Hvordan fikse sim ikke gitt mm2 #

Hver mobiltelefon trenger et SIM-kort. Hvis du får meldingen “SIM Not Provisioned mm2 #” på smarttelefonen eller nettbrettet ditt, vil du ikke kunne bruke mobiltelefonen din til å ringe og sende tekster foreløpig.

Det kan være mange grunner til at en mobiltelefon eller nettbrett ikke har gjenkjent et innsatt SIM-kort. Den gode nyheten er at du i de fleste tilfeller kan løse problemet selv. Løsningene for å fikse Sim ikke disponert mm2 # blir forklart nedenfor.

Dette problemet er ganske vanlig. Følgende er årsakene til "Sim not provisioned MM2 #" -feil:

  • Hvis du har kjøpt en ny smarttelefon med et nytt sim-kort
  • Hvis du har overført kontaktnumre til et nytt sim-kort
  • Serveren til leverandøren kan også være midlertidig utilgjengelig. I dette tilfellet er det bare å vente en stund.

Det kan allerede være nok hvis du slår av smarttelefonen og slår den på igjen. Og hvis det er noe problem med serveren til leverandøren, skjer en automatisk aktivering innen 24 timer.

Se også: Ting å gjøre når du kjøper en ny smarttelefon

Mulige trinn for å fikse Sim ikke avsatt mm2 #

Trinn 1 : Slå av mobiltelefonen

Trinn 2 : Åpne deretter bakdekselet til telefonen. Hver mobiltelefon er designet på en annen måte, så hvis du ikke aner hvordan du skal åpne dekselet, kan du lese telefonens manual.

Trinn 3 : Finn innehaveren av simmen. På noen telefoner er sim-holderen på siden, på andre er den plassert under batteriet.

Trinn 4 : Fjern sim-kortet forsiktig fra sporet og legg det tilbake. Når du setter inn sim igjen, må du sørge for å sette den ordentlig inn. Hvis du er forvirret hvordan du setter inn kortet riktig, kan du finne et lite skilt ved siden av simkortsporet. Det vil hjelpe deg å finne ut hvilken side som er riktig å sette inn i.

Over trinn vil sannsynligvis løse problemet “Sim Not Provisioned mm2 #”.

Hvis du fremdeles står overfor det samme, og hvis tipsene ovenfor ikke fungerte, er sannsynligvis SIM-kortet låst. Kontakt tjenesteleverandøren din for å få hjelp.

Les også - Hvorfor smarte telefoner sakte over tid?