Beste iPhone Xs bakgrunnsbilder: Nydelige bakgrunnsbilder med fascinerende design

Selv om Apple tilbyr noen av de vakreste bakgrunnene til iPhone Xs, kan det lille biblioteket snart begynne å se utilstrekkelig ut. Hvis du er som meg som alltid vil at skjermen skal se fengslende ut, vil du gjerne ha en omfattende samling av beste iPhone Xs bakgrunnsbilder.

Den åpenbare fordelen med å ha luksusen til et stort bibliotek med attraktive temaer er at du kan velge mellom flere fascinerende temaer for å tilpasse lås eller startskjerm på iPhone. Den sjarmerende skjermen kan utfylle ditt humør og til og med heve stilkvoten. Nok ros, la oss finne ut hvilken av følgende bakgrunnsbilder som er designet for iPhone Xs!

Beste bakgrunnsbilder for iPhone Xs

AR7 Grafisk Designer

nedlasting

Når du vil smykke iPhone-skjermen med profesjonelt utformede bakgrunnsbilder, kan du ikke sjekke ut den svært bedårende samlingen av AR7 aka Ko-fi. Sjarmert av AR7s stadig voksende bibliotek, har jeg laget et spesielt bibliotek som er fullt dedikert til det. Bortsett fra den ypperste grafiske designen, det som har fått meg til å ønske disse bildene er det store utvalget.

Unsplash

nedlasting

Unsplash tilbyr et bredt utvalg av HD-bakgrunnsbilder. Så sjansen er stor for at hvert av dine ønsker vil møtes med en ønskelig kamp. Ta en titt på de seks mest attraktive iPhone Xs bakgrunnsbildene fra Unsplash og gå over til nettstedet hvis du vil utforske mer.

Sett som vegg

nedlasting

“Set As Wall” har vært en av favorittkildene mine for flotte tapeter de siste ukene. Den har en stor samling bilder, og de er grunnet til å se på sitt aller beste på OLED-skjermen. I tillegg har disse bildene topp grafisk design og er tilgjengelige i en rekke temaer. Hopp over til dette nettstedet hvis du ønsker å oppdage flere fortryllende alternativer.

Så uansett om du vil ha bilder av elven, skrapere, åser eller sky, er sjansen stor for at du ikke trenger å se lenger enn til!

Følg med for mer ...

Forsikre deg om at vi fortsetter å legge til flere godbiter til denne samlingen slik at skatten av bakgrunnsbilder aldri blir tom for damp. Så følg med oss.

Hvis du har funnet dette innlegget søtt, kan det være lurt å lese følgende innlegg også:

  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Konverter bilder og videoer til GIF-er
  • Beste apper som lager collage for iPhone og iPad

Hvilke er de beste bakgrunnsbilder til iPhone Xs? Vi vil virkelig sette pris på om du søler bønnene om dem. Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å holde oversikt over de siste innleggene våre med oss.

 

Legg Igjen Din Kommentar