5 måter å fikse IPhone 6 Plus Slå av tilfeldig

Selv om iPhones virkelig er fantastiske enheter, har hver modell noen feil og feil du må håndtere. I tidligere modeller, spesielt iPhone 5, var et av problemene at enheten stenges tilfeldig ned, selv når batteriet er fullt. Mange brukere har samme problem med iPhone 6 Plus. Selvfølgelig vil det ikke skje for ofte, men det kan være veldig frustrerende, selv om det er en gang per uke. Vi vil gi deg flere forskjellige forslag, og du bør prøve dem. Med disse 5 måtene å fikse iPhone 6 Plus tilfeldig av, vil du forhåpentligvis løse problemet, og enheten fungerer bra igjen. Hvis disse løsningene ikke hjelper, må du huske å besøke en av Apple Stores.

Se også: 5 måter å fikse IPhone 6 på å bli ekstremt varme og batteriet tappes raskt

5 måter å fikse IPhone 6 Plus Slå av tilfeldig

Kilde: appleigeek.com

Løsning 1: Hard tilbakestilling

En hard tilbakestilling kan løse mange problemer, inkludert dette når enheten slås av på egen hånd. Hvis du vil utføre en hard tilbakestilling, trykker du og holder nede sleep / wake-knappen og Hjem-knappen samtidig og holder inne knappene til du ser Apple-logoen.

Løsning nr. 2: Slett appene du installerte nylig

Noen ganger er grunnen til at telefonen den stenger av på egen hånd, fordi noen applikasjoner. Det er mange apper der som er dårlig kodet og kan forårsake alle slags problemer, inkludert denne. Det anbefales å slette appene du installerte nylig, omtrent da problemet oppsto. For å slette en app, finn ikonet, trykk og hold den og når X vises, klikk på den. Deretter trykker du på Slett.

osxdaily.com

Løsning nr. 3: Tøm og lad telefonen (kalibrer)

Du må la enheten renne helt til den slås av. La den deretter lade til 100%. Dette løste problemet for mange iPhone-brukere, så prøv det.

Løsning nr.4: iOS-oppdatering

Dette kan være programvareproblemet, og du kan løse det med den enkle iOS-oppdateringen. For å se om enheten din trenger oppdateringen, går du til Innstillinger, Generelt og velger Programvareoppdatering. Hvis det er et alternativ Last ned og installer, trykk på det.

www.extremetech.com

Løsning nr. 5: Gjenopprett

En annen ting du kan prøve er å gjenopprette iPhone som ny ved hjelp av iTunes. Forsikre deg om at du har installert den nyeste versjonen av iTunes, og også sikkerhetskopier dataene du har på iPhone. Følg trinnene nedenfor:

  • Åpne iTunes
  • Koble enheten til datamaskinen din ved å bruke kabelen som fulgte med
  • I iTunes velger du enheten
  • Klikk på Gjenopprett i Sammendrag-panelet
  • For å bekrefte handlingen din, klikk Gjenopprett
  • ITunes-programvaren vil slette din iPhone, og den vil installere den nyeste versjonen av iOS

support.apple.com

I de fleste tilfeller klarte brukere å løse problemet med disse 5 måtene å fikse iPhone 6 Plus tilfeldig av .