Hva er TouchWiz-lanseringsprogram, og hvordan deaktiverer du det på Samsung-smarttelefoner

TouchWiz Launcher er Samsungs hjernen. Den ble utviklet av Samsung for å gi en fordel for Android-operativsystemet. Med Android som kan tilpasses høyt, er ikke Samsung det eneste selskapet som har tilpasset operativsystemet for sine brukere. Det gjør at selskaper kan gi telefonene de produserer et personlig preg. Mens noen av oss liker disse grensesnittene, velger mange brukere å bruke det som vanligvis kalles 'vanilla Android', noe som betyr at brukeren ikke vil at Android-systemet deres skal modifiseres ved hjelp av en hud som TouchWiz Launcher.

Her skal vi vise deg hvordan du deaktiverer TouchWiz-lanseringen på Samsung Smartphones. Vi vil starte med de grunnleggende metodene som lar deg minimere bruken av TouchWiz og vi vil gradvis fortsette til de vanskeligere alternativene som vil kreve litt teknisk kunnskap om smarttelefoner.

Hva er TouchWiz?

For å tilpasse grensesnittet Samsung-brukere får, bruker Samsung TouchWiz som deres kunde-brukergrensesnitt på toppen av Android OS på smarttelefonene. Brukergrensesnittet fortsetter å bli oppdatert for å gi den beste kundeopplevelsen til Samsung-brukerne. For å bli kvitt grensesnittet helt, må brukere ideelt sett rote telefonen og blinke en tilpasset ROM. Dette lar dem tilpasse Android-enheten i henhold til deres valg.

Hvis Samsung Galaxy S5 har problemer med TouchWiz, kan du lese fikseringen her.

Lær her: Slik løser du feilen 'dessverre TouchWiz har stoppet' på Samsung Galaxy S5

Metoder for å deaktivere TouchWiz på Samsung Smartphone

Metode 1:

Å tilbakestille telefonen og deretter deaktivere plagede funksjoner er den første metoden. Denne metoden lar deg bringe TouchWiz til sin mest grunnleggende form, slik at den ikke forstyrrer mye telefonbruken din. Det er den mest grunnleggende metoden for å toning ned programvaren.

Fabrikkinnstilt vil slette alle data fra telefonen, så ikke glem å ha en sikkerhetskopi av alle viktige filer og dokumenter på forhånd.

 • Gå til Innstillinger-menyen på enheten din
 • Se etter Sikkerhetskopiering og tilbakestilling og trykk på den
 • På neste skjermbilde, under Personopplysninger, finner du tilbakestilling av fabrikkdata, trykk på den
 • Trykk på 'Slett alt' for å bekrefte handlingen.

Nå vil telefonen starte på nytt, men ikke godta noen Samsung-oppdateringer og ikke gå for å registrere deg på Samsung-kontoen. Dette vil hjelpe deg å bli kvitt den plagede oppførselen til TouchWiz Launcher.

Bildekilde - draalin.com

Samsungs S Planner-app er den som fortsetter å plage brukerne hele tiden. Så søppel først ikonet fra startskjermen, og deaktiver det deretter ved å gå til Innstillinger> Program> Programbehandling> S Planner> Tving Stopp det. Deretter deaktiverer og tøm du dataen og hurtigbufferen.

Du kan på samme måte deaktivere andre Samsung-apper som du ikke bruker, men som kan bli litt irriterende.

Det er det.

Metode 2:

Den andre metoden er den enkleste av alle der brukerne kan installere en tredjeparts launcher for å bli kvitt Samsungs TouchWiz Launcher. Så mange alternativer er tilgjengelige som Action Launcher, Nova Launcher, Apex Launcher, Aviate, osv. Men Googles nye lanseringsprogram er den beste av alle, ettersom den er helt gratis og ikke vil rote med Android-enheten din uansett. Denne bæreraketten går bra med alle Android-enheter som kjører på Android jelly bean eller på den senere versjonen. Det du trenger å gjøre er å bare gå til Google Play Store og laste ned den starteren du ønsker derfra.

phandroid.com

Når starteren er installert, trykker du på startknappen så får du en popup som ber deg velge standardalternativet for startknappen. Du vil merke at launcherikonet vises på popup-vinduet, så velg dette som standard, og trykk på 'Alltid' slik at du ikke får den samme pop-up-en igjen og igjen. Når du har valgt den nye starteren, som Google New Launcher, vil du merke at skjermen din har et renere utseende akkurat som andelen Android.

Metode 3:

Installering av Material Design Theme er en annen effektiv løsning for folk som ikke er veldig glad i TouchWiz-lanseringen. Temaene er tilgjengelige for nyere modeller av Samsung. Dette er fordi Theme Store kun er tilgjengelig på de nyeste telefonene. De gamle modellene har ikke dette alternativet, så du kan prøve de andre metodene for å bli kvitt TouchWiz på gamle modeller.

 • Gå til Innstillinger-menyen på enheten din
 • Se etter temaer og trykk på det

  www.howtogeek.com

 • Du vil ha noen få temaer på skjermen. Bla nedover, så finner du muligheten til å utforske nye temaer i butikken. Trykk på Theme Store.
 • Bla nedover til du finner Modern and Simple, og trykk deretter på "More" -alternativet rett ved siden av.

Dette vil bringe opp alle temaene under Modern and Simple. Du leter etter det materielle temaet som er utviklet av Samer Zayer. Dette temaet er veldig enkelt for Android-utseendet, og det lar brukerne glede seg over den faktiske Android-versjonen uten TouchWiz.

Last ned dette temaet og trykk Bruk når nedlastingen er fullført. Dette vil hjelpe telefonen din til å få et nytt utseende som gjør unna irriterende TouchWiz-inkluderinger. Du kan koble denne løsningen ved å deaktivere Samsung bloatware for å få en enda bedre Android-opplevelse.

Metode 4:

En annen metode for å deaktivere TouchWiz Launcher er å rote enheten og installere en ny ROM. Rooting er veldig enkelt der du må laste ned et verktøy fra forskjellige tilgjengelige alternativer.

 • SuperOneClick er et så nyttig verktøy som du først kan laste ned og installere på PC-en.
 • Gjør deretter alternativet 'USB Debugging' på telefonen ved å gå til utvikleralternativet.
 • Koble Samsung-telefonen til PC ved hjelp av en USB-kabel.
 • Kjør deretter rooting-programvaren ved å trykke på "Root" -knappen. Du vil bli bedt om å velge enheten som skal være forankret. Bare velg enheten og klikk på Fortsett for å fortsette prosessen.
 • Når prosessen er fullført, vil en varsling være der på PC-en.

Bildekilde - dottech.org

Dernest kommer det andre trinnet der en ny ROM, Google-esque ROM, bør installeres. Dette er igjen en totrinns prosess der du først må laste ned TWRP-filen på PCen og deretter laste ned Google play-utgave. Zip-fil i telefonen.

 • Trykk og hold inne av / på-knappen, Hjem og Volum ned-knappene helt, og trykk deretter Volum opp-knappen for å se advarselskjermen.
 • Deretter kobler du telefonen til PC ved hjelp av en USB-kabel.
 • Åpne programvaren du brukte til å rote enheten. Bla gjennom den tilpassede TWRP-filen derfra og installer den på telefonen.
 • Opprett nå en mappe som heter 'ROMS' i telefonen fra PC ved å gå til Min mappe og ved å klikke på telefonens ikon.
 • Den nedlastede 4.3 Google Play Edition .zip-filen skal dras og slippes i den opprettede 'ROM' -mappen.
 • Koble telefonen nå fra PCen og start den i gjenopprettingsmodus etter at du har slått den av.
 • Til slutt, installer Google Play Edition på telefonen ved å gå til installere> ROM-mappen og klikk deretter på Google Play Edition .zip-filen.

Du kan også lese: Slik løser du Android vil ikke laste ned apper