Beste billadere for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max i 2020

Under sin spesielle begivenhet som nylig ble holdt, har Apple kunngjort sine tre iPhoner med sterkere batterikapasitet. Dette vil sikkert gi et smil på ansiktene til brukere, som bruker mye mobildata og hører på musikk kontinuerlig. Men det er en grense for alt. På slutten av dagen tappes batteriet. Og når du reiser, trenger du en hurtigladeløsning. Så lenge du kjører bil, trenger du ikke bekymre deg for batteriladet til iPhonene dine. Du kan hente hvilken som helst av de beste billadere til din iPhone.

Billadere lar deg slå opp enhetene dine på veier. Du kan raskt juice opp iPhonene dine mens du skal til kontoret hjemmefra. Uten å utsette presserende møter, seminarer eller konferanser, kan du lade iPhonene dine i bilen. Før du trykker på kjøpeknappen, må du forsikre deg om at billaderen har en kabel lang nok til å unngå rot i kupeen. Blant andre viktige funksjoner i billadere er LED-lys, antall USB-porter, MFi-sertifisering, utgang og kompatibilitet. La oss nå sjekke listen over de beste billaderne for iPhone 11-serien.

Beste iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max billadere i 2019

Rask tilgang:

 • Meagoes
 • CHOETECH
 • Ailun
 • VANMASS
 • iVelltare
 • ZeaLife
 • TORRAS
 • Syncwire
 • JSAUX
 • UGREEN

#1. Meagoes

Lad iPhone raskt i bilen din med Meagoes billader, som er Apple MFi-sertifisert produkt. Kompatibel med flere iOS-enheter har denne billaderen 2, 4A hver utgang. For sikkerheten til iPhonene dine har Meagoes bygget en MFi-brikke og metallskall, som styrker strukturen til laderen. Dette beskytter ytterligere enhetene dine mot overoppheting, overlading og overstrøm.

Enkeltladeren har to porter for å lade to iOS-produkter; Du kan enten lade to iPhones eller en iPhone og en iPad. En bemerkelsesverdig funksjon er en holdbar kabel som følger med dette produktet; den tåler mer enn 12000 svinger.

USP: Rask lading

Sjekk ut på Amazon

# 2. CHOETECH

CHOETECH er et av de ledende merkene som produserer iPhone-billadere. 18W USB-C strømbillader har avansert PD-teknikkbrikkesett, som raskt oppdager enheten din og deretter leverer strøm. Denne funksjonen optimaliserer absolutt effektnivået for maksimal levetid og ytelse på 18W.

Billaderen er utstyrt med avanserte kretsbeskyttelse for å forhindre skader forårsaket av overlading. Sjekk den innebygde LED-lysindikatoren, som forteller deg at laderen er klar til bruk. Gitt den mindre størrelsen enn kredittkortet, kan du enkelt ta med deg denne laderen hvor som helst; Produktet passer dessuten i ethvert kjøretøy.

USP: Avansert brikkesett for PD-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 3. Ailun

Apples nyeste iPhones er hurtigladingkompatible. Teknigiganten tilbyr 18W hurtig batterilader i pakken. Men hvis du ønsker å lade enheten din i bilen, kan du bruke Ailuns hurtiglading 3.0-teknologi, som gir fire ganger raskere ladehastighet. Dette vil lade telefonens batteri fra null til 70% på bare 30 minutter.

Design er en av de viktigste funksjonene for enhver billader; Ailun har skapt et kompakt design. De små og lette funksjonene gir portabilitet til produktet. Denne laderen passer enkelt i sigarettennerkontakten i bilen.

USP: Kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 4. VANMASS

VANMASS har produsert en 30W billader for iPhonene dine. Produktet har en dual USB-port slik at du kan lade to enheter samtidig. For overlegen sikkerhet på enhetene dine gir VANMASS billadere full beskyttelse for deg og enhetene dine. Kretsens utforming av billaderen beskytter enhetene dine mot kortslutning, overoppheting, overstrømmer og overlading.

Et lysende trekk ved denne billaderen er automatisk justering av spenning fra kjøretøyet; Dette sikrer en konstant lading av enheten. I motsetning til alle konvensjonelle lader, gir VANMASS billader opp enhetene dine med fire ganger raskere ladehastighet.

USP: Autojustering av spenning

Sjekk ut på Amazon

# 5. iVelltare

I en svært konkurransedyktig verden av iPhone-tilbehør, skal produktet skille seg ut med ekstraordinære funksjoner pakket i et fantastisk design. iVelltare forstår forbrukernes behov, og derfor har den laget en billader som kan skryte av stilig utseende og kompakt design. Denne billaderen fladder hele kroppen av aluminiumslegering, som beskytter seg mot riper. Det er et robust stykke som varer lenge.

Laderen gir deg 30% raskere ladehastighet enn andre billadere med 2.1A og 1A USB-porter. USB-kabelen støtter sikker og høyhastighetslading og rask dataoverføring. Den 3 fot lange ledningen lar deg lade enhetene dine komfortabelt.

USP: 30% raskere lading

Sjekk ut på Amazon

# 6. ZeaLife

ZeaLife presenterer en USB-C billader, som raskt kan lade iPhonene dine og MacBook. Dette betyr at du kan lade Apple-bærbare datamaskinen din hvis du fører en på veien. Denne er en hurtigadapter med hurtig adaptiv bil med UL-standard, som gir full sikkerhet til premium-enhetene dine. MacBook Retina-batteriet går til 50% på bare en time.

Å bruke denne billaderen er ganske enkelt; bare plugg denne hurtigladeren i lettere kontakten og legg PD og QC ladeuttak til bilen. ZeaLife tilbyr deg 18 måneders garanti på dette produktet, slik at du kan bruke denne hurtiglading 3.0-billaderen med full tillit.

USP: Enkel betjening

Sjekk ut på Amazon

# 7. TORRAS

TORRAS har kommet med fjerde generasjon hurtiglading USB-billader for iPhonene dine. Express-strømfunksjonen lader 60% batteri på bare 17 minutter. Denne laderen har en unik identifikasjons-IC, som identifiserer enheten din og leverer strøm deretter.

Denne doble USB-billaderen er laget av luftfarget aluminiumslegering, og blir aldri overopphetet selv under full effekt. I motsetning til plast, vil ikke metalllegemet smelte. Beskytt iPhonene og andre enheter i bilen.

USP: Gjenkjenning av hurtig lading

Sjekk ut på Amazon

# 8. Syncwire

Syncwire har produsert en lynrask i-Smart USB-billader for iPhonene dine. Merket har smart bygget en lynkabel, som strekker seg til 3, 9 fot, slik at du kan lade enhetene dine praktisk. Denne kabelen strekker seg naturlig til 1, 3 fot når den ikke trekkes tett.

For enhetens sikkerhet har Syncwire avansert sertifisering; denne kabelen er godkjent for UL-, CE- og FCC-sertifisering. Du kan bruke denne laderen i alle bilmodeller med DC 12-24V inngang. For å gjøre det til et holdbart produkt har Syncwire brukt polykarbonatskall og termisk materiale.

USP: Innebygd lynkabel

Sjekk ut på Amazon

# 9. JSAUX

JSAUX har laget en attraktiv billader som viser utmerket design. De to USB-portene kan lade to enheter samtidig. For hver port sender denne billaderen ut maksimal effektstrøm på 3A. Produktet har et mykt LED-lys, som lar deg lokalisere porten raskt i mørket.

Den ultrakompakte størrelsen på denne laderen holder rotet ut av bilen din. Foringsrør av aluminium gjør dette produktet mer holdbart enn andre ladere. For avansert sikkerhet kommer denne billaderen med UL-, CE-, FCC- og RoHS-sertifiseringer.

USP: Maksimal effekt

Sjekk ut på Amazon

# 10. UGREEN

UGREENs billader gir fullhastighetslading til de to iOS-enhetene dine. Produktet sikrer trygg lading med omfattende beskyttelse av iPhonene dine. Billaderen har innebygd beskyttelsesbrikke, som forhindrer overlading, overoppheting og kortslutning.

Den er bærbar og enkel å installere i den lysere kontakten på bilen. UGREEN tror på å produsere kompakte billadere, som er lette. Det synlige LED-lyset gjør det enkelt for deg å finne porter på billaderen.

USP: Omfattende beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Din ta ...

Billadere har alltid vært etterspurt. Du kan lade en eller flere iOS-enheter i bilen din. Hvis du har en av de nyeste iPhonene, trenger du den beste billaderen for å slå opp enheten din mens du er på farten.

Relaterte innlegg:

 • Beste iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max trådløse billaderfester
 • Beste bilmonteringer for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max
 • De beste militære sakene for iPhone 11
 • Beste lommebokvesker for iPhone 11 Pro

Hvilke av billaderne vil du kjøpe for din iPhone fra 2019? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Du kan også laste ned appen vår for å utforske andre iPhone-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar