederst på skjermen for å legge til prosjekter og dens detaljer. Hvis du jobber med et prosjekt med teamet ditt, kan du enkelt legge til teammedlemmer til prosjektet. De vil bli varslet øyeblikkelig ettersom appen fungerer i sanntid.

Når et prosjekt er opprettet, er det en lek å lage og distribuere oppgaver. På grunn av den intuitive utformingen av firekvadrant i Prioritet Matrix, kan du enkelt anse oppgaver som "høyt prioritert", og du vil vite at teammedlemmene dine får beskjeden.

Administrere prosjekter

Det er like enkelt å administrere prosjekter som å lage dem. Du har muligheten til å holde ethvert prosjekt som privat eller samarbeide med lagspillerne dine.

Du kan også velge hvilket teammedlem som kan se på prosjektet da ikke alle teammedlemmer tilhører hvert prosjekt. Dette effektiviserer arbeidsfordelingen og holder alle fokusert på de riktige tingene.

Til slutt gir Priority Matrix den visuelle oversikten over fremdriften for et bestemt prosjekt og lar deg innsyn i nøyaktig hvem som jobber med hva. Gantt-diagrammer er også tilgjengelige for å hjelpe deg med å definere og forstå prosjektets tidslinjer.

Filtrering av prosjekter

Prioritetsmatrise har en ypperlig filtreringsfunksjon, som lar deg se på oppgavene som hvert teammedlem er ansvarlig for. Du kan også filtrere oppgavestatus, forfallsdato og mer.

Den beste funksjonen er kanskje at du kan motta daglige, ukentlige og månedlige rapporter for å få en dypere innsikt i statusen til hvert prosjekt.

Sterk integrasjon med forskjellige verktøy

Den mest imponerende delen av Prioritetsmatrisen er at den feilfritt kan integreres med de forskjellige appene, slik at du lettere kan følge med på ting.

Du kan integrere med Apple Mail, Outlook, Gmail og mange andre e-post-apper. Hvis du ønsker å integrere med kalendere, støtter Priority Matrix iCal, iOS-påminnelser, Outlook-kalender og Google Kalender.

Til slutt integreres Priority Matrix også med Google Docs, Evernote og Siri. Dette er sikkert en ekstra fordel å administrere prosjekter effektivt uten å måtte utføre kjedelige oppgaver.

Synkroniseringsanlegg

Som nevnt tidligere, synkroniserer alle prosjekt- og oppgavedetaljer i sanntid, slik at du aldri trenger å dobbeltsjekke med underordnede for å sikre at informasjonen er aktuell.

Priser

Appen er gratis for iPhone, iPad og Android, men krever abonnement på Mac eller Windows desktop. Se mer om priser på //appfluence.com/prising.

Avslutningsvis er appen til god hjelp for folk som har administrert forskjellige prosjekter og ansvar. Prioritetsmatrise hjelper til med å effektivisere arbeidsmengden din når det gjelder å styre prosjekter og delegere dem til teamet ditt.

Last ned prioriteringsmatrise

Har du prøvd prioritetsmatrise? Del tilbakemeldingene dine på appen ved å kommentere nedenfor eller på Facebook, Twitter og Google Plus.