Slik overfører du data direkte til ny iPhone trådløst (eller med kabel) i iOS 12.4

Tidligere var det ikke så lett å overføre dataene fra din nåværende iPhone til den nye iPhone, ettersom det krevde en lang prosedyre. Men med utgivelsen av iOS 12.4 i juli er det nå mulig å overføre data direkte til ny iPhone trådløst eller gjennom en lynkabel også. Ta en BÅGE!

Det hele starter med en hurtigstart som ble introdusert i iOS 11! Den generelle prosessen trenger ikke iCloud-sikkerhetskopien din eller iTunes-sikkerhetskopien for å overføre dataene, det føles faktisk som å overføre dataene via AirDrop fra en iPhone til en annen slik du gjør normalt. Så la oss se hvordan du kan overføre dataene direkte til din nye iPhone!

Slik bruker du iOS 12.4s nye trådløse datamigreringsfunksjon

Hurtigkoblinger:

 • Slik overfører du data direkte til ny iPhone trådløst
 • Hvordan overføre data direkte fra en ny iPhone med en kabel

Før du begynner å overføre dataene ved å bruke den trådløse dataoverføringsfunksjonen, må du ta vare på visse ting! Du må være forsiktig med disse, ellers kan du ende med å miste dataene dine!

 • Forsikre deg om at begge enhetene (gamle og nye iPhone) kjører på iOS 12.4 eller nyere. (Ikke på beta-versjoner, men lagerversjoner av iOS)
 • Overfør SIM-kortet til din nye iPhone før du starter denne prosessen. Hvis du ønsker å bytte kort, må du kontakte transportøren før du gjør det.
 • Koble fra Apple Watch med din gamle iPhone, hvis noen. Du kan parre den med en ny enhet senere når prosessen er fullført.
 • Hvis du bruker en kablet metode, må du forsikre deg om at begge enhetene er fulladet, da du ikke kan lade under dataoverføringsprosessen.
 • Forsikre deg om at din nye iPhone har nok plass i forhold til den gamle iPhone, slik at alle dataene kan overføres uten avbrudd.
 • Det anbefales alltid å ta en sikkerhetskopi til iTunes eller iCloud før du kommer i gang!

Når alle disse tingene er ivaretatt, er du klar til å overføre dataene fra en gammel iPhone til en ny!

Overfør data direkte til ny iPhone trådløst

Til å begynne med, gjør deg klar med iPhone-passordet ditt, slik du trenger å oppgi det i den nye iPhone-en.

Trinn 1. Sett inn SIM-kortet fra den gamle iPhone til den nye, og slå på den nye enheten ved å plassere den i nærheten av din gamle iPhone.

Steg 2. Når du er ferdig, ser du nå en popup på din nåværende iPhone som ber deg om å sette opp en ny iPhone . Trykk på fortsett . I mellomtiden velger du det foretrukne språket på din nye iPhone og fortsetter til neste trinn.

Trinn 3. Du vil nå legge merke til en animasjons-pop-up; virvlende prikker på din nye iPhone . Skann den fra din gamle iPhone for å komme i gang med prosessen.

Trinn 4. Skriv inn gjeldende iPhone-passkode på den nye iPhone når du blir bedt om det, og konfigurer deretter Touch ID eller Face ID, avhengig av hva du vil til din nye iPhone.

Trinn 5. Du vil nå se helt nye dataoverføringsskjermbilde som gir deg to alternativer. Den første overfører dataene trådløst, og den andre gjenoppretter dataene fra iCloud-sikkerhetskopien. Velg alternativet Overfør fra iPhone .

Nå blir du bedt om å fullføre med noen få innstillinger. Når dette er gjort, vil dataene nå bli overført trådløst, den nye iPhone-enheten vil starte på nytt og vil være en karbonkopi av din gamle iPhone.

Det er det!

Den totale tiden det tar i denne prosessen, avhenger av datastørrelsen du overfører fra din nåværende iPhone til en ny. Så dette er hvor enkelt det er å overføre dataene trådløst ved å bruke dataoverføringsfunksjonen som er lagt til i iOS 12.4 aksjeversjon. La oss nå se hvordan du kan overføre dataene med kablede kabler.

Overfør data direkte fra en ny iPhone med en kabel

For å fullføre denne prosessen, trenger du også lyn til USB3-kameraadapter og en lyn til USB-C-kabel. Slik kan du overføre data direkte ved å bruke denne adapteren og kabelen sammen.

Trinn 1. Sett lynet til USB3-kameraadapteren i din nye iPhone og bruk lyn-til-USB-c-kabelen til å koble til begge enhetene. Sett USB-enden av kabelen i kameradapteren og lynporten til den gamle iPhone .

Steg 2. Når det er gjort, er begge enhetene nå koblet trådløst, og resten av prosessen er den samme som over rett fra trinn 1 i trådløs metode.

Den eneste forskjellen her er at dataene vil bli overført gjennom lynkabelen, og de ville være raskere sammenlignet med den trådløse metoden. Vær oppmerksom på at appene ikke blir overført da de lastes ned fra App Store på den nye enheten. Resten av alle dataene vil bli overført i løpet av få minutter.

Oppsummering ...

Hvis du følger denne metoden, er det ikke behov for et mobilnettverk eller WiFi (annet enn å laste ned apper) for å overføre dataene fra din nåværende iPhone til en ny. Dette er den desidert beste funksjonen jeg har sett i iOS 12. Hold deg oppdatert med oss ​​for å få de siste iOS-oppdateringene.

Anbefalte innlegg å sjekke ut nå!

 • Hvordan overføre musikk fra iPhone til datamaskin uten iTunes
 • Hvordan overføre WhatsApp-data fra iPhone til Android eller fra Android til iPhone
 • Slik overfører du bilder fra iPhone til Mac eller Windows PC
 • Slik overfører du filer fra Evernote til Apple Notes på iPhone og Mac

Prøvde du å overføre dataene ved hjelp av denne metoden for din nye iPhone? Hvis ikke, kan du prøve det nå! Følg oss på Facebook, Twitter og Instagram, eller last ned iOS-appen vår for å få de nyeste iPhone-opplæringene innen fingertuppene!