Beste 12,9-tommers iPad Pro 2018 skinnvesker: Stilig og pro-look design

Apples iPad iPad 2018 er en ultimativ iPad på lang avstand. Et slikt imponerende nettbrett trenger en like søt dress for å vise frem klassen og også forbli sikker. Når det gjelder å legge til et profesjonelt preg, kan ingenting slå de beste 12, 9-tommers iPad Pro 2018 skinnvesker.

Vi har allerede undersøkt noen av de flotteste 12, 9-tommers iPad Pro-sakene. Men vi trodde det ikke var nok, og har bestemt oss for å stille opp topplærdeksler som er laget vakkert for 3. Gen Gen iPad Pro. Skulle du ønske å kjøpe en pen sak eller ermet til den nye investeringen, kan du se på dem!

Topp 2018 12, 9-tommers iPad Pro lærvesker

Rask tilgang:

 • Oxford lærveske fra Pad & Quill
 • Ull nøtteskinn
 • PU skinn Slim Case Fra Ztotop
 • Slitesterkt PU lærveske fra ESR
 • LENTION Splitt skinnveske
 • tomtoc Klassisk skinnveskeveske
 • FYY ekte skinnveske
 • Premium PU-skinn fra WWW
 • Poetisk syntetisk skinnflipveske
 • Luxury Leather Folio Flip Case av BELKA

#1. Oxford lærveske fra Pad & Quill

Pad & Quill fortjener stor ros for å produsere en topp skinnveske. “Oxford Leather” er en absolutt klasse og gir en proff match med din iPad Pro.

Den amerikanske fullkornsbukseskinnstrukturen flaunts marine nylon sømmer. Og med den rike skinnteksturen som alltid er der for å omfavne håndflaten din, vil du føle deg komfortabel med å holde den store skjermen iPad.

Den har et mykt skinninteriør for å absorbere støt og beskytter også 3rd-Gen iPad mot riper. En viktig egenskap ved dette lærdekslet er evnen til å motstå UV-lys. Det betyr at Oxford Leather fortsetter å skinne lenge.

Trekket er designet for å fungere perfekt med Apple Smart Keyboard Folio også. Og du har to fargealternativer (Whisky og kastanje) til å velge din favorittdrakt til tabletten.

USP: Amerikansk fullkorns hodeskinn

Ta en titt på Padandquill

# 2. Ull nøtteskinn

Hvis du er ute etter en sak som tilbyr beskyttelse og ser nydelig ut mens du gjør det, kan dette være din kopp te. Ullnøtt former lær og ull av fineste kvalitet til et minimalistisk og tidløst design.

Skjønt, det er ikke den beste delen! Det skandinaviske fullkornsskinnet som brukes på utsiden, er kjent for å utvikle en vakker patina med bruk. Når du betyr at ermet alltid vil være rik, unikt og vintage. Interiøret, 100% naturlig ullfilt fra Tyskland, sikrer en myk seng for enheten din å hvile.

USP: Minimalistisk design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Ztotop PU Leather Slim Case

Det er den elegante formfaktoren som gjør Ztotop til en utmerket match for 12, 9 ″ iPad Pro. Saken festes magnetisk på baksiden av iPad-en din.

Det myke mikrofiberinteriøret og det glatte ytre PU-læret forsterker strukturen, slik at den holder riper og tåler lite påvirkning.

Frontdekselet fungerer effektivt som et superhandig stativ. Med flere visningsvinkler vil du ha en mer komfortabel skrive- og medieopplevelse.

I tillegg liker jeg alle de fire fargene som, sort, marineblått, lilla og rosa gull, da de ser behagelige ut for øynene.

USP: Tri-fold stativ

Sjekk ut på Amazon

# 4. ESR Yippee Slitesterkt PU lærveske

Et tynt folio-deksel som passer perfekt sammen med iPad-en din, og som også beskytter den mot tilfeldige dråper. ESR Yippee har en forsterket PC-ramme for ekstra beskyttelse.

Med det glatte PU-ytre skallet gir dekselet forbedret grep, slik at du føler deg komfortabel mens du holder den store skjermen iPad Pro. Forsiden dekker også nettbrettet ditt for den bedre seeropplevelsen.

En annen bemerkelsesverdig egenskap er muligheten til å motstå flekker og fingeravtrykk. Det er ikke alt; Du kan velge ESR Yippee slank flip deksel i svart, marineblå og sølvgrå.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 5. LENTION Splitt skinnveske

Jeg finner LENTION-ermet til iPad Pro “Virkelig søt.” Det lette og kompakte designet gjør det til et fint valg for regelmessig bruk.

Det myke skinnet utvendig føles godt å ta på, og gir et sikrere grep. Takket være det glatte fløyelsforet kan det også beskytte enheten mot skrap.

Det er et par magnetiske snaps som lar deg lukke ermet sikkert. Derfor forblir nettbrettet perfekt inni. Dessuten kommer LENTION ermet veske fem farger som svart, rød, brun og mer.

USP: Glatt fløyelsfor

Sjekk ut på Amazon

# 6. tomtoc Klassisk skinnveskeveske

En stilig ermet som dette tilbudet fra “tomtoc” fortjener et skudd på iPad Pro. Jeg setter veldig pris på det elegante og kompakte designet.

Utvendig karamellskinn og kullfiltt har pent håndverk. Med det myke interiøret sørger hylsen for at din tredje gen iPad Pro forblir sikker mot riper.

Den magnetiske designen lar deg lukke den med letthet. Takket være åpningen vil du kunne lade nettbrettet uten å måtte fjerne det fra ermet.

USP: Den stilige profilen

Sjekk ut på Amazon

# 7. FYY ekte skinnveske

Jeg har en spesiell smak for håndlaget design. Derfor har FYY, med ekte kuskinnskinn og raffinert utførelse, fanget øynene mine.

Takket være tre sklisikre striper, tilbyr foliovesken i lær justerbare synsvinkler. Så, landskapsvisningen fortsetter å være en bedre opplevelse.

En viktig egenskap ved denne saken er den forbedrede funksjonen for varmespredning som holder iPad-en kald. For beskyttelse mot dråper kan dette dekselet gi det nødvendige skjoldet mot støt. Plus, svart, brunt og de sjarmerende vinrøde fargevalgene lar deg velge en fin følgesvenn til din nye iPad.

USP: Rikt håndlaget design

Sjekk ut på Amazon

# 8. WWW fra Homelove Premium PU-lærveske

Hvis det er på tide å omfavne moteriktig design, kan du ikke gå galt med denne designervesken fra Homelove. Trekket har fått et vakkert utseende med blomstermønster og klikker ulastelig rundt iPad-en.

Det glatte PU-skinnet gir en delikat touch, noe som gjør det til en smule behagelig å holde den ultra-store nettbrettet. Men handler denne saken bare om iøynefallende design? Nei. Kortet og pengelommen gjør det veldig nyttig. Dessuten sikrer håndstroppen at du kan holde iPad mer komfortabelt. Dessuten er WWW skinnfolioveske tilgjengelig i syv farger: lilla, magenta, rosegull og mer.

USP: Vakkert mønster

Sjekk ut på Amazon

# 9. Poetisk syntetisk skinnflipveske

Selv om hjertet alltid kjører etter det mest luksuriøse dekselet, unnlater jeg aldri å sjekke sakene som ser ut til å være et flaggskipsmorder. Denne saken fra Poetic kan ikke vinne deg over aller første øyekast. Det kan heller ikke skamme mest tiltalende lærvesker.

Imidlertid kan det oppfylle det grunnleggende kravet ditt. Den pene designen med synlige sømmer ser betydelig ut. Og med funksjonene som brettestativ så vel som automatisk søvn / våkenhet, er det en ganske sikker innsats. Det beste av alt er at du kan få det til bare $ 7, 95.

USP: Billig skinnveske

Sjekk ut på Amazon

# 10. BELKA Luksus Folio Flip Veske

Jeg har allerede lagt BELKA lærveske i den spesielle kolleksjonen min til min 3. gen iPad Pro. Det som har tvunget meg til å gå for dette dekselet er den mer pragmatiske designen.

Jeg mener, omslaget har prøvd å sjekke alle viktige behov. Og det har lyktes med å få det meste riktig. Det veganske læret er beriket av Fibonacci-syning.

Grunnet hovedsakelig det faste PC-foringsrøret, har saken også den nødvendige pute for å spre støt. En stor lomme for dollarsedler og tre kortspor gjør det tidsriktig for reisen. Enda bedre er denne eviggrønne foliodrakten i fire farger og er tilgjengelig til en fornuftig pris ($ 17.99.)

USP: Vegansk skinn er beriket av Fibonacci-syning

Sjekk ut på Amazon

Det er alt, venner! Likte du dekslene ovenfor for den nye iPad Pro?

Hva med å sjekke ut et par beste ermer til iPad Pro 12.9 ″? De er skåret ut av skinn i ypperste klasse og har en profesjonell design. Jeg er sikker på at du synes de er prisverdige.

Valget ditt?

Gå etter en god folio-sak eller et mer praktisk erme basert på hva som tilfredsstiller dine behov. Og ja, hvis du finner noen omslag som ikke er nevnt i ovennevnte oppdatering, ikke glem å fortelle oss det.

Du vil kanskje også lese:

 • Beste 12, 9-tommers iPad Pro-tilfeller
 • Beste 12, 9-tommers iPad Pro-skjermbeskytter
 • Beste 11-tommers iPad Pro-tilfeller
 • Beste 11-tommers iPad Pro-skjermbeskytter

Hvilken er din favoritt iPad case-produsent hele tiden, og hvorfor? Del dine tilbakemeldinger og følg oss på Facebook og Twitter. Sørg også for å laste ned appen vår, og følg med for å utforske flere slike iPad Pro-tilbehør.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.