Beste iPhone SE, 5s og iPhone 5 Vekkerklokke Docks for å vekke deg i tide!

Nå vet du sannsynligvis at det ikke er mange dokker for iPhone 5 / 5s og iPad 4. Lynkontakten har endret spillereglene, og produsentene tar seg tid til å produsere en linje med brygger som vil passe til lynet enheter.

Mange bruker bryggeklokker. De er flotte fordi de løser to ting enkelt: de er en nattklo som kan vekke deg og lade iPhone. Å kombinere begge disse sparer plass og gir bedre funksjonalitet. Men hvis du har lett etter bryggeklokker for iPhone SE, 5s eller iPhone 5, har du sett at det ikke er mange. Selvfølgelig å ikke miste håpet fordi noen av dem er på vei.

Her er de beste iPhone SE-, 5- og iPhone 5-dokkingstasjonene for vekkerklokke

#1. DPNAO

På avstand ser denne dock ut som en digital klokke, men ved andre blikk innser man at den er en alarmklokk dock for iPhonene dine. Et blendende trekk ved denne kaien er at du kan rotere sokkelen i 90 grader. Dette betyr at du kan installere iPhone så godt som horisontalt. Uansett om det er FaceTime-samtaler eller videotitting, kan du bruke denne dockingen til å lade enheten din.

Dokken kommer med en fjernkontroll for å bruke den på trygg avstand. Dessuten kan du utnytte den ekstra plassen du sparer ved å kontrollere denne dock med en fjernkontroll. Det blå tallvisningen er synlig på avstand; Du kan sjekke tiden med de bleary øynene om morgenen.

Kompatibilitet: iPhone 5 til iPhone 8 Plus

USP: MFi-sertifisert

Sjekk ut på Amazon

# 2. Jensen

Dockingstasjonen fra Jensen er stilig og attraktiv med digital klokke, og også høyttalere. Du kan stille et par alarmer på stasjonen som hjelper deg med å våkne opp til rett tid. Dokken har et lynkontakt for å lade iPhone 5 mens den ikke er i bruk.

Utenom det har den også Bluetooth-tilkoblingsmulighet for å spille musikk trådløst. Hvis det ikke er nok, støtter stasjonen også AUX-inngang. Til slutt har den også 4 forhåndsinnstilte utjevnere, og også FM-spiller som kan glede seg over musikk når som helst.

Kompatibilitet: iPhone 5 til iPhone 8 Plus

USP: Bluetooth- og AUX-tilkobling

Sjekk ut på Amazon

# 3. iHome iPLWBT5B

Hva med å kjøpe en dock som kan tømme både iPhone og Apple Watch effektivt? Utover å lade enheten din raskt, lar iPLWBT5B deg trådløst strømme musikk fra iOS-enheten din. Den har også støtte for FM stereo-radio med 6 forhåndsinnstilte stasjonsminner for å holde deg underholdt.

Inkludering av doble alarmer sikrer at du har et perfekt grep om tiden din og ikke unnlater å våkne opp i tide. Det er også flere toner og summer for å komme deg opp med oppdaterte energier. Det er ikke alt, den innebygde mikrofonen tilbyr krystallklar lyd for å forbedre ditt håndfrie anrop.

Kompatibilitet: iPhone 5 til iPhone 8 Plus

USP: Fabelaktig lydkvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 4. Philips AJT3300 / 37

Jeg vurderer Philips ladestativ veldig høyt. Til tross for at den har en kompakt og liten design, tilbyr dock dock imponerende lydkvalitet. Du kan koble den øyeblikkelig til enheten din for å streame musikk trådløst.

Stativet holder enheten din ideelt, noe som gjør den mer praktisk for medievisning eller videosamtaler. Innebygd mikrofon leverer krystallklar lyd, mens søvntimeren lar deg omfavne drømmen sømløst. Dessuten sikrer den pene kabeldriften at skrivebordet ditt forblir rent og uoversiktlig.

Kompatibilitet: iPhone 5 til iPhone 8 Plus

USP: Sleep Timer

Sjekk ut på Amazon

# 5. iHome iPL23

iHome iPL23 er ganske enkelt den fineste dokkingstasjonen med vekkerklokke for iPhone 5. Det jeg virkelig setter pris på i denne dock er reson8-høyttalerkamrene som leverer fantastisk lydkvalitet. Derfor vil du elske streaming av musikk ved hjelp av denne høyttaleren.

Stativet holder enheten din perfekt for å lade den raskt og sikkert. Du kan se på de siste varslene og nyte håndfri videosamtale. FM-radio med 6 forhåndsinnstilte stasjoner gir mer verdi til det. Det er også en super hendig vekkerklokke som hjelper deg å holde tritt med tiden din.

Kompatibilitet: iPhone 5 til iPhone 8 Plus

USP: Reson8 høyttalerkamre

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Valget ditt?

Valgte et ideelt ladestativ for iOS-enheten din? Jeg ville være veldig glad for å kjenne navnet og funksjonene du har funnet nevneverdig i det.

Det kan være lurt å innhente disse innleggene:

  • Beste iPhone 5 lommebokvesker
  • Beste iPhone 5-billader
  • Beste iPhone 5 kraftbanker
  • Beste iPhone 5 bilmontering

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar