Hvordan dele Wi-Fi-passord på iPhone og iPad

Det er superenkelt å dele Wi-Fi-passord med venner på iPhone, iPad og Mac. Du trenger ikke å legge inn Wi-Fi-påloggingsdetaljer manuelt på vennens enhet når han kommer hjem til deg. Takket være Wi-Fi Password Share-funksjonen, kan du øyeblikkelig la vennen din koble seg til Wi-Fi. Det er ikke nødvendig å si passordet eller skrive inn passordet eller huske det! Ett trykk og jobben er fullført. Så dykk inn i denne korte veiledningen og se hvordan du kan dele Wi-Fi-passordet ditt på iPhone, iPad og Mac.

Før du begynner:

  • Bluetooth og Wi-Fi, på begge enhetene, må være slått PÅ.
  • Personlig hotspot må være slått av på begge enhetene.
  • Forsikre deg om at Apple-IDen til verten er lagt til i Kontakter-appen på den andre enheten.
  • Begge enhetene skal være i nærheten innenfor Bluetooth og Wi-Fi-rekkevidden.
  • Det er en god praksis å sikre at begge enhetene kjører den siste og oppdaterte versjonen av iOS eller iPadOS. For Mac skal det være macOS High Sierra eller senere.

Hurtigkoblinger:

  • Slik deler du raskt Wi-Fi-passord fra iPhone og iPad
  • Hvordan dele Wi-Fi-passord fra Mac til iPhone eller iPad

Slik deler du raskt Wi-Fi-passord fra iPhone og iPad

Lås opp iPhone eller iPad som deler passordet. Denne enheten skal også være koblet til den Wi-Fi-enheten du vil dele passordet ditt.

Trinn 1. På iPhone eller iPad som vil koble til Wi-Fi, start Innstillinger- appen og trykk på Wi-Fi . Slå på bryteren ved siden av Wi-Fi, hvis den ikke allerede er det.

Steg 2. Trykk nå på Wi-Fi-navnet du vil være med på.

Trinn 3. Neste opp, må du holde enheten i nærheten av den ulåste iOS-enheten, som har passordet.

Trinn 4. Det vises et varsel på enheten som har passordet. Pop-up-en vil si: " Vil du dele Wi-Fi-passordet for" ditt Wi-Fi-navn "med" navnet på personen "? Trykk på Del passord .

Ferdig! Den andre iPhone-en er nå koblet til Wi-Fi.

Hvordan dele Wi-Fi-passord fra Mac til iPhone eller iPad

macOS-enheter har ikke blitt forlatt fra dette Wi-Fi-partiet. Du kan bruke den tilkoblede Mac-maskinen til å dele Wi-Fi-passordet med vennen din som bruker en iPhone eller iPad. La oss se de enkle trinnene.

Trinn 1. På iPhone eller iPad, start Innstillinger- appen og trykk på Wi-Fi . Trykk deretter på Wi-Fi-navnet .

Steg 2. Ta iPhone nær den ulåste Mac-en.

Trinn 3. På Mac-en vil det vises en varslingsvarsel som sier: " Del Wi-Fi-passord for" Wi-Fi-navn "med" iPhone / iPad-navn ". Her har du to alternativer: Avvis eller Del. Klikk på Del .

Oppsummering ...

Så dette kan du dele Wi-Fi-passordet fra en Apple-enhet til en annen. Hva synes du om denne hendige funksjonen? Gi oss beskjed om synspunkter i kommentarfeltet nedenfor. For meg er det en svært brukervennlig funksjon som har gjort det å dele Wi-Fi-passord mer praktisk og raskt.

Du vil også navigere gjennom disse artiklene ...

  • Står overfor Wi-Fi-problemer i iOS 13: Her er noen hurtigreparasjoner
  • Slik løser du Wi-Fi-problemer på Mac som kjører macOS Catalina eller tidligere
  • Slik slår du automatisk av iPhone eller iPad Wi-Fi når du forlater hjemmet

Last ned iGB-appen vår, så følg oss på Twitter, Facebook og Instagram for enkelt å få tilgang til våre nyeste Apple-guider.