The Sims 5: Nyheter, rykter og utgivelsesdato

Electronic Arts og Maxis er roret i dette fantastiske spillet, ettersom spillere ikke kunne slutte å forestille seg, diskutere og lese nyheter om Sims 5. E3 2018-arrangementet var akkurat over og ingen forventet at EA skulle kunngjøre en kunngjøring med hensyn til Sims-serien fordi det fremdeles er mye juice igjen i Sims 4.

Se mer - The Best Sims 4 Mods

Spillindustrien har gjennomgått noen store endringer med kamp royale modus blitt mer vanlig enn noen gang, og mange elskede franchiser fra fortiden har forsvunnet i tynn luft. En av produsentene av spillet, Grant Rodiek, kommenterte til og med i et intervju, at The Sims 5 aldri vil skje hvis Sims 4 ikke gjør det bra med tanke på salg og støtte fra spillere.

Oppdateringen

Sims 5 kommer til å bli massiv uansett når den blir offisielt gitt ut, men gitt det faktum at Sims 4 fremdeles er i live og sparker, med mye fantastisk nytt innhold som ruller ut, kommer det til å gå år før tittelen offisielt får en Utgivelsesdato.

For å gjøre ting enklere for deg, brukte vi timer på å gå gjennom hva Sim-guruer gjør. De legger ofte oppdateringer på Twitter, Reddit og andre sosiale medier av hva de gjør opp til. Etter alle de siste samtalene deres ser det ut som om hele teamet er opptatt med å jobbe med nytt innhold og DLCer for det nåværende spillet.

Sims 4 har et av sine beste løp, og teamet på Maxis er opptatt med å imøtekomme spillernes forventning. De har kvernet ut flere pakker, utvidelsespakker, spillpakker, småpakker og større DLC-er som introduserer nye yrker, kjæledyr blant annet interessant innhold. Vi kan komme med noen antagelser basert på hvordan Sims 5 vil være når den slippes og hva er de nye funksjonene spillet vil ha.

Hva Maxis jobber med akkurat nå?

Brennende Sims-fans er opptatt med å følge hver eneste Sim-guru på nettet og ber dem om å fikse en serie feil i spillet. Selv om de har jobbet mye for å gjøre ting bedre og introdusert mye nytt innhold så vel som feilretting, er det fortsatt en lang vei å gå.

Opprinnelig, i noen av intervjuene, antydet teamet at de planlegger å gi ut minst 12 større pakker for det nåværende spillet, og de er fremdeles på kort. Med ytterligere tre til fire viktige innholdspakker å gå sammen med DLC-er, bør levetiden til Sims 4 lett strekke seg utover 2020. Utviklerteamet vil fokusere på å slippe alle innholdspakkene etter hverandre, fikse problemene og er definitivt ganske opptatt jobber med det. Sjansene for at de fokuserer på et nytt spill er veldig små.

Hvis det er en sjanse, kan et lite team jobbe med ideer og prøve å finne ut hva som er de viktigste tingene som bør rulles ut til Sims 5 når den lanseres. Et par viktige ting inkludert småbarn var ikke en del av det nåværende spillet som irriterte spillmiljøet og forlagsselskapet, det være seg Electronic Arts eller noen for den saks skyld som ønsker å forsikre seg om at et slikt problem ikke skjer igjen.

Forventninger til utgivelsesdato basert på nåværende scenario

I en tale med et populært PC Gaming-magasin bekreftet Grant Rodiek at Pets er en av de største DLCene som teamet noensinne har laget for simmene. De er veldig glade for å ha oppnådd denne milepælen og kunne ikke være lykkeligere enn de er for å presse grenser i spillets verden.

Imidlertid la han videre til at det ikke kommer til å være slutt på lanseringsplanen for innholdet. Utviklerne har planlagt et par overraskelsesannonser som vi ennå ikke kjenner til i 2019. Når det gjelder deres sterke uttalelse, ser det ut som de er veldig opptatt med å fokusere på flere flotte kunngjøringer gjennom året og burde sannsynligvis ha innhold for 2020 også.

Mens utviklerne og teamet på Maxis ikke har kunngjort noen offisiell kunngjøring på utgivelsesdatoen for Sims 5, kan vi trygt anta at spillet vil bli utgitt en gang i 2021. Sims-franchisen har alltid fokusert på å ha det lengste antall år likt levetiden til en konsollgenerasjon og går lett helt opp til fem eller syv år med nytt innhold som lanseres fra tid til annen.

Denne gangen presset de det enda lenger fordi spillet ikke bare ble lansert på PC-er som vanlig, men til og med fant veien til Xbox-konsollen. Med tastatur- og musestøtte åpnet den tittelen for et helt nytt sett publikum som er opptatt av å skape et sosialt liv i en virtuell verden og bygge hjemmet sitt, finne en partner, en flott karriere og glede seg over å ha sitt eget kjæledyr.

Åpen verdensutforskning med kjøretøy for å bevege seg rundt

En av de mest etterspurte funksjonene som fansen gjerne vil ha, er å spille Sims 5 i et åpent verdensmiljø. Spillene i det siste, og til og med det som ble gitt ut på mobiltelefonen Nokia N-Gage, hadde utforskning i verden som ligner på Grand Theft Auto-serien.

Å kunne gå ut av hjemmet ditt i en by, møte naboer, gå til parken, gå til kontoret og andre steder ville være den beste funksjonen som den kommende tittelen noensinne kunne ha. PC-ene er blitt ekstremt kraftige med Nvidia RTX-kort som er mer enn i stand til å gjengi en så massiv verden selv på 4K-oppløsningen. Spillindustrien beveger seg mot en streaming fremtid der du skal kunne spille de nye simmene på en smarttelefon, over skyen og få den beste grafikken som mulig.

Når vi introduserer spill i åpen verden, bør Maxis også sørge for at de legger til kjøretøyer slik at spillerne kan kjøre sykkel, bil eller sykkel for å komme til det stedet de vil. Det vil også introdusere mange andre ting som å ta barn i parken, dra på romantiske datoer og henge med venner og gjøre simmene 5 til en ekte virtuell verden som du kanskje aldri vil komme ut av.

Tilgjengeligheten av større DLCer ved lanseringen

Mens spillerne forventer at de fleste deler av innholdet vil være tilgjengelig ved lansering, som en del av spillet, inkludert småbarn og svømmebassenger, er de også opptatt av å ha tilgang til et par store DLC-er uten ventetiden på måneder som Maxis pleide å ta så langt.

Når det er mer innhold å utforske, vil det også bidra til å øke salget av Sims 5, og spillerne vil ikke bli lei eller vente måneder på å få tilgang til en stor DLC. Nykommerne som prøver spillet for første gang, vil også ønske å vite hva sprøytenarkomanen handler om, og å kjøpe tingpakker og spillpakker direkte med basisspillet vil gi en komplett opplevelse.

Vil EA publisere simmene 5 eller ikke?

For å avklare tvilen din, kan vi komme med noen ekte spådommer basert på hva Rodiek sa. Maxis er klar til å lage spillet og Electronic Arts vil publisere det hvis de ser nok inntekter fra franchisen som for tiden går bra på PC. Sims 4 ble lansert i løpet av 2014, og selv om EA ikke avslørte eksakte salgstall, bekreftet utgiveren at franchisen har fått stor oppmerksomhet fra fansen og tjent solide inntekter.

For å svare på spørsmålet ditt, ja, Sims 5 vil definitivt være ute, og vi kan også forutsi når den vil bli lansert basert på tidligere utgivelser. De originale simmene ble utgitt i 2000 og solgte 11, 5 millioner eksemplarer. The Sims 2 kom ut i 2004 og The Sims 3 i 2009 mens det eksisterte et stort gap før den fjerde delen endelig landet.

Les mer: GTA 6: Alt vi vet

Forutsigelse av levetiden til Sims 4 for å finne Sims 5 utgivelsesdato (Antagelse)

Sims 4 har mange ting som foregår for øyeblikket, og basert på deres enorme bidrag til forumene ser det ut som den store Sim Gurus som fokuserer på det nåværende spillet enn et nytt. Samtidig er det umulig å komme med en ny spillidee nå og få den utgitt i løpet av de neste to-tre årene med mindre de allerede har jobbet med å lage wireframes for den nye tittelen.

Den nåværende avbetalingen har mottatt totalt fire enorme utvidelsespakker, fem-spill-pakker og tolv ting-pakker til første halvår av 2018. Mange faktorer bør tas med i betraktningen før vi spår når levetiden til det nåværende spillet skulle ta slutt . Faktisk er det ikke i nærheten av å pakke sammen, da bare 9 solide pakker har blitt lansert for spillet, mens andre er enkle tingpakker.

Dessuten bør utviklerne på Maxis fikse mange ting før de kan snakke om et nytt spill. De forventes å gi verdi for pengene som allerede er brukt av spillere, fikse feil, legge til nye funksjoner og få inn mer interessante utvidelsespakker til det eksisterende spillet, før de går videre.

Utvidelsespakke for kjæledyr er ikke slutt, produsentens kommentar (bekreftet)

Ifølge Grant Rodiek under intervjuet med PC Games Insider er ikke Pets Expansion Pack som ble gitt ut for Sims 4 slutten. Han sa videre, “Vi kommer ikke til å lene oss tilbake og slappe av, nå som vi har laget den ultimate pakken for spillet. Kjæledyr er ganske enkelt starten på en andre bølge og ikke slutten av syklusen. Vi har planlagt mer innhold, overrasker publikum og leverer gratis innhold de kunne ha det moro med. ”

Nå har den uttalelsen mye mening for det, fordi teamet og produsentene er superglade for å fokusere på det nåværende spillet. Under intervjuet innrømmet produsent at de hadde en litt røff start, og det er det som førte til at de rullet ut flere gratis innhold som småbarn, antrekk og mer har vært planlagt for å holde samfunnet lykkelig. Hvis de har 2-3 større utvidelses- eller spillpakker planlagt, ville det ikke være overraskende om Sims 5 blir presset til 2021 akkurat i tide for neste generasjons konsoller.

The Sims 5 Development har allerede begynt (teori basert på forrige kunngjøring)

I en detaljert diskusjon i Sims forum hevdet en lang tid fan av franchisen og en spiller med id agent_bev, at EA og Maxis følger et bestemt mønster gjennom årene når det kommer til utvikling. For enkelt å forstå konseptet kan du ta Rockstar som eksempel. Da de lanserte GTA 5 i 2013, startet de mest sannsynlig utviklingen på Red Dead Redemption 2 som lanseres i slutten av 2018, fem år senere!

En lignende teori er laget av agent_bev som sa at den offisielle FAQ-delen for Sims 2 svarte på et spørsmål om når Sims 3 vil starte utviklingen. Maxis kunngjorde uten å skjule noe som sa at så snart det ene basespillet skipes, vil de begynne å jobbe på et annet.

Med tanke på tiden det tar å utvikle nye titler og ressurser som er involvert, er det ikke overraskende hvis vi får vite at Sims 5 allerede er i utvikling. Den faktiske utgivelsesdatoen vil imidlertid avgjøres basert på livssyklusen til det eksisterende spillet, som ser ut til å ha flere år å gå, spesielt med det faktum at de nylig ble utgitt på konsollene. Fanbasen utvides nå på to helt nye plattformer, PS4 og Xbox One, som kan utsette lanseringsdatoen, men den kan være i utvikling allerede.

Hva kan du forvente i simmene 5? Nye funksjoner, spill og nye plattformer!

Ingen lasteskjermer og en stor verden

Noe av det største som vil og kunne skille Sims 5 fra eldre spill, er at det ikke er noen lasteskjermer i det hele tatt med en stor verden å utforske. Dessverre kommer dette ikke til å være banebrytende, men snarere en viktig funksjon. Mange av Sims-spillene tidligere, inkludert Sims 3, tillot tegn å gå gjennom, men den nåværende avbetalingen fjernet den.

En stor verden hvor du kan dra på jobb, feste og komme hjem er et grunnleggende behov. Nesten hver spillmaskin, det være seg konsoller eller smarttelefoner leverer rå maskinvarekraft. Det skal være enkelt å innlemme et faktisk kart og gi deg muligheten til å samhandle med andre virkelige spillere i omfattende flerspillersøkter (men det kan gjøre det som World of Warcraft, ikke sant?).

Kjør bilen rundt

Sims 5 bør absolutt ha biler og faktisk, la folk kjøre dem. Spillutviklere kan ikke lenger koke opp dumme historier om hvorfor de ikke lar spillerne kjøre. Det er så mange RTS-spill og til og med old-school-simmer-spill på en N-Gage-telefon som tillater spillere å sykle. Muligheten til å flytte mellom kart på et kjøretøy skal gjøre det mer sømløst, brukervennlig akkurat som hvordan du gjør det i et stort spill som Witcher 3.

Foreldreskap og småbarn

Da Sims 4 ble utgitt, var spillerne veldig skuffet, da de ikke hadde småbarn som var samlet i den, og mange grunnleggende spillfunksjoner var reservert som en utvidelsespakke. Etter en enorm forargelse ble noen av dem introdusert som gratisoppdateringer. Foreldre og småbarn forventes å være tilgjengelig på Sims 5 på lanseringsdato sammen med andre populære funksjoner som ble funnet i tidligere Sims-spill.

Fullt tilpassbare tegn og aldringssystem

Aldringssystemet i Sims 4 er virkelig dårlig, og det må fikses i den nye tittelen. I følge fans i fora, vil det nye spillet, drevet av en fullstendig fornyet motor, gjøre det mulig for spillere å endre utseendet til karakterene sine helt fra hud, øyenfarge, hår til tatoveringer, kroppstype og så videre. Det vil gi spillerne en mer oppslukende opplevelse og muligheten til å skille seg fra mengden.

Hva du bør unngå i simmene 5?

Microtransactions

Publisher Electronic Arts og Maxis bør absolutt unngå mange feil de har gjort i sitt nåværende spill. Mer enn Maxis er det utgiveren som burde vite at Sims-samfunnet aldri vil sette pris på ting som mikrotransaksjoner, selv om de er glad i å kjøpe spillpakker, utvidelsespakker og andre DLC-er som de fortsetter å gi ut gjennom hele livssyklusen.

Unødvendige utvidelsespakker

Å tvinge spillere til å kjøpe innhold som opprinnelig burde vært i basisspillet er ikke i det verdsatt. Det meste grunnleggende innholdet skal være tilgjengelig på lanseringsdatoen mens spennende nye utvidelsespakker alltid blir ønsket velkommen av spillerne som er villige til å betale $ 20 eller enda mer for å spille deres favorittspill. Battlefield V har fjernet premium pass da det segregerte spillere og mikrotransaksjoner ble fikset i Battlefront II, som er et godt tegn for Sims 5 ettersom EA endrer rute basert på fanforespørsler.

The Sims 5 i VR - Oculus, HTC og andre hodesett

Den største sprøyten rundt spillet som muligens er satt til lansering i 2020 eller 2021, er at det vil støtte VR-spill helt ut av boksen. Spillet tok overraskende veien til PS4 og Xbox One-konsollene, til tross for mangelen på skikkelige kontroller for å ha friheten som du ville gjort på en PC. En lignende innovasjon forventes å skje basert på et Reddit-innlegg laget i fortiden, som senere ble fjernet med henvisning til copyright-problemer. Lekkasjen spurte spillerne i simmene om deres mening om å spille spillet i virtual reality-headset fra Oculus, HTC eller andre selskaper.

Sims 5 vil også fokusere på PS5 og de nye Xbox-konsollene

Det kommende spillet, hvis det slippes to år senere, vil ha all sin oppmerksomhet mot nyere konsoller og designet for å utnytte maskinvarekraften fra eksisterende konsoller fullt ut. Xbox One X og PS4 Pro er fremtidens konsoller som har mye uutnyttet potensial igjen. Mange spill som blir utgitt i løpet av de neste to årene eller senere, vil grøfte de originale konsollene fordi de ble utgitt helt tilbake i 2013 og kjører primitiv maskinvare nå.

Med teraflops med imponerende maskinvarekraft levert av den nye PlayStation 5 og Xbox-familien av konsoller som det ryktes å bli kunngjort i 2019, vil utviklerne av Sims 5 ha friheten til å benytte seg av den for å skape en virkelig åpen verdensopplevelse med mye av tegn på skjermen samtidig, sømløs integrasjon med smarttelefoner og muligens VR også, på PSVR 2.

Ryktene hevder at Microsoft planlegger å legge til tastatur- og musestøtte til Xbox One-konsollene ganske snart. De har allerede støttet PC-fellesskapet aktivt med kryssplattform og spill hvor som helst. Snart ville det ikke ha stor forskjell om du kunne spille Sims 5 med mus og tastatur på en PC eller Xbox One, noe som gjør det til en flott lansering for fremtidige konsoller. Så langt har ikke utviklerne gitt noen eksklusive kunngjøringer for konsollene. I tilfelle Sims 5 blir mer populær på den nye generasjon Xbox-konsollen og PlayStation 5, vil det ikke være overraskende om tidsbestemte eller permanente eksklusive kostymer eller sånne pakker dukker opp i fremtiden.

The Sims 5 utgivelsesdato - Blir det i 2019 eller 2020?

I løpet av de to siste tiårene klarte Electronic Arts å publisere ett Sims-basisspill hvert fjerde til femte år. Basert på timeplanen deres som ble fulgt religiøst for Sims, Sims 2 og Sims 3, ser det ut som det allerede vil gå fem år i 2019 siden Sims 4 ble utgitt i 2014.

I følge andre rykter råder en helt annen historie, og de er veldig logiske at det er vanskelig å argumentere mot den. Sims 4 har hittil mottatt omtrent tolv forskjellige pakker, og bare ni av dem er en kompleks utvidelse eller spillpakker som medførte en endring i spillingen.

Electronic Arts og Maxis har også et stolt øyeblikk i 2020, som tilfeldigvis er Sims-franchisens store 20-årsjubileum. Hvorfor vil ikke selskapet bruke det fantastiske året til å kunngjøre det splitter nye basisspillet med en mengde funksjoner på PC, neste generasjons konsoller og til og med VR?