Samsung Gear S4 - Utgivelsesdato, spesifikasjoner, priser og siste nytt

Nylig oppdatert: En pålitelig lekke som går av monikeren “Ice Universe”, lekket nylig litt informasjon angående batterikapasiteten til Samsung Gear S4.

Helt siden verden ble kjent med Samsung Gear S4, har alle ventet med agn på å finne ut hva det vil gi for slitasjeindustrien. Mange forventet at selskapet skulle introdusere sitt nye produkt på IFAs årlige forbrukerelektronikk-show som ble holdt i Tyskland i fjor, men S4 ble ikke nevnt i presentasjonen i det hele tatt. Per nå blir det lagt ut mange rykter på nettet noen få dager, og det er lett å gå seg vill i den store tidevannet av det ukjente.

Fra nå av er det umulig å vite nøyaktig alle detaljene rundt dette etterlengtede produktet, men vi kan sile gjennom den enorme mengden rykter og lekkasjer for å få et tydeligere bilde av hva som skal komme. Hold øye med denne plassen for de siste oppdateringene, kunngjøringene, lekkasjene og ryktene.

Hva vi vet så langt om Samsung Gear S4

  • Samsung kunngjør Samsung Gear S3 på IFA i august 2016
  • Spekulasjoner om kunngjøringen om Samsung Gear S4 smartwatch starter tidlig i 2017.
  • På IFA i august 2017 kunngjør Samsung Gear Sport smartklokke skuffende spekulanter.
  • Informasjon om Samsung som jobber med Gear S4 er utgitt fra SamMobile .
  • Varemerkeapplikasjoner angående navnebytte starter spekulasjoner om at S4 kan bli kalt "Galaxy Watch".
  • En rekke forskjellige patenter gir innsikt i hva Samsung kan planlegge for sine kommende produkter.
  • En lekkasje på Twitter hevder at nye Gear-klokker har Wear OS og ikke Tizen (senere debunked).
  • Velkjent lekker, "Ice Universe" hevder at S4 vil ha et større batteri enn S3.
  • Sammobile kom ut med eksklusiv informasjon angående et gullfargealternativ for den kommende S4.

Samsung Gear S4 Siste rykter og lekkasjer

Juni 2018

En pålitelig lekke som går av monikeren “Ice Universe”, lekket nylig litt informasjon angående batterikapasiteten til Gear S4. I følge hans innlegg på Weibo har S4 sannsynligvis et 470mAh batteri som er vesentlig større enn det 380mAh batteriet vi fikk i S3.

Sammobile kom også ut med eksklusiv informasjon angående et gullfargealternativ for en av variantene for S4. De fikk bekreftelse på at Gear S4 kommer i tre fargevarianter, nemlig sølv, gull og svart. Gull-alternativet vil imidlertid bare være tilgjengelig for en av de to S4-variantene.

Mai 2018

Et Twitter-innlegg av den berømte lekkasjen Evan Blass hevder å ha sett ansatte hos Samsung bruke Gearklokker med Wear OS i stedet for Tizen. Den siste oppdateringen til dette innlegget bekreftet at disse klokkene bare var en engang laget av Google for salgsfremmende formål.

For noen uker siden sendte Samsung inn varemerkesøknader for “Galaxy Watch”, noe som førte til at mange spekulerte i at Gear S4 kunne gå gjennom en merkevarebytte. Andre mener imidlertid at dette nye bildet er det fra en annen smartur som heter 'Galaxy Watch'. Per nå kan vi ikke gi noen konkret informasjon om denne saken fordi vi vet altfor mindre til å komme til noen konklusjon.

Funksjoner på Samsung Gear S4

Offisiell informasjon om Gear S4 er ikke utgitt ennå; Ved å følge de forskjellige patentene det søkes om, kan vi imidlertid få et svakt bilde av hva Samsung har planlagt eller i det minste retningen de planlegger å gå i. I følge det vi har hørt så langt, ser det ut til at Samsung lager funksjoner først og fremst på Internett-tilkobling, helse, fitness og søvnsporing. Et patent viste også skjermer på stroppen, slik at du kan se og velge forskjellige ikoner rett fra stroppen din i stedet for den lille skjermen på klokkens ansikt.

Blodtrykksmåler :

Et av patentene inngitt av Samsung viser deres interesse for å utvikle en nøyaktig målingsteknologi for blodtrykk for et fremtidig produkt. Produktet i patentet er betegnet som "Gear X", men det virker sannsynlig at det kan være S4 ettersom selskapet allerede hadde kunngjort sin interesse for å fokusere på helseaspekter som et hovedtrekk i S4.

Søvnsporing:

Dette er en annen funksjon som hevdes å være i den kommende S4. Mens teknologien allerede er til stede, planlegger Samsung å gå mer inngående i denne funksjonen i henhold til rapporter på nettet.

Internett-tilkobling :

Den samme rapporten nevnt ovenfor har også kommet med informasjon om Samsungs planer om å tilby en LTE-variant i deres fremtidige bærbare produkter. Per nå ryktes det at Verizon, AT&T og T-Mobile er transportører for S4.

Kjære gamle Bixby :

Bixby som Samsungs offisielle digitale stemmeassistent kan gjøre opptreden i S4. Det spekuleres i at den vil erstatte S Voice i den kommende smartwatch. Selv om Bixby ikke klarte det på fjorårets linje med smartur, er det virkelig ingen grunn til at det også blir utelatt i år. Med Bixby kan Samsung enkelt forene alle de smarte enhetene sine under en enkelt tale-teknologi.

Trådløs lading :

I et av patentene som er innlevert av Samsung, kan vi se en smarttelefonveske for trådløs lading som kan brukes til å lade smartklokker. En belastning som smartwatches har, er at de må belastes nå og da. Mange ganger ender du opp med å ha en død smartklokke på håndleddene hvis du glemte å lade den annenhver dag.

Samsung Gear s4 Design

Utformingen av Gear S4 er absolutt en av de mest rykte aspektene ved dette produktet. Ulike kilder har kommet ut med forskjellige rykter om den generelle utformingen av S4. Et slikt lekket rykte sier at Samsung planlegger å gi ut to forskjellige størrelser for klokken. Når det gjelder produktets fysiske spesifikasjoner, gjetter vi en 1, 3-tommers skjerm som ligner på de andre klokkene. Det som virkelig er interessant, er de forskjellige patentene Samsung har søkt på så langt. Her er noen av dem.

Fleksibel skjerm :

Et av patentene som ble brukt i fjor av Samsung, peker på en mulig retning de kanskje vurderer for Gear S4. Bildet i patentet viser et fleksibelt display fast på kanten av skiven. Dette vil hjelpe brukerne med å enkelt få tilgang til snarveiene med et enkelt klikk og fjerne behovet for å gå gjennom flere menyer for å komme dit du vil.

Batteri stropp:

Dette er et flott konsept å integrere i en smartwatch. Det meste av tiden smarte klokker ender opp med å bli ganske klumpete fra alle de forskjellige funksjonene som er integrert i det. Et patent beskriver glimrende en måte å gjøre smarturet lettere og tynnere ved å ha batteriet i stroppen i stedet for skiven. Hvis det oppnås, vil det ikke bare gjøre klokken mer behagelig å ha på, men også frigjøre plass til å bruke en annen funksjon eller teknologi.

Optisk zoomring :

Dette patentet viser et utstående zoomobjektiv plassert i midten av skiven som kan være et flott verktøy for å klikke på fotografier mens du er på farten. Per nå er det litt langsiktig med tanke på praktisk og teknologisk lurt, men hvis Samsung klarer å implementere dette i S4, ville det skapt en enorm ruckus i smart slitemarkedet.

Displayet på stroppen :

Et av patentene utstedt av Samsung viser skjermen integrert i selve stroppen. Det ville være ganske fantastisk å ha batteriet i den ene stroppen og en skjerm på den andre. Patentet snakker også om å gi brukeren muligheten til å tilpasse snarveiene på stroppen slik at de kan velge hvilke apper de skal ha rett foran seg.

Det er imidlertid veldig viktig å oppgi at ikke alle patenter faktisk kommer til det endelige produktet. Vanligvis søker selskaper flere hundre patenter før de arbeider med et produkt, og bare en håndfull av dem klarer det til slutt. Hvis Samsung klarer å få i det minste noe av den ønskede teknologien som er blitt nevnt i sine patenter, ser vi kanskje på en absolutt spillskifter i S4.

Samsung Gear S4 spesifikasjoner

Ingen offisiell informasjon er så langt gitt om spesifikasjonene til Samsung Gear S4. Det er sannsynlig at S4 ikke vil bruke Qualcomm-prosessoren, siden den siste allerede var ganske utdatert da den ble utgitt. I 2016 kom imidlertid Samsung med sitt eget brikkesett, Exynos 7 Dial 7270 som hadde mer prosessorkraft enn Snapdragon wear 2100 og var langt mer effektiv enn sistnevnte. Det som gjorde det bedre var det faktum at det også var mindre i størrelse slik at smarturet kunne spare mer dyrebar plass. Det er imidlertid fullt mulig at Samsung kan komme med en helt ny chip for S4.

Utgivelsesdato for Gear S4

Det er foreløpig ikke mottatt noen offisiell informasjon om utgivelsesdatoen for Samsung Gear S4. S2 ble utgitt i august 2015, S3 i august 2016, men S4 ble ikke en gang nevnt på IFA-presentasjonen i 2017. Årsaken til dette kan være at Samsung trengte litt mer tid til teknologiene deres kommer opp dit de trenger det skal være. Noen av ideene som antydes i deres patenter høres utrolig ut. Selv om alle forventninger til en utgivelse i 2017 ble knust, er det en veldig god mulighet for at vi kanskje hører noen offisielle nyheter om det i august 2018 på IFA.

Hvilken pris vil Samsung Gear S4 gå for?

Prisingen av dette produktet er et annet blankt område, da ingen offisiell informasjon eller lekkasjer har antydet kostnadene. Imidlertid vil det være rimelig å anta at Samsung vil prissette S4 et sted i nærheten av $ 350-400. Hvis ryktene skal være sanne at de planlegger å gi ut to forskjellige størrelser for smarturet, kan den mindre koste litt mindre. Det er veldig mulig at Samsung kan gi ut en smart endeklokke også. På dette tidspunktet er nesten alt spekulasjoner.

Vi vil oppdatere denne siden etter hvert som det kommer opp flere nyheter og rykter. Følg oss for å se alle de siste nyhetene og lekkasjene for Samsung Gear S4 (eller skal vi si Galaxy Watch foreløpig?).