Slik løser du “Dessverre TouchWiz har stoppet” -feil på Samsung Galaxy

Hvis TouchWiz, det tilpassede grensesnittet for Samsung flaggskipsenheter, krasjer, kan det hende du får " dessverre TouchWiz har stoppet" feil på Samsung Galaxy S5. Feilmeldingen kan oppstå på grunn av noen tredjepartsapper, eller hvis firmware selv henger av noen grunn.

Se også - Slik løser du hyppige fryseproblemer i Samsung Galaxy S3

Mulige rettelser for “dessverre TouchWiz har stoppet” feil på Samsung Galaxy

Metode 1

“Dessverre har TouchWiz stoppet” Feil på Samsung

For å løse dette problemet, er den første tingen du bør gjøre, myk tilbakestilling, og den neste tingen er å starte Galaxy S5 til sikkermodus. Hvis feilen "dessverre TouchWiz har stoppet" på Samsung Galaxy S5 dukker opp for første gang, kan det være en feil i TouchWiz-systemet eller i firmware. En enkel myk tilbakestilling kan løse dette problemet. Å gjøre det:

 • Fjern batteriet fra Galaxy S5 når telefonen er på.
 • Trykk på av / på-knappen i minst 30 sekunder.
 • Sett batteriet i telefonen og sett bakdekselet.
 • Slå på telefonen.

Hensikten med myk tilbakestilling er å friske opp telefonminnet ved å tømme kondensatorenes lagrede strøm.

Se også: Slik løser du etterslepende problem på Galaxy S5

Hvis den myke tilbakestillingen ikke løser problemet, må du starte opp telefonen i sikkermodus for å se om en tredjepartsapp forårsaker dette problemet. Hvis du bruker Galaxy S5 til sikkermodus, deaktiveres tredjepartsappene midlertidig. Hvis du ser at feilen "dessverre TouchWiz har stoppet" fortsatt vedvarer i sikkermodus, skyldes problemet kjernetjenestene eller en av de forhåndsinstallerte appene.

Metode 2

Du kan endre animasjonsskalaen fra utvikleralternativet og se om problemet er løst. For å gjøre det, gå til Innstillinger> Utvikleralternativ> Vindusanimasjonsskala og velg deretter 5x til 5x. Du kan velge hvilken som helst skala du ønsker. Du kan også prøve å endre varighetskalaen til animatoren eller skalaen for overgangsanimasjon.

oneplus.wonderhowto.com

Metode 3

Forsøk å avvise feilmeldingen og åpne Innstillinger. Hvis du kan nå Innstillinger, går du til Hjem-skjermmodus> velger Enkel modus> Bruk. Det vil oppdatere skjermen. Men hvis problemet fortsatt vedvarer, gå til Application Manager> trykk på TouchWiz som du finner under Alle-fanen. Tøm dataene og hurtigbufferen for å bringe dem tilbake til standardinnstillingene.

Imidlertid, hvis problemet fortsatt fortsetter, er det ingenting å gjøre annet enn å tørke cache-partisjon og utføre en tilbakestilling fra fabrikken.

Trinn for å tørke cache-partisjon:

 • Slå av Samsung Galaxy-telefonen.
 • Nå trykker du på av / på-knappen, Hjem-knappen og Volum opp-knappen samtidig, og hold inne.
 • Slipp knappene når Samsung-logoen med skrevet "Gjenopprettingsstart" vises øverst på skjermen.
 • Du er nå på skjermbildet for gjenoppretting av Android-system.
 • Velg Tørk cache-partisjon med Volum ned-knappen, og bruk deretter av / på-knappen for å bekrefte handlingen.
 • Du får en melding skrevet i gult som sier at systembufferen er fjernet.
 • Velg nå Start på nytt system nå ved hjelp av volumtastene og trykk på av / på-knappen for å bekrefte.
 • Galaxy-håndsettet ditt starter på nytt nå.

Trinn for å utføre en tilbakestilling fra fabrikken:

Ikke glem å ta sikkerhetskopi av viktige data før du utfører en fabrikkinnstilling. Denne prosessen sletter all data. Det er flere måter å lage en sikkerhetskopi av telefonen på. Følg trinnene nedenfor for å opprette en sikkerhetskopi først.

 • Et av de beste alternativene er å benytte seg av Samsungs helt egen Kies-programvare som vi vanligvis bruker for å oppdatere programvaren til Galaxy-enhetene våre.
 • Den andre måten å lage en sikkerhetskopi av enheten på er med Google-kontoen. Gå mot Innstillinger> Generelt> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling, og det vil gi to alternativer kalt som sikkerhetskopi av dataene mine og automatisk gjenoppretting. Forsikre deg om at alternativene blir gjort på ved å merke av i avkrysningsruten ved siden av dem, og den vil sikkerhetskopiere detaljer som Wi-Fi-passord, appdata, Google-innstillinger og bokmerker automatisk til Google-serveren, slik at de kan hentes igjen i tilfelle noe galt skulle skje med enheten .

  hintslibrary.blogspot.com

 • En annen nyttig og enkleste måte å lage en sikkerhetskopi på er å bruke Samsung-kontoen. For det gå til program> innstillinger> Bruker og sikkerhetskopi> Konto og sjekk om du er logget på med Samsung-kontoen din. Hvis alternativet er aktivert, synkroniserer det kontakter, kalender og internettinnstillinger til Samsung-kontoen.

Når du er ferdig med sikkerhetskopieringsjobben, går du videre med tilbakestillingsprosessen til fabrikken. Slik gjør du det i Galaxy S5.

 • Slå av enheten først.
 • Deretter holder du nede Hjem-, Power- og Volume Up-knappene helt i noen sekunder til Android-logoen vises på skjermen.
 • Slipp deretter knappene. Bruk Volum ned-knappen for å utheve eventuelle alternativer og Av / på-tast for å bekrefte det. Så fremhev alternativet for tilbakestilling av fabrikken og bekreft det med strømknappen.
 • Velg deretter "slett alle brukerdata" og bekreft det.
 • Vent noen sekunder for å se alternativet 'omstart systemet nå' og velg det. Telefonen vil bli startet på nytt da, og du må sette den opp fra grunnen av igjen.