Beste bærbare datamaskiner med CD / DVD-stasjon å kjøpe i 2020

Å få den beste bærbare datamaskinen med CD / DVD-stasjon er litt vanskelig i disse dager. For å oppnå det attraktive og slanke utseendet til enheten, unngår de fleste produsentene denne delen. Men dette betyr ikke at bærbare datamaskiner med optisk stasjon ikke er til stede i disse dager. Vi er alltid her for å hjelpe deg, og denne artikkelen inneholder en liste over de beste bærbare datamaskiner med CD DVD-stasjon, slik at du enkelt kan få den som passer til dine behov.

Se også: Topp beste ASUS-bærbare datamaskin

Topp beste bærbare datamaskiner med CD DVD-stasjon

En utmerket AMD bærbar PC med SuperMulti DVD-brenner

HP 15, 6-tommers bærbar PC med AMD-prosessor og Radeon Graphics

HP 15, 6-tommers er et flott alternativ for folk som ønsker å få ting gjort på et budsjett, men fremdeles har tilgang til en full DVD-stasjon for å få tilgang til sine gamle plater. Den bærbare datamaskinen har en stor 15, 6-tommers skjerm med en oppløsning på 1366 x 768. Det mest unike ved dette produktet er at det grøfter Intel og Nvidia fullstendig. Den bærbare datamaskinen kjører på AMD Quad-Core A6-7310-prosessor klokket til 2, 4 GHz med 4 GB RAM, 500 GB harddiskplass, og den bruker også AMD Radeon R4-grafikk, slik at du kan spille litt. Den har en DVD-skribent, SD-kortleser og drives av et 3-cellers 31 Wh litium-ion-batteri. Den bærbare datamaskinen har også en HDMI-port, USB og en numerisk pute i full størrelse, noe som gir deg en full tastaturopplevelse.

Se det på Amazon

Robust, budsjettvennlig Lenovo-produkt med en DVD-RW

Lenovo IdeaPad 15, 6-tommers AMD A6 Quad Core bærbar PC

Det første som sannsynligvis vil fange oppmerksomheten din på 15, 6-tommers Lenovo IdeaPad kan være prislappen, som er under $ 300 og er et budsjettvennlig produkt som er ideelt for studenter. Den bærbare datamaskinen har en anstendig 15, 6-tommers skjerm med en oppløsning på 1366 x 768. Under den slanke, robuste kroppen, drives den av en AMD A6 7310-prosessor klokket til 2, 0 GHz, og den grafiske troskapen er levert av AMD Radeon R4. Enheten reagerer med 4 GB RAM og en 500 GB harddisk for lagringskrav. Den bærbare datamaskinen fra Lenovo har alle viktige porter inkludert HDMI, USB og har en DVD-RW. Den kjører på Windows 10 OS ut av esken. IdeaPad har et 3-cellers Li-ion-batteri og veier 4, 85 pund, med et allsidig 180-graders hengsel.

Se det på Amazon

Stilig bærbar PC med overflateinspirert hengsel

HP 2019 15, 6-tommers AMD Business Flagship bærbar PC

Den bærbare bærbare HP 2019-bærbare datamaskinen vil enkelt imponere deg ved første blikk, da den har en ren, hvit finish kombinert med et Apple-inspirert eksternt utseende. HPs sølvlogo på toppen av den bærbare datamaskinen kombinert med fargevalget gjør at den ser mer ut som en Mac, og den låner også hengsledesignet fra Microsoft Surface. Den bærbare datamaskinen har en 15, 6-tommers skjerm, med en oppløsning på 720p og rettferdiggjør prislappen med en AMD A12 9720-prosessor. Enheten har 12 GB RAM med 1 TB harddisk og bruker AMD Radeon R7-grafikk for spill-, video- og musikkredigering. HP bærbare datamaskin har en CD, DVD-brenner med ethernet, HDMI og USB-porter sammen med en SD-kortleser. Den kjører på et 2800 mAh batteri og veier 4, 73 pund. Tastaturet har en numerisk pute i full størrelse, noe som gjør det enkelt å jobbe på excelark mens du er på farten.

Se det på Amazon

Premium flagship bærbar PC med DVD-stasjon og Full HD berøringsskjerm

2019 HP Envy 17, 3-tommers Full HD-bærbar datamaskin

Mens mange av produktene som er omtalt her er budsjettvennlige og faller under $ 500-kategorien, er HP Envy 17, 3-tommers bærbar datamaskin en virkelig premium flaggskipmodell i alle aspekter. Å ha en DVD-skribent er ditt fremste krav som løses sømløst, men det er mer fantastiske funksjoner, inkludert; en usedvanlig stor full HD 1080p-skjerm, B&O-lyd, og den har til og med et bakgrunnsbelyst tastatur for å bruke den bærbare datamaskinen i lys mørke forhold. Enheten drives av en Intel i7 7500U-prosessor med Nvidia 940MX med 8 GB RAM, 128 GB SSD og 1 TB HDD. Den bærbare datamaskinens spesifikasjoner er fullt tilpassbare, og den kjører på Windows 10-operativsystem ut av esken. Når du tilpasser produktet med økt RAM, lagring og SSD, vil det øke prislappen ytterligere. Du kan betrakte det som en investering, ettersom veldig få bærbare datamaskiner tilbyr en slik grad av tilpasning og har en stor skjerm, som den som finnes i denne HP Envy-modellen.

Se det på Amazon

Fargerik levende bærbar datamaskin i Dell Inspiron Series med en CD DVD-stasjon

2019 Dell Inspiron Business bærbar 15, 6-tommers skjerm

Dell Inspiron Business fra 2019 er en fargerik bærbar datamaskin som endelig bryter normene til sølv- eller svartfargede kontor-bærbare datamaskiner. Den er tilgjengelig i tre varianter inkludert lilla, blå og rød, og gir litt smak i det daglige arbeidet. Den bærbare datamaskinen har en 15, 6-tommers skjerm med en oppløsning på 1366 x 768 og drives av en AMD A9-9400-prosessor med Radeon R5-grafikk. Den er tilstrekkelig kraftig for en pris som er nær 400 dollar. Enheten har 8 GB RAM med 1 TB harddisk og kjører på Windows 10 operativsystem. Det er tilgjengelig for en rabattert pris på Amazon, og du bør kunne få en flott bærbar datamaskin som har en DVD-leser, en skribent uten å bryte banken; og støtter også MaxxAudio med Bluetooth-tilkobling, for å koble til hodetelefonene dine når det er nødvendig.

Se det på Amazon

En voluminøs bærbar PC fra Dell med kraftig Intel i7-prosessor og Full HD-skjerm

Dell Inspiron 15, 6-tommers FHD bærbar PC med i7-prosessor

Før du begynner å klage på hvor voluminøs og utdatert Dell Inspiron 15, 6-tommers modell ser ut, bør du sannsynligvis bruke den og se hvor effektiv den er. Den bærbare datamaskinen er imponerende på en rekke områder inkludert robust byggekvalitet, tåler bruk og har også god tykkelse for å støtte en full DVD-stasjon, inkludert en skribent. Dell Inspiron-produktets Intel-utvalg drives av i7-prosessoren, 7500U med AMD Radeon R7 M445-grafikk. Den har 16 GB RAM og 1 TB lagringsplass for ditt daglige kontorbehov. Displayet har en maksimal oppløsning på 1920 x 1080, noe som gjør det flott å surfe på nettet; se filmer og jobb med Excel-filer med god skjerm. Den bærbare datamaskinen kjører på Windows 10 og har et par grunnleggende porter som gjør det enklere å koble til internett eller bruke eksterne enheter.

Se det på Amazon

Et Lenovo-produkt med utmerket tastatur og styreflate kvalitet

Lenovo ThinkPad E570 15, 6-tommers bærbar PC

Lenovo ThinkPad E570 skriker førsteklasses finish og bygger kvalitet rettet mot forretningsbrukere. Rett fra prislappen til funksjonene som er gitt i den, er den bærbare datamaskinen definitivt en klasse bortsett fra budsjettmodeller. E570 har en 15, 6-tommers skjerm med en oppløsning på 720p og kjøres på Intel i5 7200U prosessor klokket til 3, 1 GHz. Den har 8 GB RAM og 256 GB SSD skal holde Windows 10-operativsystemet responsivt til enhver tid. Lenovo ThinkPad har Intel HD Graphics 620 og er integrert med en DVD RW for platene dine. Fronten har et 720p webkamera med flere USB- og HDMI-porter. Den har også Wi-Fi AC for den raskeste trådløse tilkoblingen, men er litt tung til 5, 07 pund.

Se det på Amazon

Kraftig bærbar datamaskin med DVD RW og slank design

Dell Inspiron 15 5000 bærbar PC

Dell Inspiron 15 5000 er en bærbar datamaskin som er slank, enkel å ha med og har en profesjonell design som vil tilfredsstille de fleste kjøpere. Spesifikasjonene rettferdiggjør prislappen ettersom den bærbare datamaskinen har en anstendig 15, 6-tommers skjerm med en oppløsning på 1080p, og den har til og med en berøringsskjerm som gjør Windows 10-operativsystemet mer intuitivt å bruke. Enheten drives av den nyeste åttende Gen Intel Quad Core i5 8250U klokket opp til 3, 4 GHz og er sammenkoblet med 8 GB RAM og 1 TB harddiskplass. Den har en DVD RW, Bluetooth 4.2-tilkobling og bruker Wi-Fi AC for raskere trådløs tilkobling. Inspiron 15 5000 bruker Intel Graphics 620 og er ikke ment for redigering eller spill i media, men vil tilby et 720p HD-webkamera, SD-kortleser og langvarig batterilevetid for forretningsbruk.

Se det på Amazon

Den beste bærbare datamaskinen til noensinne med DVD RW og et Nvidia 1050Ti grafikkort

Asus 17, 3-tommers FHD Gaming bærbar PC

Hvis du virkelig elsker spill og vil ha et fantastisk produkt uten å bryte banken, merker Asus 17, 3-tommers modell alle de rette boksene og blir ikke overraskende kvitt DVD RW. Tross alt trenger en god spill-bærbar PC alltid tykkelse for god luftventilasjon, og den ekstra plassen er strålende plassert for å ha mange porter og et kraftig grafikkort. Asus bærbare datamaskin har en stor 17, 3-tommers 1080p skjerm og drives av Intel i7 7700HQ-prosessor. Brikkesettet er sammenkoblet med Nvidias 1050Ti grafikkort, 8 GB RAM og 1 TB harddiskplass. Det bakgrunnsbelyste tastaturet favoriserer spill i mørket, det har også USB Type C-port og flere andre porter for enkel tilkobling. Hvis du elsker FPS- og MOBA-spill i tillegg til å investere i fysiske plater, vil DVD RW komme godt med.

Se det på Amazon

Super dyre bærbar PC med en strålende 4K skjerm og premium finish

HP Envy 17t 17, 3-tommers 4K skjerm bærbar PC

Gaming bærbare datamaskiner kan gå langt over $ 2000 i de fleste tilfeller, men bærbare datamaskiner er vanligvis under tusen dollar. HP Envy 17t tør å bryte normene ved å gi en strålende 4K-skjerm på en bærbar PC og en imponerende finish som konkurrerer med MacBook Pro-modellene. Til tross for alle oppgraderingene har de opprettholdt det gamle skolekonseptet med å bruke en DVD RW som du enkelt kan bruke til å lese data og til og med gjøre bruk av gamle filmer som ligger i AV-samlingen din. Envy 17t har en stor 17, 3-tommers 4K-skjerm drevet av åttende gen Intel i7 8550U-prosessor klokket opp til 4 GHz. Det er sammenkoblet med 16 GB RAM, 1 TB HDD og MX150 Nvidia-grafikkort. Ytelsen til grafikkortet kan rett og slett ikke rettferdiggjøre 4K-skjermen, men dette var aldri ment som et spillapparat, og det burde ikke være noe problem for kontorbruk. Den bærbare datamaskinen har et tastatur i full størrelse, USB C-port, Wi-Fi AC og kjøres på operativsystemet Windows 10.

Se det på Amazon

Stor spill-bærbar PC med CD-stasjon, Steelseries tastatur og et stort 120Hz display

MSI GE72VR Apache 17, 3-tommers gaming bærbar PC

MSI har en enorm samling av spill-bærbare datamaskiner, og Apache-serien har alltid gitt den beste verdien for pengene mot ytelse. MSI Apache GE72VR rettferdiggjør kravet igjen med en stor 17, 3-tommers 1080p-skjerm som har en 120Hz oppdateringsfrekvens for den overveldende spillopplevelsen. Den bærbare datamaskinen drives av Intel i7 7700HQ-prosessor klokket til 3, 8 GHz med 16 GB RAM og 512 GB SSD. Harddisken på 1 TB er rikelig til å lagre alle spillene dine, og den bruker det nyeste Nvidia GTX 1060 grafikkortet som enkelt kan håndtere de fleste AAA-titler i HD-oppløsning i mellomstore til høye grafiske innstillinger. DVD-stasjonen lar deg kjøpe fysiske kopier av spill til billige priser, og den har også en Steelseries designet et bakgrunnsbelyst tastatur som henter tastetrykk nøyaktig under intense spilløkter.

Se det på Amazon

Billig bærbar datamaskin med berøringsskjermfunksjon og DVD Writer

Asus 15, 6-tommers HD berøringsskjerm-bærbar PC

Asus 15, 6-tommers bærbar PC er en ganske ny modell som selger for en rimelig prisklasse på $ 400, men det har vært noen kompromisser i den. Den bærbare datamaskinen har en fin 15, 6-tommers skjerm med en oppløsning på 1366 x 768, mens den kjører på en Intel-Celeron N3450-prosessor med inngangsnivå med 2, 2 GHz hastighet i turbomodus. Den er sammenkoblet med 8 GB RAM og 1 TB harddisk. DVD-skribenten sitter subtilt på den ene siden mens alle de andre portene inkludert Ethernet, HDMI, VGA, USB Type C, USB 2.0-porter er alle på motsatt side av den bærbare datamaskinen. Asus-produktet støtter Bluetooth, har en minnekortleser, men du kan ikke forvente at Wi-Fi AC er på det, og trådløs internetthastighet kan være litt lavere. Den har også berøringsskjermfunksjonalitet, noe som gjør det enkelt å få tilgang til Windows 10 OS uten å måtte stole på inndataenhetene hele tiden. Den bærbare datamaskinen veier cirka 4, 4 kg og gir god valuta for pengene.

Se det på Amazon

Gaming-bærbar PC med bedre varmespredning og en dedikert DVD RW

Asus FX-serien 15, 6-tommers bærbar datamaskin med høy ytelse

Bærbare datamaskiner fra Asus FX-serien har eksistert i noen tid nå, og den siste versjonen av produktet har fått en betydelig oppgradering når det gjelder maskinvarespesifikasjoner. Den 15, 6-tommers skjermen har en oppløsning på 1080p, slik at du kan glede deg over spill med den beste visuelle troskap som drives av NVidia GTX 1050. En Ti-versjon kan ha gitt flere bildefrekvenser, men med $ 1000-merket er dette godt nok, og det har også kjører på Intel i7 7700HQ-prosessor for å kompensere eventuelle flaskehalser fra GPU. Den bærbare datamaskinen har 16 GB RAM med 256 M.2 SSD og 1 TB harddisk for å installere spilltitlene. Tykkelsen på designen gjør at de kan innlemme en DVD RW og sikrer også at varmen blir spredt på riktig måte og øker levetiden til Asus bærbare datamaskin.

Se det på Amazon

Multi-purpose Gaming bærbar PC med AMD-grafikk og CD-plate

Lenovo 15, 6-tommers bærbar PC med AMD Radeon Graphics

Ved første blikk kan denne Lenovo lure de fleste kjøpere og til og med spillere fordi du knapt kan gjette at den inneholder en faktisk grafikkbrikke fra AMD og kraftige spesifikasjoner for å prøve de fleste flerspillerspill. Den bærbare datamaskinen har en 15, 6-tommers skjerm som har en oppløsning på 1366 x 768 piksler. Den drives av AMD A12 9720p firkjerne-prosessor, sammenkoblet med AMD Radeon-grafikk ombord, har 8 GB RAM og 1 TB harddisklager for å holde alle spillene dine intakte. Den bærbare datamaskinen har alle de grunnleggende portene, inkludert Ethernet, minnekortleser, USB 3.0, USB Type C, SD-kortleser og-Fi AC, slik at du kan spille spill trådløst i raskest mulig hastighet. Lenovo bærbare datamaskin kjører på Windows 10 ut av esken og inneholder en dedikert DVD-stasjon for bruk av dine fysiske mediekopier. PC-spill blir fortsatt solgt på plater og er noen ganger billigere under et salg som du kan benytte deg av når du kjøper en bærbar PC med denne funksjonen.

Se det på Amazon

En bærbar datamaskin som fusjonerer forretning og spill med en DVD RW

Dell Inspiron 17, 3-tommers bærbar IPS-panel med AMD-grafikk

Dell Inspiron bør være en hard selger for forretningsfolk fordi skjermen er ganske stor, men for spillere som liker en mer subtil tilnærming til designet, er dette en perfekt bærbar PC. Hvis du er en kontorist og liker en bærbar PC uten fargerike RGB-lys, er denne modellen med en stor 17, 3-tommers 1080p IPS-skjerm et godt valg. Dell-bærbare datamaskiner er imidlertid litt dyre til over $ 1000, men gir utmerket byggekvalitet og spesifikasjoner. Den bærbare datamaskinen drives av en Intel i7-prosessor, 8550U med 32 GB RAM og 1 TB harddisklagring. DVD, CD-brenner er en ekstra fordel å overføre filer eller bruke gamle plater du allerede har kjøpt. Den har også en Ethernet-port, HDMI, USB Type C, og spillbehovene dine blir ivaretatt av AMD Radeon 530 grafikkbrikke. Den bærbare datamaskinen bruker bakgrunnsbelyst tastatur, men har et rent forretningslignende design som gjør det brukbart i alle scenarier.

Se det på Amazon

Andre bærbare datamaskiner som er verdt å kjøpe

Beste bærbare datamaskin med DVD-stasjon som har en lengre batterilevetid

Acer Aspire E 15 bærbar PC

Dette er en av de beste bærbare datamaskiner med DVD-stasjon som må inkluderes i listen som inneholder 8X DVD-Super flerlags dobbeltlagers stasjon. Denne bærbare datamaskinen er best for spillformål som pakker NVIDIA GeForce 940MX grafikkort med 2 GB DDR5 VRAM for jevn spilling. Andre funksjoner inkluderer Intel Core i5 6200U-prosessor klokket til 2, 8 GHz, en stor 15, 6 tommers full HD-skjerm som er perfekt for spill og se på film, 8 GB RAM, 256 GB SSD-lagring etc. for høy ytelse. Det bakgrunnsbelyste tastaturet gjør det også enkelt å skrive. Med alle disse, sikrer den lengre batterilevetiden din bærbare datamaskin kan være i live i 12 timer på grunn av det 6-cellers Li-Ion-batteriet med høy kapasitet.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin med optisk stasjon fra HP

HP Notatbok 15-ay011nr

Dette er en annen beste bærbar datamaskin med en optisk stasjon fra HP som leveres fullpakket med super-multi DVD sammen med den skrivende optiske stasjonen. Denne har også en 15, 6-tommers full HD-skjerm med anti-blending-egenskapene og WLED-bakgrunnsbelyst. Inni i pakken pakker Intel Core i5 6200U-prosessor sammen med 8 GB RAM. 1TB-harddisken på 5400 o / min sørger for at du knapt går tom for minne. Den kjører på Windows 10, slik at du også kan glede deg over de nyeste funksjonene.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin med CD DVD-stasjon under $ 400 dollar

Asus 15, 6 tommers X540LA-SI30205P bærbar PC

Denne bærbare datamaskinen er bare perfekt hvis du er ute etter en med CD- og DVD-stasjon. ASUS har brakt denne bærbare datamaskinen med 15, 6-tommers full HD-skjerm, 5th Generation Intel Core i3 5020U-prosessor, 4 GB minne og 1 TB harddisk. Med alle disse er hovedtingen du leter etter inkludering av super-multi CD DVD-brenner. Du vil også få andre viktige funksjoner som webkamera, USB 2.0 Bluetooth-adapter osv. Alt som starter med å se på film, spille spill osv. Er morsomt på denne bærbare datamaskinen, så det kan uten tvil være et av de store valgene for en bærbar datamaskin med CD Kjøre.

Se det på Amazon

En av de beste bærbare datamaskiner med CD DVD-stasjon med fantastisk lydkvalitet

Lenovo IdeaPad 300 bærbar PC

Lenovo IdeaPad 300 er et annet flott tillegg til listen du vil få innenfor budsjettet. Lenovo er uten tvil et stort navn i markedet for bærbare datamaskiner, og Lenovo IdeaPad 300 vil hjelpe deg med å utføre alle oppgavene dine med letthet på grunn av den høypresterende prosessoren. Den sjette generasjonen Intel Core i5-prosessor, 8 GB RAM, 1 TB harddisk, siste Windows 10-operativsystem og dessuten den viktige funksjonen DVD Les skrivestasjon er der for å sikre god ytelse. En annen funksjon som gjør den så flott, er tillegg av Dolby-høyttaler som kan gi større, høyere og selvfølgelig bedre lyd.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin med CD-stasjon som har utmerket tastatur

Asus F555LA-AB31 bærbar PC

En bærbar PC til fra ASUS som leveres fullpakket med dobbeltlags lese-skrive-DVD, så hvis du er spesielt ute etter ASUS-merke, har du få muligheter å velge mellom. Denne bærbare datamaskinen er fullpakket med funksjoner som 15, 6-tommers full HD-skjerm som er svært skarp og gir nok klarhet, 5th Generation Intel cCorei3 5010U prosessor, 4 GB RAM, 500 GB 5400 rpm harddisk osv. Tastaturet til denne bærbare datamaskinen er spesielt designet for enkel og behagelig å skrive. Det er ergonomisk designet innpakket med IceCool Technology for å opprettholde en perfekt temperatur.

Se det på Amazon

En av de beste bærbare datamaskinene med CD DVD-stasjon Flott for spill

MSI GE62 Apache Pro-004 bærbar PC

Denne bærbare datamaskinen er litt dyr, da den spesielt er en bærbar PC som er pakket med avanserte funksjoner og spesifikasjoner. Så hvis budsjettet ditt er rundt $ 1000, vil dette være et godt valg å se etter. Funksjonene inkluderer Intel Core i7-6700HQ Quad Core-prosessor, 16 GB RAM, 1 TB harddisk med 7200 o / min, Super Multi DVD optisk stasjon, Windows 10 OS, og for spill har den pakket 2 GB NVIDIA Geforce GTX960M grafikkort. Denne bærbare datamaskinen har også en 15, 6-tommers skjerm som er flott for å se på filmer og spille spill. Den sanne fargeteknologien og Anti-ghost-nøkkelen er også spesielle funksjoner.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin med DVD-stasjon pakket med en utmerket berøringsskjerm

Dell Inspiron i5558-2859BLK bærbar datamaskin med berøringsskjerm

Denne Dell bærbare datamaskinen har DVD-stasjon for skuff, lese- og skrive-CD-DVD for bruk av CD og DVD. Displayet er 15, 6-tommers HD med 1366 x 768 piksler med LED-opplyst Truelife-berøringsskjerm. Så hvis du leter etter den bærbare datamaskin med berøringsskjerm, kan dette være det beste alternativet å gå etter. Inni i pakken pakker Intel core i3 5015U dual-core prosessor, 8 GB RAM, 1 TB HDD-lagring, så det er nok minne som ikke krever at du trenger å bekymre deg for minneplass. Det kjøres på Windows 10 operativsystem slik at du kan glede deg over alle de nyeste funksjonene.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin med DVD-stasjon fra HP

HP Pavilion 15 flaggskip bærbar PC

2016 nyeste HP Pavilion 15 er en annen flott bærbar PC med CD / DVD-stasjon som har avanserte funksjoner og spesifikasjoner for å tilby ytelsen av høy kvalitet. Den siste Intel Core i7-6700HQ Skylake-prosessoren er ansvarlig for å tilby så rask ytelse opp til 3, 5 GHz. Dessuten laster skuffen DVD-stasjon, 8 GB RAM, 1 TB harddisk, 15, 6-tommers Full HD IPS-berøringsskjerm blant andre viktige funksjoner å nevne. Den har støtte for høy tilkobling så vel som Bluetooth, 11AC WiFi, Gigabit 802, 1G LAN Ethernet osv. Dette er uten tvil noe av det beste å velge hvis du er ute etter noe virkelig flott.

Se det på Amazon

Konklusjon

Hvis du leter etter en av de beste bærbare datamaskiner med CD DVD-stasjon, kan du ikke gå galt med noen av bærbare datamaskiner som er oppført her. En bærbar datamaskin med et optisk stasjonsalternativ er ikke så populært som det var, men likevel er det nok av modeller som kommer i forskjellige prisklasser for å sikre at alle har råd til en. Bærbare datamaskiner nevnt her går fra $ 400 til $ 1000, slik at du kan velge den som passer dine behov og budsjett best.