5 måter å fikse IPhone 5c vil ikke slå på

Et av de mest kompliserte problemene du kan ha med iPhone 5c er når den ikke slås på. I de fleste tilfeller er årsaken til at iPhone 5c ikke slås på tomt batteri, vannskadene, eller kanskje du har mistet den, men noen ganger vises problemet uten åpenbar grunn. Det er bare et par løsninger du kan prøve på egenhånd for å løse problemet. Hvis ingenting endres, bør du kontakte Apple, eller enda bedre, besøk en av Apple-butikkene i nærheten. Du finner 5 måter å fikse iPhone 5c på vil ikke slå seg ned nedenfor. Se nærmere på, og prøv løsningene. Forhåpentligvis trenger du ikke Apple-assistanse.

Se også: 5 måter å fikse IPhone 5c vil ikke laste ned eller oppdatere apper

5 måter å fikse iPhone 5c vil ikke slå på

becuo.com

Løsning 1: Tilbakestill enheten

Det første du trenger å prøve er å tilbakestille enheten. For å gjøre det, trykk ganske enkelt på Hjem-knappen og sleep / wake-knappen samtidig. Hold inne knappene i et par sekunder, og slipp dem når Apple-logoen vises. Enheten kan slå på normalt.

support.apple.com

Løsning nr. 2: Koble telefonen til en vegglader

Når iPhone 5c ikke slås på , er det du bør prøve å koble den til en vegglader og la den ligge i omtrent en halv time. Vanligvis, etter et par minutter, vil du legge merke til ladeskjermen.

Løsning nr. 3: Endre lademetode

I stedet for å bruke veggladeren, kobler du til iPhone 5c. til datamaskinen din via USB-kabel. Du har helt sikkert opplevd mange rare problemer med telefonen din gjennom årene, men noen ganger løser løsningene som høres gale problemet ut.

Løsning nr. 4: Kontroller kontakten og kablene

Se nærmere på kablene og kontakten, fordi skade kan være årsaken til at enheten din ikke reagerer på noen av lademetodene som er avgjørende når iPhone 5s ikke kan slås på. Hvis det er skitt eller rusk i kontakten, må du rengjøre den. Prøv en annen lader også.

Løsning nr. 5: Gjenopprettingsmodus

Gjør følgende:

  • Koble iPhone 5s til datamaskinen din via USB-kabel
  • Åpne iTunes-programvare
  • Tving iPhone til å starte på nytt: trykk på Hjem og sleep / wake-knappen samtidig, og hold inne knappene, selv når du ser Apple-logoen på skjermen.
  • Slipp Hjem og hvilemodus-knappen når skjermbildet for gjenopprettingsmodus vises
  • iTunes vil tilby deg to alternativer: Gjenopprett og oppdater. Velg Oppdater. Programmet vil installere den nyeste iOS-programvaren. Data på din iPhone vil ikke bli slettet.

support.apple.com

Hvis iPhone går ut av gjenopprettingsmodus, noe som kan skje noen ganger, spesielt hvis oppdateringen varer for lenge, kan du prøve igjen ved å gjenta trinnene som følger med.

Hvis oppdatering av en eller annen grunn ikke vil fungere, må du velge alternativet "Gjenopprett", i hvilket tilfelle innstillinger og data på din iPhone vil bli slettet.

For noen mennesker vil ikke en av disse 5 måtene å fikse iPhone 5c på, løse problemet. Som nevnt i begynnelsen av artikkelen, sørg for å kontakte Apple, eller besøke en av butikkene deres for å be om ytterligere hjelp hvis disse løsningene ikke løser problemet.