Hvordan laste ned gratis musikk på din iPhone eller iPod Touch

Musikk er det som får meg til å rulle og rocke! Fra å holde meg oppe i arbeidstiden til å forynge ånden i løpet av den lange trafikken til å revy opp festtiden, er det en integrert del av livet. For å sikre at romantikken min med fantastiske spor aldri har noen avbrudd, har jeg laget en enorm spilleliste med sangene jeg liker å høre. Heldigvis er det enkelt å laste ned gratis sanger på iPhone og iPad!

Flere kjente musikkapper lar deg laste ned musikk på iOS-enheten din for å lytte til den uten Internett-tilkobling. Hvis du også er en lydfil, må du sjekke ut disse appene for å la deg laste ned og administrere spillelister, album og artister på en bedre måte!

Beste iPhone- og iPad-apper for å laste ned gratis musikk i 2019

#1. Spotify Music

Jeg er virkelig glad for å inkludere den mest populære musikkappen i verden “Spotify” i denne spesielle listen. Lag en massiv musikksamling ved å bruke favorittlåtene dine og få raskt tilgang til sangene som berører sjelen din.

De personlige anbefalingene og spillelistene som er klargjort, passer perfekt på din eksklusive smak. Og hvis du ønsker å forbedre musikkopplevelsen din, kan du gå til premiumversjonen for å bruke denne appen uten annonser. Og lagre også musikk for å høre på musikk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Soundcloud

“SoundCloud” trenger ingen introduksjon, ikke sant? Med over 150 millioner spor har appen alt du ønsker å glede deg over musikk på sitt aller beste. Utforsk kart-topping albumene, live-settene og toppmiksene og få mest mulig ut av hip-hop, rock, klassisk, jazz, podcaster og gode lydbøker. Appen foreslår deg også sporene basert på dine likes.

Du kan oppgradere til SoundCloud Go eller SoundCloud Go + (for henholdsvis $ 5, 99 / måned og $ 12, 99 / måned) for å bruke denne musikkappen med større frihet og til og med laste ned favorittlåtene dine for offline lytting.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. TIDAL

TIDAL er kanskje ikke så populær som Spotify eller Apple Music, men det har kvaliteten til å være din fine underholder.

Den hevder å være den første musikkappen som tilbyr lydklang med høy kvalitet, høydefinisjonsvideoer og den kuraterte redaksjonen av artister og eksperter. Appen gir deg ubegrenset tilgang til 40 millioner spor.

Du kan se over 130 000 musikkvideoer av høy kvalitet. Sjekk ut integrerte musikkartikler, funksjoner og intervjuer. Og last ned album, spillelister og spor for å hente dem i ditt eget tempo!

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Google Play Musikk

"Google Play Music" er en av de mest pålitelige streamingtjenestene for musikk. Med denne appen har du mer enn 40 millioner spor rett ved fingertuppene. Appen anbefaler deg også sanger basert på din smak.

Det tilbyr lagring og streaming for opptil 50 000 sanger fra din personlige samling gratis. Du kan oppgradere til premiumversjonen av appen for å lytte til sanger uten annonser. Abonnementsfunksjoner inkluderer også muligheten til å laste ned sanger og YouTube Red medlemskap uten ekstra kostnad.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Deezer

Jeg har alltid funnet at "Deezer" var ganske bra. Musikkspilleren lar deg søke, streame og høre på topp radiohits og nye sanger. Du kan lage ubegrensede spillelister og raskt få tilgang til dem for å livne opp musikktiden din.

Gå til premiumversjonen av appen for å styrke opplevelsen din. Pro-versjonen lar deg hoppe over det ubegrensede antallet spor. I tillegg kan du også lagre sanger for å spille dem uten Internett.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Napster - Topp musikk og radio

Napster kan skilte med en gigantisk samling på mer enn 30 millioner sanger. Så du kan streame musikk på forespørsel og til og med laste ned de du liker mest for offline lytting.

Appen lar deg også lage spillelister over sangene dine og dele dem med vennene dine. Basert på din smak, tilbyr det deg kule forslag også. Så du kan raskt få tilgang til sangene som setter deg i brann!

Med et månedlig abonnement på $ 9, 99 lar appen deg tilgang til alle funksjonene uten begrensninger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Evermusic - offline musikk

“Evermusic” er en ypperlig musikkspiller og en must-have-app for musikkelskere. Appen lar deg laste ned musikk fra en rekke tjenester som Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box, MEGA, Yandex.Disk og WebDAV.

Appen kommer med avansert strømmetjeneste med overlegen bufferteknikk. Den støtter seks lydformater inkludert mp3, aac, m4a, wav, aiff og m4r.

Den støtter også lydbøker og lar deg lage flere lydbokmerker. Du kan lagre medieposisjon og til og med endre avspillingshastighet. Alle sporene dine er kategorisert etter artist, album og sjangermerk for å la deg bla gjennom samlingen litt mer praktisk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. MyMP3

Det som gjør "MyMP3" så praktisk, er muligheten til å la deg enkelt konvertere videoer til MP3. Appen lar deg også redigere metadataene til en hvilken som helst sang. For eksempel kan du gi nytt navn til spor og artistnavn.

Hold favoritt sangene dine fullt organisert, og synkroniser dem også med skyen for å holde dem trygt. Å ja, ikke glem å dele dem med vennene dine for å vinne mange hjerter og liker!

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Gratis sangvarsler for iTunes

En gang i blant tilbyr Apple deg å laste ned noen iTunes-sanger gratis. Hvis du ikke vil gå glipp av denne muligheten, kan du velge “Free Song Notifier for iTunes.” Så snart en gratis sang er tilgjengelig for nedlasting i iTunes, varsler appen deg om den, slik at du ikke glemmer å cash-in-on det. Du kan laste ned gratis iTunes-sang direkte fra denne appen.

Finn ut sangene som er populære i ditt land. Sjekk ut listen over de 15 mest populære sangene i landet ditt, og forhåndsvis deres utdrag på 30 sekunder.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. FMA

Regissert av USAs velkjente radiostasjon WFMU, er “Free Music Archive” kjent for sin kuraterte samling gratis musikk. Appen lar deg laste ned lovlig MP3-musikk.

Du kan navigere gjennom sporene etter sjangre inkludert Blues, Klassisk, Country, Elektronisk, Folk, Hip-Hop, Instrumental, Internasjonalt, Jazz, Oldtids / Historisk, Pop, Rock, Soul, etc. Du vil kunne lytte til favoritt sangene dine og del dem via Facebook, Twitter og e-post.

Pris: Gratis

nedlasting

Andre måter å laste ned gratis musikk på din iPhone / iPod Touch

Hvis vi snakker om gratis musikk på iPhone, har det et veldig begrenset omfang. Men nettet har en mengde kilder der du lovlig kan få gratis musikk. Det meste er av indie-artister og band som akkurat kommer opp. Du får ikke se mye populær musikk i fri krets.

Hvis du har lastet ned mp3-sporene til datamaskinen din, legger du dem i Dropbox-mappen, åpner Dropbox-appen på din iPhone og gleder deg over musikkavspillingen.

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Nå vet du hvordan du laster ned favorittlåtene dine gratis for å høre på dem uten forstyrrelser. Har du noen tilbakemeldinger? Del det gjerne med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

Du vil også ta en titt på disse innleggene:

  • Beste Apple Music Alternativer
  • Beste musikkredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste musikkoppdagelsesapper for iPhone
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.