Beste radioapper for iPhone og iPad [2020-utgaven]: Streaming av internettstasjoner fra kloden

Det er et ordtak: "Hva medisin ikke kan kurere, musikk kan." Jeg er enig i dette ordtaket i stor grad. Hver gang verden ser ut til å være ukjent, eller jeg befinner meg ensom eller ønsker å muntre humøret mitt; musikk er alltid gå til alternativet for meg. Dessuten liker jeg også å fange opp en rekke ting som sport, nyheter, talkshow og mer. For å sikre at min smak møter den rette løsningen, stiller jeg inn på min tilpassede radiostasjon. Primært basert på enorm popularitet og overlegne funksjoner, er dette de beste radioappene mine for iPhone og iPad.

Med disse fineste radiotjenestene kan du øyeblikkelig oppdage sangen du vil spille. Lag en tilpasset radio og personaliser den for å lytte til innholdet du liker. Det er ikke alt, de fleste av dem lar deg til og med laste ned spor for å hente dem når du er frakoblet. Har du noe imot å ta en titt på de 10 beste appene for iOS? Værsågod!

Beste iPhone- og iPad-radioapper fra 2019

#1. Beats 1 av Apple

Hvis du er en Apple-fan og ønsker å være forpliktet til selskapet, kan du gå for Beats 1. Radiotjenesten er integrert med Apple Music og har et ganske anstendig brukergrensesnitt. Med nettverk over 100 land og streaming 24/7, er det en av de mest utbredte radioappene for iOS.

Fordelen med å abonnere er at du kan få tilgang til Apple Music i tillegg til Beats 1-radio. Det underholder deg med eksklusive sanger fra toppartister. Dessuten kan du se musikkvideoer, live-show, TV-serier og filmer som er spesielt grunnlagt for Apple Music-brukere.

Pris: Fra $ 9.99 / måned

Prøv Beats 1

# 2. TuneIn Radio

Høydepunktet på TuneIn Radio er den gigantiske samlingen på 100 000 stasjoner som plasserer den øverst på stigen - hva antallet angår. Du kan streame til live radiostasjon fra hele verden. Enten du er glad i nyheter, sport, musikk eller snakkradio, har den alt for å leve opp til din fascinasjon.

Appen har også et enormt bibliotek på over 60 000 lydbøker. Få tak i podcaster til din egen passende tid. Dessuten kan du også laste ned musikk på Wi-Fi for å lytte til dem når enheten din er uten internett.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. iHeart Radio

IHeartRadio er mye ansett for å være en av de fineste streamingappene for iOS, og det er det du bør bruke øyeblikkelig tilgang til et massivt bibliotek med musikk. Utforsk mange lokale AM- og FM-radiostasjoner og velg de som er perfekt designet for å passe inn i din forkjærlighet. Du kan streame podcaster fra kjente personligheter, inkludert Sean Hannity, Ryan Seacrest, Elvis Duran, Bobby Bones og Colin Cowherd.

Vil du ha noe mer personlig? Du kan finjustere musikkstasjoner basert på en rekke faktorer som sjangre, land osv. Oppgrader appen til premium for å låse opp viktige funksjoner som ubegrenset hopp, lage uendelige spillelister og også laste ned sanger for å høre på dem offline.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. myTuner Radio

myTuner Radio er et perfekt valg for deg som liker å lytte til radiokanalene.

Appen kan skryte av over 40K radiostasjoner i 200 land, og er designet for å ta lidenskapen din for fantastisk musikktid for en lang tur. Med et bredt utvalg av radiostasjoner fra nyheter til sport, kan du velge hvilken type stasjoner du liker å høre på.

Du kan lage en spesiell liste og legge favorittstasjonene dine til den. Få mest mulig ut av mer enn en million podcaster. Dessuten spiller appen topp 100 spor for å begeistre kjernen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Slacker Radio

Enkelt sagt er Slacker Radio et perfekt alternativ til alle de populære radioappene. Det gir deg rask tilgang til høyt kuratert musikk basert på din interesse. Dessuten kan du ideelt tilpasse den slik at den passer din smak mye bedre.

Radio-appen består av hundrevis av interaktive radiostasjoner. Med on-demand tilgang til millioner av sanger, kan du krydre musikktiden din enormt. Dessuten gir den også offline avspilling (med abonnement) for å sikre at kjærlighetsforholdet ditt til gode sanger aldri får noe stopp.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Pandora

Enhver liste over topp radioapper for iOS er ufullstendig uten inkludering av Pandora. For millioner av musikkelskere er det et must å velge hovedsakelig på grunn av muligheten til å gi en unik personlig musikkopplevelse. For å starte ting ved å opprette en tilpasset radiostasjon i henhold til din favorittartist, sjanger eller land.

Du kan også lage en spesiell spilleliste for enkelt å få tilgang til sanger du liker. Hvis gratisversjonen ikke interesserer deg, kan du gå til premiumversjonen for å låse opp mange funksjoner. For eksempel kan du spille musikk uten annonser, gjøre ubegrenset hopp og til og med laste ned sanger for lytting uten nett.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Stitcher

Stitcher er en av de populære radioappene for iOS-enheten din; en av de blendende funksjonene i denne appen er at den lar deg tilpasse forsiden. Denne internettradio-appen spiller podcaster og radio. For din helgetøystur kan du lage en personlig spilleliste for radiostasjonstypen.

Stitcher Premium-tjenesten gir deg eksklusivt innhold fra show du er glad i; dessuten er premiummedlemskapet ditt et pass til Stitchers originale innhold. Hjemme kan du lytte til Stitcher-innhold på Sonos-høyttaler ved hjelp av Amazon Alexa-ferdigheter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Jango Radio Mobile

Leter du etter en mer personlig radiotjeneste som kan underholde deg i det uendelige uten noen avbrudd? Du må ta en tur på Jango Radio. Appen spiller automatisk sangene til artistene du liker veldig godt. Alt du trenger å gjøre er å bare spille en sang av favorittartisten din, og så oppretter den en tilpasset stasjon for å spille av sporene du elsker å stille inn på.

Du kan også lage en spesiell radiostasjon avhengig av flere sjangre som topp 100, hot in hip-hop, indiedans hits og mer. Lagre stasjon for å lytte igjen. Det er veldig enkelt og pent og gir problemfri navigering.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Audials Radio

Audials Radio er et fantastisk valg for musikkelskere! Det som gjør denne radioappen til et fremtredende alternativ er at den tilbyr mer enn 80K radiostasjoner. Du kan lytte til ditt valg av musikk fra over 120 sjangre, lyd- og videopodcaster og mer.

Finn raskt ut de lokale stasjonene for å stille inn favorittlåtene dine. Sjekk ut sanglister, album og artister før du spiller sangen. Videre kan du dra full nytte av bilmodus for å øke musketiden mens du er på stasjonen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Live365 Radio

Variasjon er det virkelige krydderet! Med Live365 Radio har du øyeblikkelig tilgang til hundrevis av musikksjangre inkludert rock, klassisk, jazz, elektronisk, country, gospel, pop, hip-hop / r & b, internasjonalt, reggae, Broadway, meditasjon, oldies, snakk og mye mer. Derfor trenger du ikke å bruke mye tid på å finne ut sangene som banker sjelen din.

Den andre bemerkelsesverdige funksjonen ved denne radiotjenesten er det enkle grensesnittet som alle enkelt kan beherske. Avtalt, Live365 er kanskje ikke så funksjonsrik som noen av de beste rivalene, men hvis du er glad i å høre sanger etter din spesifikke smak, er denne like god som noen.

Pris: Gratis

nedlasting

Din favorittradio-app?

Avtalt, alle disse radioappene for iOS er ganske spesielle og er perfekt optimalisert for å la deg glede deg over musikk på sitt aller beste. Men hvilken av dem kommer til å bli installert på iOS-enheten din? Forutsatt at det er den som lar deg ideelt tilpasse radiostasjonene og gi deg full frihet til å spille bare sangene som fascinerer deg. Ikke glem å gi oss beskjed om valget ditt.

Du bør ikke gå glipp av:

  • Beste iPhone-apper for å oppdage musikk
  • Beste Apple Music Alternativer
  • Beste musikkredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste DJ-apper for iPhone og iPad

Likte du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp iOS-applister.

 

Legg Igjen Din Kommentar