Topp beste bærbare datamaskiner til hjemmebruk i 2020

Er det noen plan om å skaffe seg den beste bærbare datamaskinen til hjemmebruk for å redusere kjedsomheten hjemme? Da vil du bli oversvømmet av så mange bærbare datamaskiner på markedet som kan følge deg hele tiden. Men bærbare datamaskiner er produsert for flere formål, for eksempel mens noen er spesielt designet for det flotte grafikkortet for spill, andre er pakket med spesielle funksjoner og high-end prosessor for å gi den beste ytelsen. Vi bruker vanligvis bærbare datamaskiner hjemme for å surfe på nettet, spille spill, se på film og noen ganger for å skrive og lese. Så den bærbare datamaskinen skal oppfylle alle disse behovene. Her viser vi de beste bærbare datamaskinene til hjemmebruk for å hjelpe deg med å finne den som passer for deg.

Se også: Beste 11, 6-tommers bærbar PC

Beste bærbare datamaskiner til hjemmebruk

Det er mange bærbare datamaskiner på markedet tilgjengelig for vanlig hjemmebruk. De som leter etter en bærbar datamaskin, vanligvis utfører aktiviteter som å surfe på nettet; spille et spill; ser en film; å skrive eller lese, så de trenger en bærbar PC som tilbyr disse funksjonalitetene og funksjonene.

Bestem deg for et budsjett og velg deretter en god produsent, som Acer, Dell, Lenovo, HP, Asus og så videre. Vurder skjermstørrelse, lagring, batterilevetid, grafikk, prosessor eller brikkesett og ytelse, tilkoblingsmuligheter, tastatur, form eller design, skjermoppløsning og andre spesifikasjoner for å bestemme hvilken som passer deg best.

High-End Funksjoner og ytelse 2 i 1 bærbar PC til hjemmebruk

Acer Chromebook Flip C302CA, 12, 5 tommer

Acer Chromebook Flip drives av Intel Core M3-6Y30-klokkeringen med en hastighet på 0, 9 GHz, en Skylake 6th gen-prosessor som har 2 kjerner og 4 tråder med 4 MB cache. Hastigheten kan økes til maksimalt 2, 2 GHz. RAM-en er 4 GB LPDDR3, noe som er nok for oppgaver hjemme.

Når det gjelder grafikkortet, har Acer Chromebook Flip et integrert kort, som er kraftig nok for streaming av videoer. Harddisklagring er 64 GB, og den bruker Trusted Platform Module, som tilbyr sikkerhet for innloggingsinformasjon.

Acer Chromebook Flip leveres med en skjerm på 12, 5 tommer med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Det er et full HD-skjerm med et sideforhold på 16: 9 og en synsvinkel på 178 grader med 300 nit lysstyrke. Det er 2 USB C-porter, med en USB 3.1, generasjon 1. Disse portene kan også brukes til å lade. Det er imidlertid ingen USB A-port.

Den har et webkamera på 720 piksler og et godt sett med stereohøyttalere. Dimensjonene er 8, 3 x 12 x 0, 5 tommer og vekten er 4, 1 kilo. Batteriets levetid er i gjennomsnitt omtrent 10 timer.

Når det gjelder ytelse, tilbyr Google støtte med oppdateringer for Chrome OS hver 6. uke. Det gir gode resultater på alle de viktigste standardene.

Anbefalt for:

 • De som ønsker en god brukeropplevelse for å utføre mainstream-oppgaver effektivt, til en fornuftig pris.
 • De som vil ha en datamaskin som skal brukes hjemme for surfing, streaming av videoer og så videre.
 • De som vil ha en funksjonell, solid, allsidig og pen laptop for produktivitet, så vel som oppgaver som å se på film eller spille spill.

Se det på Amazon

Luksuriøs bærbar datamaskin for hjemmebruk og produktivitet

Lenovo ThinkPad X1 Carbon, 14 tommer

Den kommer i et slankt og pent understell laget av karbonfiber og magnesium, med et flott tastatur og utmerket HDR-skjerm. Lenovo ThinkPad X1 Carbon drives av en Core i7-7500U-klokke med en hastighet på 2, 7 GHz, som kan økes til maksimalt 3, 5 GHz, med 4 MB cache. Den bærbare datamaskinen kjører på operativsystemet Windows 10 Pro 64. Den har en RAM på 16 GB og en harddiskstørrelse på 512 GB. Det er et integrert grafikkort - Intel HD Graphics 620.

Det er en slank og stilig laptop med 14 tommer med dimensjoner 19, 7 x 13, 5 x 4, 8 tommer og som veier 4, 8 pund. Skjermen er en QHD-teknologi med en skjermoppløsning på 2560 x 1440 piksler med IPS anti-glare-funksjoner. Den har en match i sensorens fingeravtrykksleser. I tillegg er det et ekstra infrarødt kamera for Windows Hello Facial gjenkjennelsesfunksjon. Batteriets levetid er rundt 15, 5 timer.

Anbefalt for:

 • De som vil ha en god HDR-skjerm og en god batterilevetid i et attraktivt og lett design.
 • De som ønsker å kjøpe en bærbar datamaskin som tilbyr produktivitet; portabilitet så vel som ytelse.
 • De som ønsker en holdbar og lett bærbar PC for produktivitetsformål.

Se det på Amazon

Signatur hengsel Design Nettbrett Funksjonalitet for hjemmebruk

Lenovo Yoga 920 2 i 1 bærbar PC, 13, 9 tommer

Det er en bærbar PC som også har nettbrettfunksjonalitet i en 360 graders hengslet enhet. Det er en premium bærbar datamaskin med full HD-skjerm og 8 GB RAM. Harddisklagring er 256 GB SSD, og ​​den drives av 8. generasjons Core i5-brikkesett.

Den er solid, men også temmelig tung på 11, 8 kg og er slank på 18 cm. Dimensjonene til Yoga 920 er 12, 7 x 8, 8 x 0, 5 tommer. Det er en penn inkludert i pakken, som er en 3D-plastpenn som kan klippes til USB A-porten på den bærbare datamaskinen. Alle innganger er nøyaktige, inkludert berøringsskjermen; tastaturet; pekeplaten og den aktive pekepennen. Den opererer på Windows 10 OS.

Den bærbare datamaskinen drives av den 8. gen Intel i7-8500U-prosessoren som klokker med en hastighet på 1, 8 GHz som kan turboøkkes opp til 1, 99 GHz. IPS-teknologien har en oppløsning på 1080 x 1920 piksler og visningsvinklene er gode. Du kan bla den bærbare datamaskinen i teltmodus for å se på film. Nettkameraet er på 720 piksler. Batteriets levetid er rundt 15, 5 timer.

Når det gjelder tilkobling, har den 4 porter, en USB 3.0; 2 Thunderbolt 3 / USB C-porter og en lyduttak på 3, 5 mm.

Anbefalt for:

 • De som ønsker en robust og premium bærbar PC til hjemmebruk, som også kan brukes som nettbrett.
 • De som vil ha en pekepenn for doodling.
 • De som leter etter en bærbar datamaskin til hjemme og bedrift som tilbyr god produktivitet, multitasking-evner og god batterilevetid.
 • Solid valg for studenter, kreative mennesker, til hjemmebruk og for de som ønsker en funksjonell 2 i 1.

Se det på Amazon

Rimelig, attraktiv og sterk hjemmebruk

HP Spectre x360, 15, 6 tommer

Det er en av de best ytende bærbare datamaskinene som er tilgjengelige ved bruk av Intel Kaby Lake G-serien og drevet av den 8. gen core i7-prosessoren i7-8550U klokkering med en hastighet på 1, 8 GHz, som kan økes opp til 4 GHz og har 8 MB cache med 4 kjerner. Dette er kombinert med NVidia GeForce MX150, 2 GB GDDR5 dedikert grafikkort. RAM-en er på 16 GB og lagringsplassen på harddisken er 512 GB PCle NVME M.2 SSD. Skjermen er en nydelig 4K.

Når det gjelder tilkobling, har den 2 Thunderbolt 3-porter sammen med en HDMI-port. Det er også en USB 3.0-port, sammen med hodetelefonkontakt og SD-minnekortspor. Skjermen på 15, 6 tommer kommer med en skjermoppløsning på 3840 x 2160 piksler som gir skarpe bilder og benytter seg av 4K IPS-teknologi med WLED-bakgrunnsbelyst.

Den leveres med HP styluspenn med forbedret presisjon og følsomhet. Den har også et webkamera på 2, 0 MP og en batterilevetid som varer rundt 5, 5 timer. Dimensjonene til HP Spectre x360 er 9, 9 x 14 x 0, 7 tommer, og den veier 4, 41 pund.

Anbefalt for:

 • De som vil ha en bærbar datamaskin til hjemmebruk, og tilbyr kraftig ytelse og skarpe og livlige bilder.
 • Anbefales for de som ønsker en bærbar datamaskin for å se på film, spille spill og for produktivitet.
 • De som vil ha en elegant bærbar datamaskin med en rask prosessor.

Se det på Amazon

Smart og rask Powerhouse bærbar datamaskin for hjemmebruk og strømbrukere

Apple MacBook Pro med berøringslinje 13 tommer

MacBook Pro kommer i solid aluminiumsdesign med Touch ID-knapp og rike høyttalere. Dimensjonene er 13 x 2, 2 x 9, 4 tommer og veier 4, 9 pund. Retina-skjermbildet på 13 tommer har en oppløsning på 2560 x 1600 piksler. Den har også en True Tone-funksjon for mer komfortabel visning. Mini berøringsskjerm eller berøringsfelt er nyttig for å kontrollere noen apper som Spotify. Det er også en Siri-knapp tilgjengelig for kommandoer på berøringsfeltet. Det støttes av Mac OS X.

MacBook Pro drives av dual-core Intel Core i5-brikkesettet og klokker med en hastighet på 3, 1 GHz, som kan turbo-boostes opp til 3, 5 GHz. Den har en RAM på 16 GB 2133 MHz, LPDDR3 og et harddiskminne på 256 GB SSD. Dette er kombinert med Intel Iris Plus Graphics 650 8 GB. Når det gjelder tilkobling, er det 4 Thunderbolt-porter. Batteriets levetid er gjennomsnittlig 18 timer.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en hjemme-datamaskin som tilbyr en lynrask, superrask ytelse og god batterilevetid.
 • Passer for strømbrukere og for kreative fagpersoner så vel som for hjemmebruk.

Se det på Amazon

Skiller seg ut blant Chromebook-maskiner med rimelig pris for hjemmebruk

Acer Chromebook 14 tommer

Den kommer i et aluminiums chassis, følelse og ser raffinert ut. Det gjør også at den bærbare datamaskinen blir lett på 3, 42 pund, med dimensjoner 13, 4 x 9, 3 x 0, 7 tommer. Den 14 tommer store skjermen har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler med LED-bakgrunnsbelyst, ved bruk av IPS-skjermteknologi. Bildene er skarpe med en lysstyrke på 236 nits og 170 graders visningsvinkel, sammen med et antirefleksbelegg som gjør ting mye bedre. Den drives av Intel Celeron N3160 firekjerners SoC, klokker med en hastighet på 1, 6 GHz. RAM-en er på 4 GB LPDDR3, og dette er kombinert med integrert Intel HD-grafikk. Harddisklagring er 32 GB eMMC.

Batteriets levetid er gjennomsnittlig 12 timer. Når det gjelder tilkobling, er det 2 USB 3.0-porter og en HDMI-port. Det er imidlertid ingen SD-kortspor. Det kjøres på Chrome-operativsystemet av Google og tilbyr automatiske oppdateringer. Alle Google-apper er tilgjengelige som standard på Chromebook. Du kan også få tilgang til et bredt spekter av apper, filmer og spill fra Google Play Store. Det er en innebygd lagring sammen med 100 GB plass i Google Drive for alle filene dine.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en rimelig bærbar datamaskin med hjemmebruk med skjerm i høy oppløsning.
 • De som vil ha et førsteklasses utseende og prikke i sine bærbare datamaskiner til en overkommelig pris.

Se det på Amazon

Holdbar bærbar design designet for å bli slått rundt for hjemmebruk

Asus Chromebook C202SA, 11, 6 tommer

Chromebook C202SA er en tøff cookie, med en bred gummi støtfanger som løper hele veien rundt den. Det sies at den også tåler å bli tappet flat fra 3, 9 fot høy og en sidedråpe på 31 tommer, det er hvor solid den er. I tillegg er den også vannavstøtende og tåler et utslipp på maksimalt 2, 23 gram vann, da det har god beskyttelse med Mylar-fôr. Den er lett på 2, 2 pund. Dimensjonene til Asus Chromebook C202SA er 11, 6 x 0, 9 x 7, 9 tommer.

Når det gjelder tilkobling, er det 2 USB A-porter med 3, 0 superhastighet på 5 Gbps overføringshastighet. I tillegg er det en HDMI-port; ett SD-kortspor; en lyduttak; og AC-kontakten. Skjermdisplayet på 11, 6 tommer kommer med en oppløsning på 1366 x 768 piksler med gjennomsnittlige visningsvinkler, og det er et antirefleksbelegg for bedre synlighet.

Den drives av Intel Celeron N3060 brikkesett med en hastighet på 1, 6 GHz og har en RAM på 4 GB LPDDR3, med Intel HD Graphics 400 integrert i den. Dette er kombinert med en harddiskkapasitet på 16 GB eMMC. Batteriets levetid varer i gjennomsnitt i 10 timer. Selv om den ikke er utstyrt med en superrask ytelse eller noen fantastiske funksjoner, har den en solid innebygd og gir en god brukeropplevelse til en lav pris.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en bærbar PC til hjemmebruk til en budsjettpris.
 • For deg som vil ha en solid bærbar PC som de kan skyve i ryggsekkene og noe som tåler slitasje i hjemmemiljøet ditt.
 • Robust og tøff som passer studentlivet.
 • Passer for streaming av filmer, mainstream webapplikasjoner og generelle dataproduktivitetsoppgaver.
 • Ikke egnet for grafikk-intensive oppgaver eller til spill

Se det på Amazon

Strålende bærbar PC og nettbrett for hjemmebruk

Microsoft Surface Pro 2017, 12, 3 tommer

Dette er et premium laptop-nettbrett som kjører på Windows 10 Pro OS. Den drives av en Kaby Lake Intel Core i5 7. generasjon 7300U-klokke med en hastighet på 3, 5 GHz, kombinert med en RAM på 8 GB DDR4 og en intern lagring på 256 GB SSD. Grafikkortet er Intel HD Graphics 620.

Hengslet bøyer seg godt tilbake til et Studio-modus med 165 graders vinkel. Trekket er av typen Alcantara, som er veldig behagelig. Den kommer med en 12, 3-tommers skjerm, med ClearType Full HD Plus PixelSense berøringsskjerm og har en oppløsning på 2736 x 1824 piksler. Dimensjonene til bærbar datamaskin Microsoft Surface Pro er 11, 5 x 0, 3 x 7, 9 tommer, og den veier 1, 7 pund.

Surface Pen tilbyr utmerket trykkfølsomhet på 4096 nivåer, noe som gjør den nyttig for skaperne, med sin nye tilt-støtte. Batteriets levetid er gjennomsnittlig 13, 5 timer med videoavspilling og det bakre webkameraet har en oppløsning på 8 MP. Surface Pro, Signature Type Cover, samt Surface Pen, selges separat.

Anbefalt for:

 • Rutinemessig surfing og andre hjemmebruk.
 • Passer også for kreative mennesker som vil synes Surface Pen er veldig følsom og nyttig for å lage linjer, design og illustrasjoner.

Se det på Amazon

Storskjerm-bærbar PC i industriell design til hjemmebruk

Dell XPS 15, 15, 6 tommer

Dette er den større versjonen av Dell XPS 13 og er vel verdt et kjøp. Du får alt som XPS 13 har å tilby, pluss mye mer. Chassiset er laget av forbrent aluminium med myk plast på sømmene og foret med karbonfiber.

Dell XPS 15 kommer med en 4K UltraHD berøringsskjerm med en skjermoppløsning på 3840 x 2160 piksler og Infinity Edge berøringsskjerm, som gir livlige farger. 15 tommer eiendom er nok for montering i to vinduer komfortabelt side om side. Den drives av 7. generasjons Intel Core, i7-7700HQ brikkesett til en maksimal hastighet på 3, 8 GHz. Den har en RAM på 32 GB DDR4, 2400 MHz og SSD-lagring på 1 TB. Det er kombinert med NVidia GeForce GTX, 1050 4 GB DDR5 grafikkort. Notatboken støttes av Windows 10 Home, 64 bit OS.

Det er tilstrekkelige porter for tilkobling. Det er 2 USB-porter; en USB C-port; ett SD-kortspor; en hodetelefonkontakt på 3, 5 mm; en HDMI-port. Det er tilstrekkelig for flere tilbehør, som musen; tastatur og også en ekstra ekstern skjerm.

Dimensjonene til Dell XPS 15 er 21, 9 x 17, 2 x 3, 9 tommer, og den veier 7, 4 pund.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en sømløs blanding av den fantastiske skjermen; utmerket ytelse for hverdagslige oppgaver i en industriell design.
 • De som ønsker å kjøpe en robust bærbar datamaskin uten kompromisser med byggekvalitet, i et godt utviklet og godt designet produkt.
 • Passer også til spillformål, har en solid GPU, så det er en slags hybrid bærbar PC for produktivitet og spillformål.

Se det på Amazon

Nydelig skjerm for snappet hverdagsbruk

Google Pixelbook 2 på 1, 12, 3 tommer

Det har et robust design med en blanding av metall; glass og plast i sin design, noe som skiller det fra resten av 2 til 1 bærbare datamaskiner som er tilgjengelige i markedet. 2 i 1-systemet er i stand til å brette tilbake hele 360 ​​grader og kan brukes som et nettbrett for mange oppgaver. Den veier bare 2, 4 pund og er ganske fjær lett og slank på bare 10, 3 mm. Den bærbare datamaskinen har en 4 i 1-design og kan brukes som en bærbar datamaskin; et nettbrett; et telt og også for underholdningsmodus. Dimensjonene er 11, 4 x 8, 7 x 0, 4 tommer.

Når det gjelder tilkobling, er det 2 USB C-porter sammen med en hodetelefonkontakt. Den opererer på Chrome OS. Pixelbook Pen, en aktiv pekepenn, må kjøpes separat, og den fungerer med Google Assistant for nettsøk og så videre.

Google Pixelbook kommer med en berøringsskjerm på 12, 3 tommer som har en oppløsning på 2400 x 1600 piksler, og fungerer til 235 PPI, noe som er enda bedre enn MacBook Retina-skjermen. De innebygde mikrofonene har skarp lyd, og den bærbare datamaskinen har et webkamera på 720 piksler.

Google Pixelbook drives av syvende generasjon Intel Core i5 brikkesett med en hastighet på 3, 3 GHz og har 8 GB RAM sammen med 128 GB harddisklagring. Dette er kombinert med en integrert HD615 grafikkprosessor. Batteriet har en levetid på 10 timer. Du kan også bruke hurtigladefunksjonen og få to timers batterilevetid ved å lade i 15 minutter. Når det gjelder tilkobling, er det 2 USB 3.0-porter.

Anbefalt for:

 • Die-hard Chrome-fans som leter etter en lun, billig og bærbar datamaskin som er klar til utdanning for hjemmebruk.
 • Passer for videokonferanser.
 • Egnet for å se på videoer; redigere dokumenter; notater og for generelle nettlesingsformål.
 • Passer også for de fleste mobilspill som ikke er avhengige av intensiv 3D-grafikk, da de kjører uten etterslep.
 • De som ønsker en bærbar datamaskin på rimelig nivå som også kan doble seg som nettbrett.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste bærbare datamaskin til hjemmebruk med utmerket batterilevetid

Acer Aspire E 15 E5-575G-53VG

Dette er en av de beste bærbare datamaskiner å få til hjemmebruk som kan oppfylle alle dine krav perfekt, slik at du kan glede deg over filmer, videoer osv. I den store 15, 6-tommers Full HD-skjermen. Den kraftige prosessoren Intel Core i5 6200U gir den raskeste ytelsen mens 2 GB NVIDIA GeForce 940MX DDR5-grafikk lar deg glede deg over tunge og avanserte spill. Den pakker 8 GB DDR4 RAM med 256 GB SSD, kjører på Windows 10 mens det bakgrunnsbelyste tastaturet bare er perfekt for å skrive. Batterilevetiden er også ganske betydelig, opptil 12 timer.

Se det på Amazon

En av de beste bærbare hjemmebrukene fra Dell med tynn og lett design

Dell XPS 13

Dette er en flott Windows-bærbar datamaskin å eie til hjemmebruk, som er veldig kraftig og lar deg gjøre alle oppgaver med letthet. Den leveres med en 13, 3-tommers FHD-skjerm med 1920 × 1080 oppløsninger. Prosessoren er Intels siste skylake og for spilling har den pakket Intel Iris Graphics 540. RAM-en er 8 GB med 256 GB SSD-lagring. Med alle disse er det interessante designet. Designet er fantastisk, og settet er veldig tynt, lett som kan bæres overalt.

Se det på Amazon

Den beste bærbare datamaskinen til hjemmebruk med god lagring

Dell Inspiron i7559-2512BLK

En annen flott bærbar datamaskin fra Dell for hjemmebruk som er designet for alle slags formål som spill, se på film, surfe på nett og mer. 15, 6-tommers FHD-skjerm med LED-opplyst skjerm for sann liv sikrer at alt blir svært interessant på skjermen. Lagringen er også utmerket. 8 GB RAM, 8 GB SSD-lagring og 1 TB harddisk indikerer at du aldri vil ha kort plass på denne bærbare datamaskinen. Spilling på denne bærbare datamaskinen er svært hyggelig på grunn av inkludering av 4 GB NVIDIA GeForce GTX 960M GDDR5 grafikkort.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin fra ASUS med hardfør design og utmerket skjerm

Asus ZenBook UX305

Dette er et flott stykke fra ASUS som ligner mye på MacBook. Funksjonene og spesifikasjonene til denne bærbare datamaskinen er: 13, 3-tommers full HD IPS-skjerm som har en blendingsfri funksjon med 170 graders synsvinkel, 6. generasjons Intel Core i5 6200U Skylake-prosessor, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Windows 10 OS og lang 10 timers batterilevetid. Designet er veldig iøynefallende med en aluminiumsdel som er laget for å være ultratynn.

Se det på Amazon

Den beste bærbare datamaskinen til hjemmebruk fra Apple

Apple MMGG2LL / A MacBook Air

Dette er en flott bærbar PC som du kan bruke til flere formål, enten det handler om å se på film, spille spill eller andre ting, så vil den passe best til alt. Den 13, 3-tommers widescreen-skjermen med LED-bakgrunnsbelyst blank, Intel Dual Core i5-prosessoren, 8 GB RAM, 256 GB lagring, Intel HD Graphics 6000 for spill er noen av funksjonene som sier at denne Macbook Air har kommet til å tilby det beste og det jevnest mulig opplevelse for brukerne.

Se det på Amazon

Den beste bærbare datamaskinen til hjemmebruk med tynneste design

Microsoft Surface Book

Ser du etter en av de kraftigste, men tynneste bærbare datamaskinene? Da kan dette være det beste valget for deg. Microsoft har fanget markedet og har gjort brukerbasen mye lykkeligere ved å introdusere denne cabriolet-bærbare datamaskinen. Skjermen er 13, 5-tommers, kvaliteten på skjermen er bare fantastisk med 3000 × 2000-oppløsningen.

Se det på Amazon

Den beste budsjetterte bærbare datamaskinen til hjemmebruk som kjører på Windows 10

HP 15-ay011nr Bærbar PC

En annen beste bærbare datamaskin for hjemmebruk som kjører på Windows 10-operativsystemet og som enkelt kan oppfylle alle dine krav. HP 15-ay011nr bærbar PC er en av de beste bærbare datamaskiner til hjemmebruk på grunn av de avanserte funksjonene den kommer med. For eksempel er Intel Core i5 6200U-prosessor 2, 8 GHz, 8 GB RAM, 1 TB harddisk med 5400 RPM, og selvfølgelig er den 15, 6-tommers full HD-diagonal antirefleksskjerm der for å indikere at den uten tvil er en av de beste bærbare datamaskinene å eie.

Se det på Amazon

Konklusjon

Den beste skjermstørrelsen for hjemmebruk vil være fra 12, 5 tommer til 14 tommer, da den gir det beste kompromisset mellom brukbarhet og portabilitet. Du kan velge større skjermer hvis du ikke reiser mye. Minimumspesifikasjoner bør være en prosessor med Core i5, en skjermoppløsning på 1920 x 1080 piksler, en RAM på 8 GB og SSD-lagring. Det er også viktig å ha en god batterilevetid på minst 8 timer. Hvis du også vil bruke den bærbare datamaskinen som et nettbrett, kan du vurdere å kjøpe 2 i 1, ellers vil en vanlig bærbar musling være et bedre alternativ. Det er MacBooks, Windows bærbare datamaskiner så vel som Chromebooks å velge mellom. De fleste bærbare datamaskiner opererer på Windows; Chrome; eller Mac-operativsystemer og å velge et av disse handler mer om personlige preferanser og budsjett.

Se også: Topp beste bærbare datamaskiner for lærere