Xcentz trådløse hodetelefoner: Få alt du forventer av et Bluetooth-headset

Et sterkt merke er bygget på pilaren til tillit, og tillit oppnås bare gjennom repeterende dyktighet og forbedring av tjenester og produkter. I april fikk jeg Xcentz Bluetooth sportshodetelefoner. Min tilbakemelding var: send meg vanntette hodetelefoner neste gang, ikke bare vannavstøtende. Og her er det en IPX7 vanntett Bluetooth 5.0 sportshøretelefon for en trening, løping, treningsstudio og andre energiske aktiviteter.

Med en ubetydelig prisforskjell har Xcentz hevet sin produktlinje. Xcentz er et merke som setter nye mål og oppnår dem uten problemer. Dette er grunnen til at den har blitt en ledende produsent av iPhone-tilbehør og funnet sin plass i de gode bøkene til mange anmeldere og eksperter.

Xcentz xBuds S2 vanntette Bluetooth-nakkebåndhodetelefoner

Bluetooth-hodetelefonene i halsbåndet er valgt av flere grunner. Xcentz xBuds S2 har gitt nok oppmerksomhet til detaljer i produksjon av sportshodetelefoner, som kan skryte av slitesterkt batteri, fleksibelt materiale, svettefast design og vanntette standarder. Dette produktet er tro mot kravene sine, og du kan bruke det i lang tid.

Bluetooth 5.0-teknologi

En av de bemerkelsesverdige fordelene med Bluetooth 5.0-teknologi er lavere strømforbruk. Mange brukere unngår å bruke Bluetooth-hodetelefoner bare på grunn av sin makt-sultne natur. Xcentz ønsker sammen med andre Bluetooth 5.0-hodetelefonprodusenter å tilby et kraftigere alternativ enn vanlige Bluetooth-øretelefoner.

For musikkelskere betyr den nyeste Bluetooth-teknologien raskere og stabil signaloverføring. Som et resultat får brukerne tydelig lydkvalitet og lavt strømforbruk. Hastighet og rekkevidde er to viktige funksjoner i Bluetooth 5.0-teknologien. På xBuds S2-hodetelefonene dine vil du flytte rundt uten å holde Apple-enhetene dine for hånden.

Langt batteri

Som nevnt over, sikrer Bluetooth 5.0-teknologi lengre batterilevetid for denne hodetelefonen. Når hodetelefonene er ladet, har åtte timer med nonstop musikkavspilling. Før du bruker og etter å ha fjernet boksen fra hodetelefonene, må du lade den helt opp. Hvis du løper sent på kontoret eller treningsstudioet om morgenen, vil en rask 10-minutters lading gi deg 70 minutter juice.

IPX 7 Vanntett

En kondisjonsfreak bryr seg ikke om årstider. Uansett hvor alvorlig det regner, ville de gå for å løpe eller gå. For slike treningsentusiaster har Xcentz bygget vanntette Bluetooth-hodetelefoner. I motsetning til forrige versjon av sportshodetelefoner, drives den nåværende med vanntette IPX 7-standarder. Så du kan alltid gå ut for å oppnå treningsmålet ditt uten å gi respekt for atmosfæren.

Design

Xcentz sikrer full karakter for den vakre og ergonomiske designen til trådløse hodetelefoner. Selv om det ikke er over-øret-hodetelefoner, er det svært komfortabelt når du setter inn knoppene. Myk silikon passer godt i ørene dine, og hodetelefonene fortrenger ikke selv når du svetter. Xcentz tilbyr deg tre forskjellige øretipsstørrelser (liten, middels og stor) for personlig komfort og stabilitet.

Det er det lette nakkebåndet ditt, som kan henges rundt halsen når du ikke bruker øretelefonene. Magnetiske ørepropper tiltrekker hverandre og holder seg trygt sammen.

Xcentz har laget en perfekt konsoll med strøm- og volumknapper. Det jeg synes er fantastisk er endring av funksjoner. Mens kortpressen er ment for å skifte spor i andre Bluetooth-hodetelefoner, har Xcentz tildelt denne oppgaven til lang trykk. Det er kortpressen som skruer opp eller ned volumet. Dette er et perfekt eksempel på smart design ettersom folk ønsker å justere volumet oftere enn de skifter spor. De lager vanligvis tilpassede spillelister med favorittlåtene sine, og det er derfor knapt noe spørsmål om å bytte spor.

Siri-aktivering er noe av det viktigste enhver bruker ser etter i et Bluetooth-headset. Xcentz har gjort dette uanstrengt. Trykk og hold på av / på-knappen i mer enn 3 sekunder, og hodetelefonene påkaller Siri på din iPhone. Deretter vet du hvordan du bruker Siri-kommandoer på enheten din. Det er en av de beste Siri-kompatible hodetelefonene til denne prisen.

Det var alt folkens!

Kjennelse

Hvis du leter etter trådløse hodetelefoner under $ 30, er Xcentz det beste kjøpet for deg. Den har alt en fitness-tilhenger forventer av et Bluetooth-headset.

Sjekk ut på Amazon

Tror du de trådløse hodetelefonene til Xcentz kan oppfylle dine krav? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår for å lese andre nyttige produktanmeldelser.

 

Legg Igjen Din Kommentar