iPhone 2018 og iPhone 9: Utgivelsesdato, spesifikasjoner, funksjoner, rykter og nyheter

Apple lanserer tre nye telefoner i september, men en av dem kan være en billigere variant. Det vil trolig bli kalt iPhone 9, og prisen vil være nærmere prisen på iPhone 8, i stedet for for iPhone X. I fjor var det mye forskjell mellom de tre tilbudene. Vi hadde iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. I tillegg har Apple også planer for iPhone SE-oppfølgingen i 2018, ettersom den ikke har hatt noen større oppdatering etter at den ble utgitt i 2014.

Tre varianter

Det ryktes at Apple vil lansere en av telefonene som en etterfølger til iPhone X i fjor. Dette vil være flaggskipstelefonen med OLED-skjerm og en stor 6, 5 tommer skjerm, kalt iPhone XS Plus med et dobbelt bakkamera og støtter trådløs lading. Den andre vil være en mindre skjerm, også OLED, på 5, 8 tommer, kalt iPhone XS og sportslig med et dobbelt bakkamera. Imidlertid er det den tredje varianten med en LCD-skjerm på 6, 1 tommer som blir kalt som iPhone 9, og den vil ha et enkelt kamera bak. Alle de tre iPhonene kommer med glassbakker, ifølge lekkede bilder.

Designene

Den fremste 6, 5 tommer OLED iPhone 2018, kalt iPhone XS Plus eller XL Plus, vil se ut som den overordnede versjonen av den nåværende iPhone X. Den 6, 1 tommer LCD-iPhone, kalt iPhone 9, kommer med et enkelt objektivkamera og tykkere rokker . Rammene på iPhone 9 må være tykkere, ettersom Apple ikke kan bruke teknologien som brukes til OLED-paneler i tilfelle et LCD-panel.

I følge Kuo i Mac Rumours vil iPhone 9, 1 tommer komme i aluminiumslegeme og ikke glass. Den vil heller ikke ha 3D Touch-funksjonen. Leaker Ice Universe har tweetet et bilde av skjermbeskyttere for den nye serien av iPhones 2018, der iPhone 9 eller 6, 1-tommers enheten har en bredere kant.

Den herdede filmen til de tre iPhone 2018, vi fant ut at den 6, 1-tommers iPhone bruker en LCD-skjerm, grensen er bredere, og den 5, 8 og 6, 5-tommers iPhone er en OLED-skjerm med en smalere kant. pic.twitter.com/7MtzH7KrDT

- Ice univers (@UniverseIce) 17. juli 2018

iPhone 9 - Et rimelig alternativ

De som leter etter et rimeligere alternativ kan synes det er mulig å kjøpe iPhone 9 som vil bli utgitt i september 2018. Samtalene er rundt en superstor iPhone som heter iPhone XL eller 11; et billigere inngangsnivå som er kalt som iPhone 9, og et annet kalt som 11 Plus eller X Plus. Den superstore ene vil ha en skjerm på 6, 5 tommer, mens den andre kommer med en 5, 8 tommer skjerm.

Utgivelsesdato for iPhone 2018

I fjor ble iPhonene introdusert 15. september og startet med salg fra 22. desember. Hvis tidligere utgivelser er noe å gå etter, er det sannsynlig at i september vil Apple slippe alle disse tre iPhone-variantene for 2018.

Siste rykter på iPhone 9

Det er mange rykter som tyder på at den kommende rimelige varianten for dette året; La oss kalle det iPhone 9 for nå, kommer med en tykkere skjerm surround, sammenlignet med iPhone X1. Det forventes også at det vil komme noen nye fargevarianter for iPhone 9. Noen analytikere som Ming Chi Kuo hevder at LCD iPhone 9 vil komme i følgende farger: gull; grå; hvit; blå; rød; oransje. Macotakara hevder imidlertid at den vil komme i hvitt; svart; blitz gul; elektrisk blå; taupe; knalloransje. Når det gjelder de to andre telefonene, iPhone 11 og iPhone 11 Plus, vil de bare være tilgjengelige i gull; grå; sølvfarger.

iPhone 9 / iPhone 8S

Funksjonene til den kommende iPhone 9 vil trolig være en blanding av iPhone 8 sammen med iPhone X. Det er også en grunn til at Apple vil prøve å tilby en iPhone i et rimelig utvalg, spesielt hvis det ikke er noen iPhone SE2 i år. IPhone 9 vil da tilby et godt inngangspunkt for Apple.

Inngangsnivå tilbud

IPhone 9, som er tilbudet på startnivå for 2018, kommer med en LCD-skjerm på 6, 1 tommer og vil ha plass på toppen for Face ID. I følge bilder fra Slashleaks er iPhone 9 sett å ha en større kamerasensor og en dobbel LED-blits som er blitt omplassert. Bilder viser også at iPhone 9 kommer med ett bakkamera, mens iPhone 11 og Plus-modellene, de dyrere, kommer med doble kamerafunksjoner, likt iPhone X.

Nedre endespesifikasjoner for iPhone 9

IPhone 9 ser veldig lik ut på iPhone X, men kommer med et enkelt objektivkamera. Spesifikasjonene vil også være lavere, sammenlignet med de to andre modellene. I følge Kuo vil den 6, 1 tommers LCD-modellen, kalt iPhone 9, også ha en mindre skjermoppløsning på 320 eller 330 ppi, mens de to andre modellene kan ha en høyere skjermtetthet på 458 ppi. RAM-en på iPhone 9 kan også være mindre på 3 GB, mens de to andre modellene kan komme med en høyere RAM på 4 GB. Skjema viser at dimensjonene til iPhone 9 er 147, 12 mm x 71, 52 mm.

I tillegg ryktes det også at iPhone 9 ikke vil ha 3D touch-funksjonen. Alle telefoner etter iPhone SE har kommet med 3D Touch-funksjonen. Når det gjelder programvaren, vil alle tilbudene for 2018 kjøres på iOS 12 utenfor boksen.

Design Rumours

Det ryktes at iPhone 9 kommer med metallrygg. Apple har allerede byttet til glassbakken for alle sine iPhone-modeller i fjor. Det er denne bryteren som gjør det mulig å lade telefonene trådløst. Imidlertid, hvis iPhone 9-designen kommer med metallryggen og ikke glasset, betyr det at trådløs ladefunksjon heller ikke vil være tilgjengelig for iPhone 9.

Dessuten vil alle iPhone 2018-modellene ha en skjerm med hakk. Den 6, 1 tommers iPhone 9 vil ha et Full Active-skjerm, og dette blir levert av Japan Display. IPhone 9 vil ha en teknologi som ligner på MLCD + -skjermen sett på LG G7. Den vil bli drevet av A12-brikken, og de to andre variantene i lineupen for 2018, iPhone XL og XL Plus.

iPhone 9 eller iPhone 8S

Det er også mulig at innfarts iPhone for 2018 kanskje ikke kalles iPhone 9. Det er rykter om at Apple vil legge til en S i lineupen, med premium-tilbudet som blir navngitt som iPhone XS Plus og iPhone XS, mens telefonen på startnivå vil bli kalt iPhone 8S. Det er tross alt ment å være etterfølgeren til iPhone 8.

To simkort

Det ryktes også at inngangsnivået iPhone 9 kommer med en dual-SIM-funksjon og bare vil være tilgjengelig i Kina. Foxconn-kilder rapporterer at 6, 1-tommers-modellen vil være den eneste som støtter dual SIM-funksjonalitet. Imidlertid vil iPhone 9 komme i to varianter, med et enkelt SIM, samt dobbelt SIM, som er tilgjengelig, eksklusivt for Kina. Dette er fordi folket i Kina er vant til å ha mer enn et enkelt mobilnummer og nesten 4 milliarder mennesker bruker doble SIM-kort.

Det er også referanser til en andre SIM-status eller et andre SIM-brett.

Intel for å erstatte Qualcomm

Finansdirektør i Qualcomm, George Davis, har også bekreftet at Apple vil bruke konkurrentens modemer. Dette betyr at Apple vil bruke Intels modemer. Det har vært mye spenning mellom Apple og Qualcomm den siste tiden, og det pågår en juridisk kamp. Da 4G ble rullet ut, begynte Apple å bruke modemer fra Qualcomm så vel som Intel. Qualcomm har imidlertid alltid hevdet at komponentene er raskere og mer overlegen enn Intel.

Hurtiglader

I et annet rykte hevdes det at Apple vil tilby hurtigladere for iPhone 9, samt alle de andre modellene fra 2018. Dette betyr at du kan lade telefonene raskt. Det er imidlertid mulig at hurtigladeren bare vil være tilgjengelig for de dyrere premiummodellene, iPhone XL og XL Plus, og ikke for iPhone 9-inngangsnivå 2018-telefonen.

Prisforventninger

I følge Ming Chi Kuo, hvis iPhone 9 kommer med en 6, 1-tommers skjerm, vil den selge for rundt $ 600 til $ 700. Den neste varianten på 5, 8 tommer, som er etterfølgeren til iPhone X kalt iPhone XS eller XL, vil ha en pris på mellom $ 700 til $ 800. Når det gjelder iPhone XS Plus eller XL Plus på 6, 5 tommer, vil den bli priset til rundt 999 dollar.

IPhone 9 vil sikkert bli priset lavere enn den nåværende iPhone X. Kostnadene kan komme lenger ned hvis Apple ikke legger til 3, 5 mm hodetelefonkortet som en del av bunten. Dette betyr imidlertid at brukerne må kjøpe en hver for seg i tilfelle at de bruker vanlige kablede hodetelefoner med hodetelefonene.