Beste iPhone 7 armbånd i 2020: Amazing Asset for Fitness Freaks

Folk elsker å bruke iPhone; uansett hvor de er og hva de gjør. Og hvorfor skulle de gjøre det? iPhone fortjener å være ved din side for å utfylle alle aktiviteter; holder deg grundig underholdt (Sjekk ut iPhone 8 armbånd.)

Hvis du er en fitness-elsker og liker å trene veldig hardt for å forbli på ditt aller beste, vil du gjerne kjøpe et armbånd i ny alder for å livne opp treningen. Med den nyeste designen og den fantastiske funksjonaliteten, kan det hjelpe deg med å gjøre alt under treningen. La oss se på dem før vi tar tak i den mest passende til din helt nye iPhone 7.

Beste iPhone 7 armbind: Fantastisk eiendel for sportspersoner i 2019

#1. Stamme

Mens du trener, bør du være oppmerksom på treningen din og ikke iPhone 7. Stammen forstår dine krav, og derfor har den omhyggelig designet dette ekstra tykke armbåndet fra myk Lycra.

Tribe's armbåndveske tilbyr en perfekt håndfri løsning for din iPhone. Med sin værbestandige teknologi har Tribe laget et armbånd som beskytter din iPhone mot regn eller svette. Du kan fortsette treningen i regnet også.

USP: Sklisikker design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Tune Belt

Denne er designet for å være et fantastisk sportsarmbånd. Det myke materialet av høy kvalitet er pustende og gir den essensielle komforten for å bruke armbåndet under en intens trening. Krok- og sløyfematerialet strekker seg slik at du kan bevege deg fritt.

Den beskytter smarttelefonen din mot svette. Vindusdekselet beskytter ikke bare skjermen på enheten din fra bunnen av, men har også full berøringsskjermfunksjon.

USP: Svettefast

Sjekk ut på Amazon

# 3. Revere Sport

Revere Sport armbånd har en lett design. Leset med det vannavstøtende materialet og beskytter smarttelefonen din mot svette.

Den har den doble justerbare armstroppen for å holde borrelåsen tett og tillater ikke noe glidning. Takket være extender-stroppen, kan den passe 9-20 tommer armstørrelse. 3M reflektorlisten gir høy sikt for å sikre at joggeturen din fortsetter å være jevn seilende selv i lite opplyste områder om natten.

USP: Neoprenmateriale av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 4. DanForce

Jeg liker den stilige designen til DanForce armbånd. Den er laget av et utrolig mykt materiale som kan motstå svette. Du kan justere den komfortabelt etter armstørrelsen. Svettefast foring holder smarttelefonen tørr. Den klare fronten sikrer at du har uhindret tilgang til berøringsskjermen på enheten din.

I tillegg kan du velge DanForce i fire flotte farger: himmelblå, midnatt blå, USA-utgave og lilla. Det er ikke alt; dette armbåndet leveres med livstids produsentgaranti.

USP: Topp kvalitet polyamid lycra

Sjekk ut på Amazon

# 5. Stalion

Stalion armbånd har et elegant design. Ved å være veldig pustende lar den armen din strekke seg komfortabelt under trening.

Med tillatelse av premium neoprenmateriale; den er i stand til å holde svette unna enheten din. Den doble stroppposisjonen gjør at den enkelt passer 10-15 armstørrelser. Det er en nøkkelholder og en lomme for å holde kredittkortene dine trygt. Hva mer; Stalion er tilgjengelig i tre imponerende fargevarianter som jet black, cyan blue og fuchsia pink.

USP: Sportslig design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Gear Beast Premium Plus

“Gear Beast Premium Plus armbånd” er konstruert med det svettebestandige neoprenmaterialet. Den har elastisk armstropp i tillegg til en holdbar spenne som ikke klemmer for å sikre at den passer perfekt.

Dette armbåndet er bygget for å støtte armer med 8 til 20 tommer. Den fleksible stroppedesignen holder den på plass under din strenge trening. Premium Plus er lett og tilfører ikke mye bulk til iPhone-en din.

USP: Fullskjermfunksjonalitet

Sjekk ut på Amazon

# 7. Gear Beast (Designet for å passe til din iPhone med slanke etuier)

“Gear Beast Slim Case armbånd” kan enkelt passe til din iPhone selv med en tynn veske. Laget av det fineste svettebestandige neoprenmaterialet og er eksepsjonelt elastisk.

Den fleksible armstroppen kombinert med den langvarige ikke-klype spennen sørger for at den holder seg på plass under treningen. Enda bedre, det bøyer seg med armen for å unngå å begrense bevegelsen. Den mye forbedrede følsomheten for berøringsskjerm lar deg betjene enheten din uten problemer. Slim Case kan passe arm med 8-20 tommer.

USP: Refleks sikkerhetslist

Sjekk ut på Amazon

# 8. Gear Beast

Dette armbåndet fra “Gear Beast” er svært praktisk å bruke. Dette elegante armbåndet støtter smarttelefonen din med en slank veske.

Den kan sikre at iPhone holder seg på plass under den intense treningen. Den har tilbehørspose som lar deg oppbevare ting som en nøkkel, kort og penger. De premium svettebestandige neopren- og nylonmaterialene gjør det veldig elastisk. Gear Beast kan passe på armer med en størrelse på 20 cm.

USP: Vannbestandig materiale

Sjekk ut på Amazon

# 9. Xboun

Xboun armbånd er svært komfortabelt å bruke. Laget av førsteklasses neoprenstoff, og kan passe godt til armene. Xboun er svettesikker og vannavstøtende (til en viss grad) og er ikke i form; holde smarttelefonen din intakt. Den har et gjennomsiktig deksel som lar deg bruke enheten enkelt.

Det sporty armbåndet har en lommeveske som lar deg beholde kort, penger og nøkkel. Dessuten støtter Xboun armer opp til 8-16 tommer i størrelse og kommer i to fine farger: svart og grønt.

USP: Svært følsom berøringsskjermbeskytter

Kjøp det fra Amazon

# 10. SUPCASE

SUPCASE armbånd har eleganse skrevet over det hele. Den har en attraktiv silikonhud som er utstyrt for å holde smarttelefonen sin på plass selv under trening med høyoktan.

Det justerbare borrelåsarmbåndet kan passe til armer med størrelser fra 9 til 21 tommer. Den lar deg få tilgang til alle knappene og portene på din iPhone uten problemer.

Det største høydepunktet av dette armbåndet er at den fleksible TPU-saken er avtakbar og også fungerer som en frittstående sak for din iPhone. Videre er SUPCASE vaskbar i hånden og kommer i to farger: svart og rosa.

USP: Avtakbar TPU-sak

Sjekk ut på Amazon

BONUS

TechMatte

Det jeg liker mest med TechMatte Sport armbånd er det behagelige designet. De fantastiske materialene i lycra-stoff gjør det ikke bare veldig elastisk, men også holdbart.

Dette armbåndet er laget for å være usedvanlig svettesikkert og vannavstøtende. Det er ingen problemer med å få tilgang til strøm- eller volumknappen på smarttelefonen. Den har en innebygd lomme som lar deg beholde kort, penger og nøkkel. Med de justerbare borrelåsstroppene kan du enkelt ta og av den etter behov.

USP: Lycra stoffmateriale

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Jeg håper du har valgt ut det mest passende alternativet å pare med smarttelefonen under treningen. Hold enheten tørr mens du svetter i treningsstudioet. Samhandle med enheten din komfortabelt, og still inn favorittlåtene dine for å holde deg avslappet i treningsstudioet.

Hvilket av disse armbåndene har bestått testen din? Gi meg beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å sjekke ut: beste kickstand-etuier, beste tresaker og beste marmorvesker til iPhone 7.

Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus for å enkelt få tilgang til flere slike topp iPhone tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar