Mulige rettelser for at PS4-kontrolleren ikke lades

PS4 er en av de beste konsollene, ettersom den tilbyr en fantastisk spillopplevelse. Men hvis noe ikke fungerer som det skal, vil hele opplevelsen bli ødelagt på få sekunder. Et av problemene våre lesere klaget over, er relatert til kontrolleren som ikke vil lade. Før du løper til butikken der du kjøpte konsollen din, er det flere enkle ting du kan prøve. Fortsett å lese da vi kommer til å dele noen mulige rettelser for at PS4-kontrolleren ikke lader problemet.

Se også: Vanlige PS4-problemer og rettelser derav

Løsninger for at PS4-kontrolleren ikke lader problemet

Vi skal liste opp noen få ting du kan prøve som hjalp mange av leserne våre. Hvis ingenting fungerer, og enheten fortsatt er under garantien, må du huske å gå til butikken der du kjøpte den og be om en erstatning av den defekte kontrolleren.

Løsning nr. 1:

Hvis du har brukt kontrolleren over lengre tid, kan du vurdere å bytte batteriene da oppladbare batterier mister ladingen med tiden og dør. Dette vil ikke ha noen innvirkning på garantien, så prøv deg frem.

Løsning nr. 2:

Forsøk å tilbakestille PS4-kontrolleren. På baksiden av kontrolleren er det et lite innrykk som ligger ved siden av høyre skrue. Ta en tannpirker og trykk den innrykk i noen sekunder. Plugg deretter inn laderen og se om det hjelper.

Løsning nr. 3:

Det er en sjanse for at ladeporten er feil hvis den ikke lader når den er koblet til spillsystemet. Noen ganger blir ladeporten skadet på grunn av at laderen kontinuerlig kobles inn og ut på grunn av belastninger.

Løsning nr. 4:

For å forsikre deg om at ladekabelen ikke er ødelagt, kobler du kabelen til en annen kontroller og ser om den lader eller ikke. Hvis noen av vennene dine eier samme type ladekabel, kan du låne den for å se om den fungerer.

Løsning nr. 5:

Forsikre deg om at PS4-kontrolleren ikke sitter på noen varm overflate, fordi det kan være grunnen til problemet med ikke lading. Sensoren er den separate komponenten som er festet av ledningen, kalt Bluetooth-mottakeren, direkte under dekselet. Så sørg for at kontrolleren er plassert på en overflate som ikke er varm når du lader den.

Løsning nr. 6:

En av leserne våre sa at å sette kontrolleren i fryseren i en halv time kan løse problemet. Dette lurte var nyttig da kontrolleren begynte å lade normalt etter dette. Det kan være på grunn av feil temp-sensor. Gjør dette på egen risiko.

Løsning nr. 7:

En annen leser rapporterte at kontrolleren begynte å lade normalt når den ble plassert opp ned. Tenkt ut fra den personlige opplevelsen, uansett hvor rart løsningen høres ut, prøv den, da det kan være den som vil fungere for deg. Plugg PS4-fjernkontrollen, snu den opp ned og la den sitte. Noen andre lesere sa at dette trikset hjalp dem også, og når de først plasserte kontrolleren på denne måten begynte det å lade. Dessuten var det for mange den eneste måten de kunne lade det på.

Du kan også lese: Slik løser du PS4 Safe Mode Loop