Elegante og smarte personlige assistentapper for iPhone i 2020

Jeg er ganske spent på personlige assistent-apper og markedet generelt fordi det er der nyskapende kunstig intelligens blir til praktiske ting som kan brukes i det normale livet. I den grad har vi massevis av personlige assistent-apper for iPhone / iOS-enhetene der ute.

Siri oppfyller virkelig alt når det gjelder smart assistanse. Vi vet imidlertid at det finnes alternativer, og avhengig av din smak og behov, kan de være smartere enn Siri.

Beste Siri-alternativer i 2019: Personlige assistentapper for iPhone

Så her går vi. Dette er noen av de beste personlige assistent-appene du kan få hendene på med en gang.

#1. 24me

24me, rangert som en av de 10 produktivitetsappene på App Store, er en tydelig måte å administrere dagen på. Det følger ikke med mange bjeller og fløyter, men det vet sikkert veien. 24Me fungerer utmerket til påminnelser, data og sending av meldinger og mikrogaver til vennene dine på bursdager og merkedager.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Google-assistent

Google Assistant er en populær stemmeassistent som primært brukes på Android-telefoner. Men nytteverdien har blitt satt pris på av iOS-brukere også. Noe av det beste Google Assistant tilbyr er lokasjonstjenester. Folk stoler på rask informasjon som vær og nyheter som deles av Google Assistant.

En av de skarpe funksjonene til Google Assistant er integreringen i Siri-snarveier. Bare åpne Google Assistant og trykk på 'Legg til Siri' -knappen; neste, spill inn stemmen 'Ok Google' og gå videre.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Cortana

Cortana er en ultra-avansert personlig assistent. Det kan utføre noen ting som å fortelle deg når det er riktig tidspunkt for deg å reise hjem eller reise til et møte, avhengig av trafikk og værforhold. Dessuten er den alltid klar til å svare på spørsmålene dine umiddelbart.

Og hvis du vil bruke litt tid på å leke med det, vil den personlige assistenten underholde deg grundig med sine vittige svar. Det beste med den virtuelle assistenten er at den vil bli enda smartere når den vet hva du foretrekker.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. HOUND Talesøk og assistent

Leter du etter en smart personlig assistent som kan gi raske svar på spørsmålene dine? HOUND kan være et levedyktig alternativ for å gjøre jobben din komfortabelt. Enten du vil spille noen nyeste eller topp sang, få de siste nyhetene, ringe, sende en tekstmelding eller surfe på nettet, så kan du gjøre alle disse tingene og mye mer perfekt.

Med denne virtuelle assistenten kan du snakke naturlig, siden den er smart nok til å forstå din spesielle aksent og hva du er ute etter. Avhengig av behovet ditt, kan du filtrere, sortere og til og med legge til mer informasjon for å gjøre assistenten mer intelligent for å få et bedre resultat.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Kawaii-assistent

Kawaii Assistant er ikke bare ganske vakker, men også svært interaktiv. Den japanske jenteassistenten er i stand til å håndtere alle oppgavene dine med aplomb. Hun kan hjelpe deg med å lage notater og til og med ta bedre beslutninger om ting du gjør.

Og hvis du kjeder deg, vil assistenten til og med spille spill med deg for å holde humøret ditt oppdatert. Gameplay-modus er akkurat det du ønsker å ha det morsommere. Den andre interessante tingen er at hun ikke vil ta like mye tid å være fornøyd som kjæresten din. Den støtter flere språk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. DataBot

DataBot er en fantastisk personlig assistent som er designet for å oppfylle oppgaven din. Den virtuelle snakkende roboten svarer raskt på spørsmålene dine. Det er i stand til å lage en tilpasset multimediapresentasjon ved hjelp av tale, tekst og bilder.

Den virtuelle assistenten kan til og med la deg dele svaret ditt ved hjelp av SMS, e-post og sosiale nettverk. Basert på dine preferanser, kan du tilpasse assistentens språk, stemme, navn og til og med oppførsel. Assistenten blir bedre over tid når den lærer deg og dine preferanser. DataBot er tilgjengelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, spansk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Butleroy

Når du jager trange tidsplaner på en dag, er en smart personlig assistent som Butleroy viktig. Dette kan ta vare på oppgavelisten din, restauranter i nærheten av stedene dine og begivenheter som er oppført i kalenderne dine. Den kunstige intelligensen til Butleroy kan effektivt håndtere alt på dine vegne.

Denne personlige assistenten vil finne parkering i nærheten av avtaler og hjelpe deg med Uber eller Lyft. Før du legger opp til avtalen din, viser bykortet deg den beste måten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Stemmesvar

Voice Answer bringer informasjon fra Wolfram Alpha, som er en datamaskinisk kunnskapsmotor. Du kan stille spørsmål, og appen vil gi deg detaljerte svar. Dens 3D-robot vil chatte med deg og guide deg.

Bortsett fra å svare på spørsmålene dine, fungerer appen som din personlige assistent for å ringe kontaktene dine, sende tekstmeldinger og e-post på dine vegne.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 9. Min personlige sekretær

Min personlige sekretær er veldig kompetent og gjør oppgaven til en ansvarlig stemmeassistent som håndterer skrivejobben din med letthet. For å være mer presis lar den deg skrive raskt ved hjelp av stemmen din. Bare begynn å snakke, og ord vil umiddelbart konvertere til tekst.

Ved bruk av feilkorreksjonsalgoritmen og en språkmodell skriver den ordene dine riktig og med ønsket hastighet. Enda bedre, den støtter 23 språk. Du kan dele teksten din via Facebook, e-post, Twitter og andre medier. Hvis du ikke lenger vil skrive mens du svarer på spørsmål, sms eller samvær med venner på sosiale nettverk, er denne personlige assistenten det rette alternativet for deg.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Min virtuelle assistent

Nika, den virtuelle assistenten, er fantastisk når du skal gjøre oppgaven din i sanntid. Hun kan utføre noen ting som å lese hendelsene som er lagret i kalenderen din, horoskop. Dessuten kan hun holde deg oppdatert med den daglige nyheten om favorittemnene dine.

Du kan planlegge varsler for horoskopet ditt, kalenderhendelser, nyheter for å forbli varslet og aldri gå glipp av noen viktige ting. Med det brukervennlige grensesnittet og enkle funksjoner, er det veldig imponerende med hensyn til funksjonalitet. Det mest interessante er at du ikke trenger å satse mye på å få Nika til å forstå nøyaktig hva du vil at hun skal gjøre.

Pris: Gratis

nedlasting

Logger av

Disse personlige assistentene er veldig kule, ikke sant? Det jeg liker med dem alle er at de er så smarte med å få oppgaven din gjort. Så hvilken av disse virtuelle assistentene er din favoritt? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for flere slike interessante innlegg.

Last ned iOS-appen din på iPhone og iPad.