Finn Pokémon enkelt på din iPhone med Poke Radar for Pokemon Go

“Pokémon Go” er det siste spillundret som har tatt verden av stormen. Spillvansker har igjen forelsket seg i et vanedannende augmented-reality-spill de aldri vil slutte. Og hvorfor ikke, de fortjener all moroa de vinner med å finne mange Pokémons!

Etter å ha blitt gjort med hverdagslige spill, hadde jeg gitt opp spill for lenge tilbake. Ikke før så jeg vennene mine kaste seg ut med å fange Pokémons og gå over det på sosiale nettverk, jeg kunne ikke holde meg igjen. Og ut fra det jeg har opplevd så langt, er det verdt å ta skuddet ikke bare for fritiden din, men også for helsen din.

Med utgangspunkt, kunne jeg ikke finne ut hvordan jeg skulle finne Pokémons. Heldigvis oppdaget jeg noen virkelig interessante triks som enormt hjalp meg med å få det beste ut av det.

Imidlertid er det en ting som syntes å irritere meg til tider mens jeg spilte spillet, er usikkerheten om hvor jeg skal dra for å finne Pokémons. Selv om det er dette som gjør denne utvidede virkeligheten så populær, kan den også sette deg av. (Sørg for å finne ut hvordan du finner Pokémons uten å bevege deg.)

Poke Radar iPhone-app for Pokemon Go: Finn Pokémon Location enkelt

Hvis du er noen som er litt skuffet over å ikke ha klart å fange mye Pokémons, bør du gi Poke Radar et øyeblikkelig skudd. Det hjelper deg å oppdage hvor Pokémon som har blitt funnet av andre spillere, befinner seg.

Etter å ha spilt rundt med Poke Radar, har jeg begynt å like Pokémon Go mer enn noen gang. Jeg trenger ikke lenger bruke mye tid på å finne noen skapninger. Det er sikkert!

Vis alle Pokémons i nærheten

Med Poke Radar kan du se alle Pokémons i nærheten som er funnet i ditt område på kartet. Det mest interessante er at du kan se til og med tiden da de ble fanget sammen med treneren som fant dem.

Finn en spesiell Pokémon-plassering

Hvis du jakter på en spesifikk Pokemon-plassering, kan du oppdage den med en gang.)

Trinn 1. Last ned og start appen på iPhone, og trykk deretter på Filter fra øverste høyre hjørne.

Steg 2. Deretter må du velge den aktuelle Pokemon hvilken plassering du prøver å finne → Trykk på Send .

Trinn 3. Når Pokémons vises på kartet; Trykk på den → Trykk på “i” -knappen ved siden av en Pokemon.

Trinn 4. På neste skjermbilde vil du se navnet på treneren som fant Pokemon sammen med tiden da de ble fanget, du kan også få retning for å nå Pokemon ved å trykke på Få veibeskrivelse .

Drevet av samfunnet

Den lar deg markere plasseringene til Pokemon som du har funnet for å hjelpe andre i ditt område. Trenernavnet ditt blir assosiert med Pokemon-stedene du har merket. Det vil øke ditt lokale trener omdømme.

Pokémon Location Submission

Du kan sende inn Pokemon-lokasjoner. Alle Pokemon-lokasjonene er oppstemt eller nedvotert av andre. Hvis innsendingen din får mange downvotes, vil den bli fjernet fra kartet. Og hvis noen stedinnlevering får mange kommentarer, vil den få visningsprioritet på kartet.

For å sende inn noen Pokemon-plassering, trykk bare på Pokeball-ikonet fra nedre høyre hjørne og trykk deretter på Send.

Dommen

Poke Radar er det virkelige krydderet for Pokémon Go. Hvis du har blitt sjarmert av dette spillet og ønsker å gjøre det enkelt å finne Pokemon, er Poke Radar det fantastiske alternativet for deg.

Pris: Gratis

Last ned Poke Radar

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus. Og ja, ikke glem å laste ned appen vår.

 

Legg Igjen Din Kommentar