Hvordan endre standardsøkemotoren i Mozilla Firefox

Hver moderne nettleser har standard søkemotorinnstillinger. I noen nettlesere er det separate innstillinger for den første søkesiden, adressefeltet og også for søkeboksen på verktøylinjen, hvis den siste er uthevet som et eget element. Imidlertid, i Firefox for alle stedene hvor du kan angi et søk, er bare én innstilling gyldig. I denne artikkelen skal vi forklare i en trinnvis veiledning hvordan du endrer standardsøkemotoren i Mozilla Firefox.

Du kan også lese: Hva du skal gjøre hvis bokmerkene forsvant fra Mozilla Firefox

Hvordan endre standardsøkemotoren i Mozilla Firefox

Endre nettleserinnstillinger

Så for å endre søkemotoren i Firefox, trenger du:

  • For å kjøre nettleseren og klikke på menyknappen på verktøylinjen. Denne knappen er i øvre høyre hjørne av vinduet (tre horisontale linjer)
  • Velg “Alternativer” fra menyen. Gå til "Søk" -delen i vinduet som åpnes.
  • I "Standard søkemotor" -boksen velger du en søkemotor du ønsker.

Merk. Fjern "Forsvarerne"

Hvis du ser et varsel om at endringene er kansellert, eller hvis de forrige innstillingene, etter at du startet nettleseren på nytt, ble gjenopprettet igjen, er det sannsynlig at du installerte noen tillegg, med søkeverktøylinjen integrert, som ikke tillater brukere for å gjøre endringer i Internett-innstillingene.

For å deaktivere tilleggsprogrammer som forårsaker problemene, må du gjøre noen enkle endringer. Gå til “Menu”, klikk på “Add-ons” og på listen finn tillegget med verktøylinjen inkludert og klikk på “Fjern”. Start deretter Mozilla Firefox på nytt.

Hvis ingenting skjer, kjør Mozilla Firefox i sikkermodus. Klikk på "Hjelp" -knappen på toppen av skjermen, klikk på "Feilsøkingsinformasjon" og klikk på "Start på nytt med tilleggsprogrammer deaktivert".

Bildekilde: www.techspot.com

Du kan også lese: Slik sletter du profilen i Mozilla Firefox