Slik endrer du AirPods-innstillinger på Mac

Hvis du har koblet AirPods til Mac-en og ofte bruker øretelefonene til å glede deg over musikk mens du jobber, er sjansen stor for at du allerede har følt behov for å konfigurere dem rett fra datamaskinen.

Hva om jeg fortalte deg at å tilpasse AirPods-innstillinger på mac ikke bare er mulig, men også ganske enkelt som på iPhone? Apple har sørget for at du enkelt kan ta kontroll over øretelefonene dine fra datamaskinen.

Så kan du gi nytt navn til øretelefonene og også finpusse den snarveien til dobbelttrykk. Dessuten er det også en måte å finjustere auto switching-funksjonaliteten. Følg med for å ideelt endre AirPods-innstillinger fra din MacOS-enhet!

Hvordan tilpasse AirPods-innstillinger på Mac

Trinn 1. Først må du forsikre deg om at hodetelefonene er koblet til Mac-en. Start systemvalg og klikk på Bluetooth.

Steg 2. Klikk på Alternativer. Deretter justerer du innstillingene etter dine behov.

Konfigurer AirPods Dobbeltklikk snarvei

Avhengig av behovet ditt, kan du finjustere dobbelttrykk-snarveien til øretelefonene. En av de smarteste måtene å finpusse denne funksjonaliteten på er å konfigurere den ene til å aktivere Siri og stille den andre til å hoppe over til forrige spor eller til og med spille / pause. Men du kan velge å finpusse snarveien på din egen måte som passer din spesifikke smak.

For å gjøre det, klikk på venstre / høyre dobbelttrykk-rullegardinmenyen og velg det foretrukne alternativet.

Velg hvilken AirPod du vil bruke mikrofon

Hver AirPods kommer med den innebygde mikrofonen, og de bytter automatisk mikrofonen for å øke den håndfrie samtalen. Du har imidlertid muligheten til å begrense venstre eller høyre øretelefon til å bruke mikrofonen.

For å gjøre dette, klikk på Automatisk bytte AirPods- rullegardinmenyen og velg ønsket alternativ.

Deaktiver automatisk øredeteksjon

Med de avanserte optiske sensorene slås Bluetooth-øretelefonene automatisk på når du har dem i ørene. Hvis du heller ønsker å ha manuell kontroll over denne funksjonaliteten av noen personlige grunner, er det et alternativ å slå den av. Fjern merket for boksen for automatisk øredeteksjon.

Hvordan endre navn på AirPods på Mac

Som standard henter AirPods enhetsnavnet når du kobler dem. Men du har frihet til å finpusse navnet når og når du vil.

Trinn 1. Åpne Systemvalg på din Mac. → Klikk på Bluetooth . Forsikre deg om at øretelefonene er koblet til. Høyreklikk på AirPods-navnet og velg Gi nytt navn.

Steg 2. Skriv deretter inn et navn og trykk på Gi nytt navn.

Flere tips og triks for AirPods?

Dette er bare toppen av isfjellet. Bokstavelig. Vi har satt sammen 15 kuleste triks for å få mest mulig ut av Apples Bluetooth-øretelefoner. Gå over til dette innlegget for å utforske dem.

Der går du!

Logger av…

På tide å få mest mulig ut av disse små, men hendige triksene for å bruke øretelefonene som en proff! Men før du tar en lang musikkstasjon, må du huske å dele tankene dine om Apples øretelefoner og hva er funksjonene du vil se i AirPods 2.

Du vil se på følgende artikler:

  • Beste lærvesker for AirPods: En stilig drakt til dine bedårende øretelefoner
  • Beste Apple AirPods-alternativer: The Clash of Titans
  • De beste trådløse lader for AirPods: Power Up AirPods mer komfortabelt
  • Beste AirPods stropper: Trengs stabilitet og sikkerhet for de fantastiske øretelefonene

Ikke glem å laste ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram, slik at du enkelt kan spore innleggene våre.