Mikrofon Fungerer ikke på iPhone 7/7 Plus? Mulige løsninger

Enten du har den nyeste iPhone (fra 11-serien) eller tidligere iOS-enhet, irriterer mikrofonproblemer deg ofte. Og du kan ikke la være å forbanne enheten din. Ikke egentlig! Det er noen løsninger på dette problemet, og du kan fikse den nedtonede høyttalerknappen på iPhone 7 og 7 Plus.

Problemet ble først oppstått i 2018 i løpet av mai, og Apple erkjente dette mikrofonproblemet på iPhone 7 og 7 Plus. På det tidspunktet ga Apple ut et internt dokument, som ble innhentet av MacRumors. I henhold til dette dokumentet kan “berørte kunder oppleve en nedtonet høyttalerknapp under telefonsamtaler. Problemet kan også forhindre at berørte kunder blir hørt under telefonsamtaler eller FaceTime-videochatter. "

Hvordan fikser jeg iPhone 7/7 Plus-mikrofonproblemer?

Før vi begynner:

 • Det har blitt lagt merke til at berørte kunder opplever en nedtonet høyttalerknapp under telefonsamtaler. Problemet forhindrer dem fra å bli hørt under telefonsamtaler eller FaceTime-videochatter.
 • Sørg for å koble fra eller slå av Bluetooth-headset eller annet lydtilbehør koblet til enheten. Åpne Innstillinger-appen → Bluetooth → trykk på “i” -knappen ved siden av Bluetooth-tilbehøret → trykk på Glem denne enheten og bekreft.
 • Forsikre deg om at mikrofonen og iSight-mikrofonen ikke blir blokkert av fingrene mens du holder på enheten eller spiller inn video.
 • Prøv å fjerne skjermbeskyttere, filmer eller etuier som dekker mikrofonen, iSight mic eller iPhone-mottakeren.
 • I tillegg må du sørge for å rengjøre rester fra mikrofonene eller iPhone-mottakeren.
 • For å sjekke om det er problemer med mikrofonen og ikke mobiltilkoblingen eller appen, starter du Talememoer og trykker på postikonet. Nå, snakk alt inn i mikrofonen. Trykk deretter på spillikonet for å spille av innspillingen. Hvis du hører stemmen, betyr det at mikrofonen din er fin. I tilfelle du ikke kan høre på stemmen, kan det hende at mobiltilkoblingen eller appen du bruker, er feil.
 • Hvis du møter dette problemet mens du bruker en bestemt app, kan du prøve å oppdatere den. Hvis det ikke fungerer, slett appen og installer den på nytt. Forsikre deg dessuten om at appen har tilgang til enhetens mikrofon: Innstillinger → Personvern → Mikrofon → slår på bryteren ved siden av appen.

iPhone 7/7 Plus mikrofon fungerer ikke: tips for å fikse

Tving på nytt iPhone

Tilbakestill iPhone-en din. Hvis problemet skyldes en del feil, kan det bli gjort for deg. For å tvinge om iPhone 7/7 Plus på nytt, trykker du på og holder sideknappen og volum ned-knappen samtidig til Apple-logoen vises på skjermen.

Nedgrader iOS

Hvis ingen av triksene ovenfor har hjulpet deg med å løse problemet, nedgraderer du enheten til forrige versjon. Problemet ser ut til å være bare på nyeste programvare. Derfor kan du gå tilbake klikke for deg. Og så snart Apple gir ut en ordentlig løsning på dette problemet, kan du oppdatere enheten din slik at du kan fortsette å bruke alle nye funksjoner.

Det er gjort! La nå enheten gjenopprettes. Enheten kan starte på nytt flere ganger i løpet av prosessen. Ikke bry deg om det.

Når prosessen er fullført, vil du ha nedgradert til ønsket iOS-versjon. Nå, gå foran og gjenopprett fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhetskopi.

Planlegg en avtale med en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Ikke noe hell ennå? Planlegg en avtale med en Apple-autorisert tjenesteleverandør eller med Genius Bar i en Apple Store.

I følge rapporter, hvis en berørt iPhone 7 eller iPhone 7 Plus er utenfor garantien, kan tjenesteleverandørene be om et unntak for akkurat dette problemet. Selv om dokumentet ikke nevner om reparasjonen vil bli tilbudt gratis, gitt de uvanlige omstendighetene, kan Apple levere tjenesten uten kostnad.

Trinn 1. Gå til Kontakt Apple Support-side og velg iPhone.

Steg 2. Klikk nå på Reparasjoner og fysisk skade.

Trinn 3. Velg Kan ikke høre gjennom mottaker eller høyttalere.

Merk: Hvis du ikke ser alternativet (Kan ikke høre gjennom mottaker eller høyttalere), velger du emnet er ikke oppført og beskriver deretter problemet. Deretter trykker du på Fortsett.

Trinn 4. Deretter klikker du på innebygd høyttaler og velger Bring In for Repair.

Trinn 5. Logg på med Apple-ID og passord.

Hvis du har konfigurert tofaktorautentisering, kan Apple sende en sekssifret kode for å oppgi. Etter å ha tastet inn koden, klikker du på Trust-knappen når dataskjermen din viser "Trust this browser".

Trinn 6. Angi serienummeret, IMEI eller MEID på enheten din.

Trinn 7 Angi din nåværende posisjon og finn den Apple-autoriserte tjenesteleverandøren, og ordne et møte.

Det er alt!

Over til deg…

Gi oss beskjed om hvilken av de ovennevnte løsningene som klikket for deg. I tillegg, hvis du kjenner til noen andre triks for å løse dette problemet, kan du dele det nedenfor i kommentarene.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

 • Står overfor Wi-Fi-problemer i iOS 13: Her er noen hurtigreparasjoner
 • Hvordan installere og bruke tilpassede skrifter i iOS 13 på iPhone eller iPad
 • Last ned iOS 13 bakgrunnsbilder til iPhone, iPad og Mac
 • Hvordan redigere levende bilder i iOS 13 på iPhone

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar